Höstlov och Höstlöv

ÄVEN EN BLOGGARE VILL HA HÖSTLOV!!!

Vecka 44 blir det inga nya inlägg, men nu när du ändå är min bloggäst får du gärna bläddra runt bland mina tio kategorier, läsa OM MIG eller välja en månad. Är du ny kan du ta från hela smörgåsbordet. För dig som tittar in sporadiskt finns det säkert något ”nytt” att läsa bland mina 128 inlägg. Skoj & allvar, blandat & bilder, musik & boktips. Smaken är olika.

Lämna gärna en kommentar om det är något du uppskattar extra mycket. 😀
Är det första gången så tänk på att du inte behöver fylla i någon Webbadress. Endast namn och din mailadress behövs för säkerhetens skull. Däremot kan inte nya lämnare läsa sina kommentarer förrän jag godkänt dem. Så tappa inte sugen för att du inte ser något genast. Ni som lämnat tidigare får däremot in era kommentarer direkt.

Vem du än är. Jag är glad för att du läser detta. Det betyder att du gett mig av din tid. Ha en skön höstvecka. Jag är ytterst tacksam för varje besökare jag har på min blogg. Det är tråkigt att det inte finns fotspår efter alla så jag vet vilka som hälsar på. Jag ligger fortfarande och grubblar på vem det är på Malaysia som besökt min blogg. 😉

Hösten vidgar horisonten. Man ser längre mellan de nakna
träden än mellan de tunga bladmassorna.
BO BERGMAN

13 tankar på “Höstlov och Höstlöv

 1. Så härligt med höstlöv !! Ta det lugnt och ha det bra med familjen !! Jag läser allt du skriver ,,tycker det är så spännande att se varje dag vad du skall hitta på ,, att skriva om. Ha det gott !!

 2. Jaha.. Höstlov..
  Du behöver inte undra vem läsaren i Malyasia är.. det är jag..
  Jag har också höstlov.
  Ligger på stranden bland alla höstlöven.. i Malaysia och läser bloggar.
  Jodå!, så ere.

  Vecka 44… en hel vecka.. å inga nya inlägg.. nähä.
  Men jag tror att du kommer fyllas med en massa nya roliga idéer som blir till glädje för oss läsare under en lång tid framöver, så jag ser fram emot det.
  Ha en härlig vecka!
  Och på Återläsande! 🙂

  • Vilken globetrotter du är. Jag är djupt tacksam för att du erkänner så jag kan sova gott på nätterna. Smart är du också. Gissar på att du kombinerar det nya kortet och åker Bloggexpressen på räls och Bloggvingen i luften. Se bara upp med Bloggpirater runt Medelhavet och var inte för godtrogen mot alla bokspöken.
   Ha det gött själv. 😉

 3. Hej! Det här var oläst av mig.
  Inte roligt alla gånger att ha en sådan kompis men… till glädje finns kompisar som är värre.
  Jag har också tagit ledigt denna vecka. Inte för att jag jobbar 8 timmar om dagen, men det blir en hel del emellanåt. Än så länge är det lugnt på fotfronten för det värsta är över sedan alla fått ordning på sina fötter för att få ner dem i höstskorna – så de kan sparka kring i löven. Nu blir det inte rusch förrän till jul.
  Har lilla Molly hemma hos mig den här veckan så husse ska få sova ut. Det är han som tagit huvudansvaret sedan vi tog hem henne. Han bor på landet och bra mkt lättare att nattrasta henne än jag som har hiss. Men i natt har det varit alldeles lugnt. Inte en enda liten blöt fläck förrän vi kom utom dörren. Nu ska jag in på 1av3 och se om det hänt nåt.
  Kram på er!

  • Det är klart smidigast att bo på landet eller ha nära ut när man ska få en valp rumsren. Jag förstår att husse vill sova ut. Det är rätt tufft i början men sedan har man snabbt glömt det. Ska Molly sova i mattes säng när hon lärt sig hålla tätt? 😉

   • Nähä du… inga hundar eller annat pälsklätt i sängen. Jag är skraj för fästingar. Värsta insekt jag vet. Bluää… 🙂

 4. A-lott. Jag gillar inte heller de där små elakingarna som vår hund ofta fick på somrarna. En annan viktig sak. Det är klart att det är frivilligt för dig att svara men jag måste bara fråga. Om Sean Connery kommer på besök till dig. Han har inte så mycket hår kvar däruppe… men… desto mer på andra ställen… måste han sova på golvet om han kan bevisa att han är fästingfri? Jag slog i min ordbok men hittade inget engelskt ord för det lilla blodsugande otäcka krypet. 😉

 5. Nu har jag nått hit och kan inte låta bli att dra på smilbandet.. en gång till. Haha, där fick du svar på tal i sista kommentaren, tonen rå men hjärtlig.
  Ville bara säga, att det är en ren njutning att plöja igenom dina inlägg om stort och smått. Det finns en vänlig men vaksam ton mellan raderna. Livet kan vara en fest men mitt i alltihop lurar allvaret, precis som det är i livet. Din dotter Jennifers sång var så fin och din fru verkar vara en sansad kvinna med förnuftet i behåll, vilken skatt! Fruar kan aldrig uppskattas nog högt! Sedan är det förstås roligt att läsa om Ystad. Vem skulle inte vilja bo i ett vattentorn!?Mina ögon blöder nästan, men jag kan inte sluta förrän jag gått igenom allt. ”Ge mig frid” Bosse Lide’n… jag har ju annat att göra än att sitta klistrad vid dina skriverier! Skämt åsido…det får bli slut på att följa Bosse Lide’n på ett tag nu – åtminstone till imorgon. Gonött, ja alltså gonatt! Och tack för din fina blogg!

  • Vad kul med någon ”ny” som går tillbaks och läser tidigare inlägg. Jag har precis själv gjort det. Läst hela 2012 hos en av mina favoritbloggare.
   Ler när jag ser att du är duktig på att analysera texter. Visst hade jag tur när det gällde Solveig. Vi kompletterar varandra bra. Jag hade också gärna bott i det gamla vattentornet. Vilken utsikt. Sedan har jag haft en annan knasig dröm om att få bo i en gammal fyr. Fast jag har stor respekt för djupt vatten. Jag har alltid varit fascinerad av havet. Måste bo i närheten.
   Det är bara trevligt att läsa att du sitter klistrad vid min blogg. 🙂
   Nästan allt som jag lagt in är sådant som jag skrivit i en enda sittning. Skulle inte haft tid att jobba mer med texterna. Om jag jämför med mitt manus är det som att jämföra med dag och natt. Det är tur att jag inte räknat timmarna som jag lagt ner på varje kapitel. Mycket snart ska jag dra ut varje kapitel och stirra på varje tecken och varje ord utan att läsa texten.
   Tusen tack för att du uppskattar mina tankar. 😀
   Ps. Glöm bara inte bort att sova din skönhetssömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s