20 tankar på “Första parkett vid havet

 1. Så fina. En kopp kaffe vid havet, i solskenet.
  Just nu känns det lite för kallt att sitta där. -7 och frost och snö överallt. 🙂
  Ha en finfin lördag, Bosse!

 2. Nog längtar man! Det känns långt bort när man ser hur det ska bli på tisdag! Men, vi hämtar hem husvagnen om en timme, så får vi se hur det blir! Trevlig helg!

  • Bra att ni hämtar hem den innan det blir ännu mer vinter på tisdag. Läste i tidningen idag att endast en gång sedan 1961 har Ystad haft så här mkt snö i mars. Det var 6 mars 1979. 28 cm jämfört med de 20 cm vi hade i måndags. På tisdag kan det komma 30 cm till. Vad spännande. 😉

 3. Å vilken underbar bild; hjälper mej att känna lust till sommaren, doften av tång, måsars skri, stickigt gräs, het sand, vågbrus…mums!,

 4. Härliga underbara småbåtshamnen i Ystad.Där satt jag och njöt i höstas.
  Ska dit ner i påsk…hoppas på sol och värme då

  • Synd att det är så tidig påsk i år. Glöm inte att ta med dig skidor. 😉
   Jag längtar verkligen till att det blir snöfritt så vi kan ta rätt sorts bilder till framsidan på mitt manus. På påsklovet måste den biten falla på plats.

 5. Vilken mysig bild! Tänk att få sitta där tillsammans med dig och diskutera om allt mellan himmel och jord. Tack för värmande ord inne på min blogg. Du gör så att lusten för att blogga och inspirationen vaknar till liv. 😉 TACK! ♥
  Kram och trevlig helg!

 6. Fundera inte ens. 🙂 Du behövs både här och där. En viktig pusselbit på Blogglandia. Däremot är det tillåtet att ta bloggpauser och leka med små gulliga paraplyn. 🙂 Jag har svårt för att komma ihåg vad bloggar heter. Istället försöker jag lära mig bloggarens namn eller alias. Det är en viss känsla att hamna hos ett guldkorn av en slump. Minns när jag gick in på din blogg via en kommentar du lämnat någonstans. Härligt när någon får en att skratta och känna igen sig. Jag är svag för text med lite ironiskt i, men ändå full av värme. Någon som leker med orden. Samtidigt är det så mysigt att det finns en sådan variation bland de bloggar jag besöker regelbundet. Jag gillar att sitta länge och njuta av vackra bilder. Eller följa med vad som händer människor jag lärt känna lite grann, även när de har det svårt av någon anledning.
  Kram på dig.

 7. Jag har aldrig varit i Ystad så jag har inga bilder därifrån. Men nu har jag en i alla fall och den såg verkligen mysig ut! Där skulle man nog må gott en vacker dag i solen!

  Ha en fin helg och rusta dig för tisdagens oväder! Det verkar som om vintern inte är klar med er än!
  Kram!

  • Jag tycker att snön ska visa hänsyn till oss som valt att bo i söder. 🙂 Jag gissar på att det kommer att slå om från en dag till en annan när det väl vänder åt rätt håll. Det är bara att hålla ut och skotta vidare till dess.
   Önskar en fin lördagskväll.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s