Tävling – Bild SJU

Sju

Bild SJU – Pappa får också duga. Tryggt på bortaplan.

 

Text för er som inte läste inlägget 14/2. Jag kommer från och med fredagen den 15 februari att lägga in ett foto varje morgon i tio dagar. Din uppgift är enkel. Söndagen den 24 februari är tävlingsdag. Då har du haft möjlighet att se vår äldsta dotter Jennifer sova lite varstans. Skriv i en kommentar vilken bild du gillade bäst. Ska bli spännande att se vilken bild som vinner. En av er vinner en Trisslott. OBS! Jag drar en vinnare av ALLA som lämnat bidrag. Inte bara de som röstade på vinnarfotot. Tävlingstiden tar slut klockan 23.59 på söndagskvällen. Jag svarar inte på några kommentarer på de första nio dagarna. Är fullt sysselsatt med annat, men hoppas att ”någon” kan trolla dit en bild varje morgon på min blogg och eventuellt några rader. Önskar dig en fin dag.

8 tankar på “Tävling – Bild SJU

  1. Så många härliga bilder du bjuder på, det kommer inte bli lätt att välja ut en som segrare sen… Hoppas du har en bra vecka om än hektisk vad jag förstår 🙂

  2. Så där skulle jag också vilja ligga… med en unge på magen, alltså! Fin bild av dig som pappa, Bosse. Du ser ut att att ta ditt ansvar. Är det en tomteluva som skymtar här?

  3. Tack alla. Visst var det en tomteluva. Jag hade Jennifer många gånger sovande på bröstet. Första gången var hennes andra natt i livet. Hon trivdes inte i den där plastiga baljan på BB. S var snittad och därför hamnade J hos mig. Direkt blev hon lugn och somnade. När hon vaknade lyfte jag över henne till mjölkfabriken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s