Ikväll bär det iväg till Gotland

Ikväll är det dags för tredje säsongen av programmet ”Så mycket bättre”. Jag såg inte första men missade inte en sekund av högtidsstunderna förra hösten. Laleh blev min största favorit men övriga deltagare var minst lika bra. Wiehe, Eva Dahlgren och Tomas Ledin var säkra kort för mig när jag satte mig i soffan för första programmet.

Årets sju deltagare spretar också rejält där Darin Zanyrar är yngst. Övriga är Sylvia Vrethammar, Linda ”Miss Le” Carlsson, Olle Ljungström, Pugh Rogefeldt, Magnus Uggla och Maja Ivarsson. Just nu känns det som om det blir svårt för gänget att toppa förra årets succé. Jag har så gärna fel åt det hållet. 😉
Bara att få återse min favoritö Gotland är en stor del av nöjet.

Vid läggdags är det läge att ta med ficklampan ut i trädgården. Finns där några möbler i mörkret? Har jag precis tagit in dem i garaget? Eller funderar jag på att ta ut dem igen? Med hjälp av ett JA på en av dessa tre kluriga frågor ska jag komma fram till om jag ska sätta fram eller sätta tillbaks tiden innan jag lägger mig. Tänk om jag svarar ja på två frågor. Eller nej på tre. Ska jag gå efter grannen behöver jag inte tänka så. Då ska jag tänka så här. Inte röra en enda klocka. Han har möblerna kvar ute hela året. Han är en kvarleva från förr. När vi bara hade en tid i Sverige. Den rätta tyckte jag då. Lagom många kanaler på TV.
För skojs skull brukar jag inte röra klockan i garaget. Tänker istället att jag längtar tills tiden är rätt på just den klockan. För då trivs jag som allra bäst. Vår och ljusa drömmar. På hösten känner jag mig lite mer tidlös.

4 tankar på “Ikväll bär det iväg till Gotland

 1. Jag ser också gärna programmet. Nu känns det lite ovisst men tiden får visa vad det blir.
  Trädgårdsmöblerna är redan tillbakaställda … det ställer till det … men jag går på det jag gjorde. Ser fram mot att få ta fram dem igen. Höst och vinter är inte mina favoriter. Jag är vår- och sommarmänniska. Men allt går … utom nyfödda förstås.
  Ha det!!

 2. Om några minuter börjar det.. nya ”Så mycket bättre”.. så snart vet vi om de har rätt eller..
  Olle Ljungström och Darin.. vilken häftig kombination!
  Ja om någon minut alltså.. nu undrar jag bara varför det inte står en kopp kaffe på bordet?
  Är det baby-Bosse som sprungit iväg och gömt den.. Eller.. är det jag som har missat säga till Katten att fixa TV-fika?
  J&%#a Husdjur.. mat ska de ha, och klappar.. men fixa en liten fika till matte.. näe.. det går tydligen inte..
  Förresten.. MATTE, heter man så när man är kattägare eller gäller det bara Mats?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s