Tävling – Kopp ÅTTA; Smultron

åtta

En kopp med smultron, Rörstrand

Påskafton 2013. Ännu en gång har det snöat i Ystad i natt.
Dags att gömma ägg och placera ut lappar med ledtrådar.

Vill ni läsa vad jag sysslar med nu är det bara att läsa längst ner på sidan OM MIG.

Text för er som inte läste inlägget 22/3 eller deltog i ”Sovtävlingen” vecka 8 och känner igen mitt upplägg:
Jag kommer från och med 23/3 lägga in ett foto varje morgon i tio dagar.
Uppgiften är enkel. Den 1 april är tävlingsdag. Då har du sett tio av de 3 333 st kaffekopparna som stod i montrar på Lidéns Samlingsmuseum. Skriv i en kommentar denna dag vilken kopp du gillar bäst av de tio tävlande. Ska bli spännande att se vilken kopp som är populärast hos er. Själv gillar jag alla, men allra mest en som jag funderar på att ha med på mitt författarporträtt. En av er vinner dessutom en Trisslott.
OBS! Jag drar en vinnare av ALLA de som lämnat bidrag. Inte bara de som röstade på vinnarkoppen. Tävlingstiden tar slut klockan 23.59 på kvällen. Jag svarar inte på några kommentarer på de första nio dagarna men ni får givetvis skriva om ni vill. Jag läser med glädje. Själv är jag fullt sysselsatt med saker som har med mitt manus att göra.

10 tankar på “Tävling – Kopp ÅTTA; Smultron

 1. Blir så imponerad över folk som samlar, och det där antalet 3 333 koppar känns helt makalöst!! Ja det är svårt att slå min favorit 😉
  Ha en goer och glaer påsk!!!
  Kram

 2. Den gracila koppen från Rörstrand, kopp nr 8, är min absoluta favorit. Dessutom är det den kopp av alla tävlingsbidragen dom jag inte har i min Rörstrandssamling, som omfattar ca 335 koppar!

 3. Jag letade efter just koppen med smultron och hamnade här….har 6 st koppar med fat som jag ärvt av min mor och hon efter sin mor som fick dem i bröllopsgåva oktober 1930….helt fantastiska och underbart vackra. Vet du något värde på dem`? De är inte till salu utan ska gå vidare i arv till min dotter och förhoppningsvis till min dotterdotter senare i livet.
  Tack på förhand

 4. Visst är dekoren och koppen vacker. Helt underbar. ❤ Påminner om svensk sommar. Var rädd om dina koppar. Kanske har du sett vår kopp hos oss någon gång. Vi hade Lidéns Samlingsmuseum på Bjärehalvön. Världen är liten. Du kanske besökte oss någon gång. Just denna Rörstrandskopp hade vi sex av och de är favoriter hos min fru. Därför har vi de "framme". Det var min svärmor som samlade på kaffekoppar och mycket annat.
  Välkommen tillbaka till min blogg. Hoppas du haft en fin vårdag i Klippan.
  Kvällshälsningar från Ystad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s