53 tankar på “Nu börjar det närma sig…

 1. För en gångs skull passande: ”Abort these ads”! (Privacy: A journey of inspiration out in space)
  Inspiration – javisst! Det hoppas jag din bok ska ge medan jag följer dig en bit på din ”resa”! Antagligen till en del fabulerande men säkert också med händelser ur verkliga livet.
  Det jag önskar att en bra bok ska göra med mig, är just att få mig konfunderad, så att jag undrar vad som är sant och vad som är påhittat. Det blir en resa, det! Yes, I’ll join you!

 2. Snyggt, snyggt, snyggt!!!!!! Den här boken skulle jag direkt bli nyfiken på, jag tokgillar omslaget jättemycket! Ser ut att vara taget mitt i stekheta sommaren, fast vi vet ju sanningen, eller hur….
  LYCKA TILL NU! Och var gaaalet nöjd!

  Kraam
  Petronella

 3. Den boken vill jag verkligen läsa! Bara titeln låter spännande! Tänk att ha Bosse Lidén som klampar runt i hjärtat och sätter sina fotspår! Snacka om ”hjärtmassage”!

  När jag åker runt och håller kurser inom HLR (Hjärt lungräddning) och bl.a visar upp hur en hjärtstartare fungerar och hur man använder den så skulle jag lika gärna kunna säga:” Och som komplement till denna hjärtstartare kan man köpa Bosse Lidéns bok! Den ger en elchock rakt in i hjärteroten så att båda kamrarna applåderar av lycka! Och denna behandling KLAFFAR verkligen!” 😆
  Kram!

 4. Som du vet, så älskar jag din presentation och tycker bilden är helt fantastisk! Väntar med spänning och stort intresse på din bok! Jag vet hur det känns att jobba med det slutgiltiga och den inre känslan man bär på. All lycka!!

  • Tusen tack! Det är en speciell känsla. Ännu så länge känns det mest overkligt efter så många timmars tankar och arbete med drömmen. Du har ju upplevt det mer än en gång. Titeln ”Flickan med änglahåret” är underbar tycker jag. Likaså din första boks titel. ”Längtans blåa trådar”. Du har sinne för fina titlar. Dessutom är du både duktig som poet och som berättare.

  • Jag är nöjd med hela omslaget som jag fick igår via en fil. Fram och baksida och två flikar. Viktigast är naturligtvis inlagan. Texten mellan pärmarna. Tror du att de vill köpa några ex av mig? En okända grabb än så länge, med en taskig handstil. 😉 Billigast kommer det att vara att köpa romanen via min blogg och SolBo Förlags konto.

 5. Lockande framsida!!! Den gör en nyfiken på innehållet. Jag ser framemot att på antikt vis 😉 få boken i mina händer och läsa den. Är den i stil med det du skriver här i blogglandet så är det redan en bästsäljare!!
  Ha en härlig dag 🙂

  • Ett bra betyg när en person som är duktig på att ta bilder gillar min boks framsida.
   Jag hoppas att eventuella läsare tycker att boken är mycket bättre än mina inlägg på bloggen. De har jag skrivit i ”en sittning”. Men i vissa lägen går det säkert att känna igen att det är samma person.
   Önskar dig en fin helg. 🙂

 6. Vad bra bilden blev! Titeln gillar jag sen innan och nu ser jag fram emot att få läsa innehållet. När du står och signerar böcker i Ystads bokhandel kommer jag att stå i kön och be om en signatur. Heja heja!!!

  • Jag vill också åka till Ystad! När? Tänk om vår bil är hel och solen skiner och jag får visa Dennis Österlen och Kåseberga och Ale stenar och Stenshuvud och Simrishamn och som pricken över i:et skulle jag få träffa er, Bosse och Sandra… Jag vill!!!

  • Tack Johanna! Är bilden som en Belgisk pralin? 😉 Ni som roar er med att läsa kommentarer och svar på min blogg får bara inte missa att gå in på denna Johannas blogg. Hennes bilder får alltid mig att må bra.
   Ibland får jag känslan av att detta händer någon annan… men visst är det skönt att äntligen ha nått så här långt.

 7. Oj vad kul! Fram till nu har du pratat om ”Mina fotsteg i ditt hjärta”… vi har fått tagit del av ditt och Solveigs jobb med att läsa igenom.. vid något tillfälle la du ut en bild på manushögen som då var ute på balkongen.. och NU ser vi äntligen omslaget..
  Du hintar om att ”snart” kommer vi kunna få köpa boken..
  Åh.. det här är så spännande!!! 🙂

  • Det har verkligen varit en lång resa. Ni har fått uppleva en bit av den. Egentligen började den för tio år sedan. Men det är en helt annan historia. 🙂
   Idag ska vi skicka efter en provbok. Sedan ska den lusläsas. En rutinerad redigerare läser på sitt håll. Därefter är sista chansen att ändra något. Alla eventuella fel är mina egna… 🙂

 8. Utan tvekan en bok jag skulle plocka ner från hyllan i affären och vända på för att läsa baksidetexten. Och det är viktigt det där, att ett bokomslag tilltalar en blivande läsare. Många är de böcker som får följa med hem baserat på att omslaget i kombination med baksidetexten känns lockande. Ett löfte om en läsupplevelse utöver det vanliga.

