10 000 – Tiotusen visningar på min blogg = TÄVLING nummer tre.

Dags för den tredje tävlingen efter att ha nått en ny spännande gräns. Frågan är enkel att ställa. Vet inte om ni tycker att svaret är lika enkelt. Vad heter apparaten?

Tiotusenvisningar

Jag lägger in detta inlägg när jag ser att jag nått gränsen. Första rättstavade svaret belönas med en Trisslott. Klockan 22.00 ikväll stänger jag ”slussarna”.

Lycka till. STORT TACK för att ni är delaktiga i att min blogg nått ”10 000-visningars-gränsen”.

17 tankar på “10 000 – Tiotusen visningar på min blogg = TÄVLING nummer tre.

 1. Ja jisses va sjutton ska det där vara för något, påminner om en brödrost som vi hade hemma en gång i urtiden:) Kanske en philips, vem vet.

 2. Det ser ut som en blandning mellan brödlåda, udda frysbox och transistorradio. Så därför gissar jag på … Inget faktiskt. Jag har inte en susning. Grattis till 10.000 visningar 🙂 Härligt!
  Vet du hur man på wordpress kan se vad som är unika besökare och vad som är visningar? På min förra blogg syntes det vad som var vad …
  Ha en riktigt fin helg,
  Vi ska ut och handla saker till renoveringen som börjar på tisdag morgon – får nycklarna till nya hemmet på måndag – wiiiiiie 🙂
  Kramar Lina

  • Jag minns när jag startade och hade tre dagar med zero visningar i rad. Fast jag hade inte berättat om bloggen.
   Vad menar du med unika besökare? När Amanda Peet var inne en sväng och surfade runt lyste det små röda hjärtan i vänster skärmkant. Fast när Jack Nicholson gjorde ett besök på min blogg såg man bara ett öde gökbo. 😉
   När du går in på adminpanelen finns en hel del statistik om du trycker runt lite. Tills för några månader sedan kunde man välja på två vägar att gå. Men nu har de täppt till den ena.
   Vilken glädje att få nycklarna. Lycka till med allt. 🙂

   • Haha 🙂
    Jo, det med unika besökare menar jag så här:
    I min förra blogg så stod det en rad med unika besökare, dvs hur många personer som kollade. Sedan fanns det en kolumn som visade sidvisningar, dvs hur många gånger personer klickat på olika inlägg i mi blogg. Vissa gånger kunde jag ha 20 unika besökare, men 50 sidvisningar. Det var de 20 personerna som hade klickat sig runt. Jag är lite nyfiken på att veta antal personer och inte bara sidvisningar … Men jag hittar inget. Vet inte riktigt heller var på wordpress som jag frågar för att få svar … Hör av dig om du vet svar, annars googlar jag vidare.
    Ha en underbar tredje advent!
    kramar Lina 🙂

  • Alltid festligt att nå olika gränser.
   Det hade inte varit så dumt om jag klurat fram en egen uppfinning.
   Du har svaret i kvällsinlägget. Storpysslare har säkert sett sådana i verkligheten, i en katalog och på nätet. För mig var det första gången när vi hämtade ut den på ”Posten”.

  • Där lärde du mig något nytt. Hoppas jag får stor användning av det nästa gång jag ska hälsa på en skånsk manick.;)
   Nej. Idag har det varit riktigt inomhusväder. Tänkte gå på julmarknad imorgon inne i stan. Ta det försiktigt med hemresan.
   Kram från inomhusBosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s