Tävling – Bild TVÅ

Två

Bild TVÅ – Tryggt att sova en stund hos sin älskade morfar i Västergötland. Synd att det är så långt till honom och mormor.

Text för er som inte läste inlägget 14/2. Jag kommer från och med fredagen den 15 februari att lägga in ett foto varje morgon i tio dagar. Din uppgift är enkel. Söndagen den 24 februari är tävlingsdag. Då har du haft möjlighet att se vår äldsta dotter Jennifer sova lite varstans. Skriv i en kommentar vilken bild du gillade bäst. Ska bli spännande att se vilken bild som vinner. En av er vinner en Trisslott. OBS! Jag drar en vinnare av ALLA som lämnat bidrag. Inte bara de som röstade på vinnarfotot. Tävlingstiden tar slut klockan 23.59 på söndagskvällen. Jag svarar inte på några kommentarer på de första nio dagarna. Är fullt sysselsatt med annat, men hoppas att ”någon” kan trolla dit en bild varje morgon på min blogg och eventuellt några rader. Önskar dig en fin dag.

7 tankar på “Tävling – Bild TVÅ

  1. Som en liten docka! Skönt att få sova så, mot någons axel.
    Jag ser Mors och Fars kopp också, ur ”svärmors samling”?
    Och fåglarna på glasbrickan, vackert. Kan blomman i den gröna krukan vara en Beijingskapelse?

  2. Det är klart för min del. Denna bild vinner, inget kan slå den! En sån fin morfar och titta på hela hans ansikte och dom försiktiga händerna och den lilla som sover så gott som bara ett sånt litet gryn kan. Denna bild vinner. Vill du ha min adress till vinsten? Äsch, den har du ju redan nånstans!
    Kramar Aggie/Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s