  Jag gillar verkligen ditt omslag Bosse och den känsla det förmedlar. Att här väntar en bok och läsupplevelse som kommer att beröra mig. Jag ser verkligen fram emot den dag jag kan placera din bok i min bokhylla. Det finns en plats sparad där bland böckerna på L (maken skrattar åt mig men jag är petig med att mina böcker ska stå i bokstavsordning efter författarens efternamn). Gott om plats faktiskt. För självklart kommer det fler, eller hur?

  Lycka till nu och kör så det ryker!

  Kram Lotta

  • Känns tryggt att läsa. Hoppas att många andra känner samma känsla om de får se den i en bokaffär. Framsidan liksom baksidans text är superviktiga. Helst när författaren är okänd. Men det viktiga för mig är naturligtvis att eventuella läsare är nöjda när de läst färdigt boken.
   Jag skrattar när jag läser om någon som är som vi. 🙂 Kanske inte så konstigt eftersom både jag och Solveig är gamla bibliotekarie. Hur ska man annars hitta rätt bok snabbt? Vi är ännu värre. Har egentillverkade ”knubbar” med samma system som på bibblan. Varje avdelning står sedan i bokstavsordning. Flest böcker har vi på H. Skönlitteratur. Nu du hemliga Lotta. 😉 Ska din bok stå här? Eller ska den stå på N eller någon annan bokstav? Jag kan inte hjälpa att jag är född med en stor portion nyfikenhet.
   Vad mysigt att läsa att jag har en plats reserverad i din privata bokhylla. Om inte SolBo Förlag går back eller jag blir ledsen av att bli totalsågad kan det bli en andra chans. Där var jag lite rolig av en slump. ”En andra chans” är ett manus som jag redan skrivit.
   Tack för att du puffar på mig.
   Kram

 9. MYCKET! bra titel, i ett vackert omslag. Skulle önska den i stora travar i bokhandeln, med strykande åtgång & signeringar och läsarkontakter över hela landet.
  Men – är det fotsteg – eller fotspår – eller fotsteg, eller …. 😉

  • Man kan alltid önskedrömma. Jag har bra fantasi men är en kille som står rätt stadigt på jorden. Blir givetvis glad om läsarna uppskattar min uppdiktade story. Jag tar hellre nöjda läsare än många sålda böcker. Samtidigt vill jag inte gå back. Det är många utgifter när man startar ett eget förlag. Många hål att stoppa pengar i, men bara en möjlighet för mig att tjäna pengar. Sälja böcker. Just nu har jag bokfört noll kronor på debet medans utgifterna börjar ticka in från alla håll och kanter. Idag ska vi beställa en provbok.
   Det är klart att det är fotsteg. Citat från en nyförälskad blond ung tjej. Jag lyssnade bara på hennes röst och skrev snällt ner… 🙂

 10. Så fantastiskt, Bosse! Äntligen! Så fint omslaget blev, jag längtar efter att få läsa….titeln är så fin. Jag vill också stå i kön med Sandra, men Ystad är så långt bort:-( Hur ska jag få tag i boken? Önskar dig all framgång i världen med din debutroman, vännen.

  • Glad för att du gillade framsidan och titeln. Hoppas att du tycker att inlagan är ännu bättre. Texten mellan pärmarna. Boken kommer att gå att köpa på nätet redan i starten. Sedan får vi se… Billigast kommer den alltid att vara genom att köpa den via SolBo Förlags konto. När jag fått riktiga böcker kommer information om det.
   Tack för att du stöttar mig.

 11. Åh, Bosse, vad glad jag är för din skull och för min som kommer att få läsa! Och vilken fantastisk titel! Jag hann aldrig kolla i går och det första jag tänkte när jag vaknade idag var att jag måste se ditt bokomslag. Men vet du vad det konstiga, eller kanske alldeles övernaturligt naturliga är? I natt drömde jag att jag trampade ett hjärta i sanden till Dennis och fotograferade det… Man förstår inte allt. Stor kram och lycka till!

  • Hej min favoritdrottning! Drömmar är fantastiska. Själv drömde jag att Uno Svenningsson bad mig att skjutsa hem hans son när jag ändå skulle hämta mina döttrar på dagis. Jag tycker att din dröm var gulligare. 🙂
   På tal om hjärtan. Jag gjorde ett sent pyttelitet tillägg i en scen i mitt manus. Precis som Alfred Hitchcock brukade dyka upp snabbt i sina filmer har jag lekt lite i ”Mina fotsteg i ditt hjärta” på lämpliga ställen. Ett hjärta av blåbär vid en frukost är en passning till dig och Dennis.
   Vårkram från söder

 12. Nu har jag följt dig alldeles för kort tid för att förstå vad boken handlar om. På nåt sätt associerar jag till dikter då jag ser den. Men jag kan nog också tänka mig att den innehåller en samling noveller.

  • Du har inte missat något. 🙂 Jag har inte berättat vad min debutroman handlar om. Men som ordet antyder är det varken en dikt eller en novellsamling. Baksidetexten kommer jag att lägga in snart. Likaså två smakprov från boken när det finns en möjlighet att köpa den via bloggen. Vi ska precis beställa en provbok.
   Det handlar om en seriös roman på 284 sidor med inslag av humor, men inte i kåseriform.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s