Tävling – Kopp TVÅ; Sundborn

två

”Sundborn”, 1993-, Rörstrand. Design; Pia Rönndahl

Text för er som inte läste inlägget 22/3 eller deltog i ”Sovtävlingen” vecka 8 och känner igen mitt upplägg: Jag kommer från och med 23/3 lägga in ett foto varje morgon i tio dagar. Uppgiften är enkel. Den 1 april är tävlingsdag. Då har du sett tio av de 3 333 st kaffekopparna som stod i montrar på Lidéns Samlingsmuseum. Skriv i en kommentar denna dag vilken kopp du gillar bäst av de tio tävlande. Ska bli spännande att se vilken kopp som är populärast hos er. Själv gillar jag alla, men allra mest en som jag funderar på att ha med på mitt författarporträtt. En av er vinner dessutom en Trisslott.
OBS! Jag drar en vinnare av ALLA de som lämnat bidrag. Inte bara de som röstade på vinnarkoppen. Tävlingstiden tar slut klockan 23.59 på kvällen. Jag svarar inte på några kommentarer på de första nio dagarna men ni får givetvis skriva om ni vill. Själv är jag fullt sysselsatt med saker som har med mitt manus att göra. Jag måste passa på när mina tre tjejer är hemma och kan utnyttjas i olika sammanhang. 🙂 Ha en fin dag! 😀

En sak till om kopparna: En fråga som vi fått hundratals gånger de sista åren. Var har ni gjort av alla koppar och andra samlingar? Vi ger samma svar till alla personer. De fyra S:en. Sparat, skänkt, sålt och slängt.

18 tankar på “Tävling – Kopp TVÅ; Sundborn

 1. Härligt med koppar. Själv älskar jag stora tekoppar. Men de tar så förb…mycket plats i skåpen och jag har nästan slutat att dricka te så nu blir det inga inköp av sådana längre

  • Tur för dig att jag har tagit med några som är med på andra grunder. Sedan är alltid smaken olika som tur är. Måste säga att jag gillade att visa upp riktigt fula koppar som vi hade i rummet som vi kallade köket. Robusta bruna koppar. Skrikiga sjuttiotalsfärger som blivit populära igen.

 2. Synd att ni inte har kvar er samling med koppar. Min svärfar har nämligen en samling gräddkannor som han ska göra av med. Vet du någon som är intresserad, säg till.

 3. Spännande! Vilken finfin ide’ att hålla bloggen i rullning samtidigt som du får tid för andra viktigheter:)
  Jag deltog inte i sovtävlingen du hade, men nu är jag på!
  Önskar dig en inspirerande vecka, fylld med energi och passion!

 4. Detta är min absoluta favorit! De är fina och
  så himla tunna och därför så goda att dricka ur!
  Har tallrikar och muggar, men tyvärr inte kopparna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s