Tävling – Kopp TRE; Berså

tre

”Berså”, 1960-74, Gustavsberg. Dekor; Stig Lindberg

Sist på sidan Om mig står kortfattat vad jag sysslar med just nu.

Text för er som inte läste inlägget 22/3 eller deltog i ”Sovtävlingen” vecka 8 och känner igen mitt upplägg: Jag kommer från och med 23/3 lägga in ett foto varje morgon i tio dagar. Uppgiften är enkel. Den 1 april är tävlingsdag. Då har du sett tio av de 3 333 st kaffekopparna som stod i montrar på Lidéns Samlingsmuseum. Skriv i en kommentar denna dag vilken kopp du gillar bäst av de tio tävlande. Ska bli spännande att se vilken kopp som är populärast hos er. Själv gillar jag alla, men allra mest en som jag funderar på att ha med på mitt författarporträtt. En av er vinner dessutom en Trisslott. OBS! Jag drar en vinnare av ALLA de som lämnat bidrag. Inte bara de som röstade på vinnarkoppen. Tävlingstiden tar slut klockan 23.59 på kvällen. Jag svarar inte på några kommentarer på de första nio dagarna men ni får givetvis skriva om ni vill. Själv är jag fullt sysselsatt med saker som har med mitt manus att göra.

20 tankar på “Tävling – Kopp TRE; Berså

 1. Dessa fanns som tekoppar i mitt barndomshem. Undrar just vem av mina syskon som ärvde teservisen? Dock inte min favorit även om det finns ett mått av nostalgi när jag ser dem.

  • Nu blev jag nyfiken. Vilken är din favorit? Det är inte helt säkert att vi ens hade den av de 3 333 som vi visade upp. Ofta kom besökare glada fram till oss med ett finger i vädret. ”Nu har jag varit runt och tittat överallt. Ni har inte vår kopp.”

   Det har varit en riktigt trevlig och mysig manusvecka där både Solveig och Jennifer varit inblandade. Skönt med omväxling till allt ensamarbete.
   Kram

 2. Jag gillar löv och är stor vän av färgen grön. Min första kontakt med denna kopp var när jag träffade min man och hans föräldrar bjöd mig på kaffe för första gången.
  Min favorit alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s