Tävling – Bild NIO

Nio

Bild NIO – Ibland får man ta det piano.

 

Text för er som inte läste inlägget 14/2. Jag kommer från och med fredagen den 15 februari att lägga in ett foto varje morgon i tio dagar. Din uppgift är enkel. Söndagen den 24 februari är tävlingsdag. Då har du haft möjlighet att se vår äldsta dotter Jennifer sova lite varstans. Skriv i en kommentar vilken bild du gillade bäst. Ska bli spännande att se vilken bild som vinner. En av er vinner en Trisslott. OBS! Jag drar en vinnare av ALLA som lämnat bidrag. Inte bara de som röstade på vinnarfotot. Tävlingstiden tar slut klockan 23.59 på söndagskvällen. Jag svarar inte på några kommentarer på de första nio dagarna. Är fullt sysselsatt med annat, men hoppas att ”någon” kan trolla dit en bild på min blogg och eventuellt några rader. Önskar dig en fin dag.

13 tankar på “Tävling – Bild NIO

  1. Vilken prestation, att sova stående – det trodde jag bara hästar kunde. Hon var ett litet underbarn, er äldsta dotter. Härlig bild, men jag har redan sett ut favoriten.

    • Helt säker. Sanningen var tvärtom. Bilden ljuger. Berättar bara slutet. Jennifer och hennes katt dansade varv efter varv till en låt på stereon. Vi sa till henne att vända ibland så hon inte ramlade omkull. Både J och katten sjöng med till låten och det var så mycket energi. Varv efter varv. Själva höll vi på med något annat. Sedan råkade någon av oss vända oss om och ser synen… jag smyger iväg efter kameran.

  2. påminner om min dotter nr 2 det där, hon somnade varsomhelstnärsomhelst. Men då jag bor utombords behöver jag ingen trisslott och kan därmed strykas ur tävlingen men vill ändå säga att jag gillade bild nr 2 bäst, den var rörande söt där hon sov i trygga morfars famn. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s