Det blev en Zara Larsson cover igen

Även denna gång följer vår äldsta dotter Jennifer, Zara Larsson och gör en cover på ”She´s not me”. Detta är sjätte gången som Jennifer lägger in på You Tube.

Det är klart att hennes egna låt är bäst. ”Min pappas stad” . 🙂  (fast hon kommer av sig lite vid ett tillfälle). Jag struntar i att Zara Larsson-låten ”Uncover” har klart flest visningar. Det är bara för att Jennifer sjunger på ”utrikiska”. Fortfarande nappar hon varken på att göra en duett med sin pappa eller en andra låt som skulle kunna heta  ”Min pappas stad två” 😉 Jag har hotat med att ringa Zara och föreslå några planer. 😀

Roligt att Jennifer har sina hobby som ett komplement till skolan. Idag är det tisdag. Då åker hela gymnasieklassen med egen buss till Ystad djurpark för ännu en skoldag på denna välskötta anläggning. Förra veckan dog trist nog Walter. Han var en Wallaby, en slags mindre variant av känguru. Walter blev sex år. Var uppvuxen i ett radhus på nappflaska. Därför var han mycket tam. Tyvärr så brukar vilda djur som ”tvingas” växa upp på nappflaska få problem med matsmältningen. Födan rinner lite för snabbt igenom tarmsystemet. Walter hade genom åren god aptit men svårt för att gå upp i vikt. Han dog ändå oväntat i sömnen efter att ha varit som vanligt en stund tidigare.

32 tankar på “Det blev en Zara Larsson cover igen

 1. Så fiiint hon sjunger eran Jennifer!! Underbart med sådan talang och begåvning 🙂 och hon förvaltar den fint 🙂
  Önskar lycka till med framtida drömmar och förverkliganden 😀
  Ha en go´er tisdag
  /Lollo

 2. Vilken underbar röst hon har er dotter!! Se till att hon vågar gå vidare med den talangen:)
  Tror att jag på något sätt kommer att se och framför allt höra mer av henne i framtiden!!

  • Tack! Jag tror att hon har det bäst under korkeken bland blommorna… eller djuren. 🙂 Hon har flera kompisar som är duktiga på att sjunga. Många bättre än de som söker till idol. Jennifer skulle aldrig ställa sig i en sådan där lång kö. Däremot har hon ”busiga” kompisar som skulle kunna få för sig att skicka in något. De har varnat för det förr. Jag saknar tiden från förr i baksätet på bilen när det aldrig var tyst. Lite ”störigt” när lillasyster skulle köra en annan melodi samtidigt. Bäst var det när de sjöng i olika stämmor.

 3. Det var roligt att höra och se Jennifer in action igen! Ni har en modig dotter. Den som ändå kunde spela och sjunga så.. ja det kan man ju önska, men det kommer inte av sig självt. Träning och uppmuntran och så förstås rösten!
  Som du säger, ett intresse som slukar en, det är härligt! Men det ska förvaltas, tänk vad lite ett beröm i rätt ögonblick kan göra för att få fart på det.. Själv kraxar jag mest, men det gör inget. Sång eller annan hobby är bra för allas endorfinnivå, oavsett metod.
  Tråkigt när djur dör, all möda med nappflaskan räckte inte i det långa loppet.. Det var synd… Suck!
  Tack i alla fall för det här trevliga och upplyftande inslaget! Jennifer = cool covertjej med eget stuk! Och så sitter hon så vackert, bara det är ju en njutning! Ge en kram från mig, för att hon ställer upp så där..
  Hoppas du inte pressar för mycket med den där lilla filmleksaken du har.. Nej, jo förresten, gör det, det är så kul att se när någon vill glädja andra! Som Jennifer nu, t.ex. Jag njuter – She made my morning!

  • Då sitter hon bättre än sin mor och far. 🙂 Jag ska ge henne en kram så fort hon duschat. Nu doftar hon mest svett efter friidrottsträningen.
   Du trodde att jag var en sådan där slavdrivande föräldrer som ska se till att mina barn ska lyckas med det jag misslyckades med i min ungdom. 🙂
   Tekniken fixar hon helt själv. Hon var tacksam för att vi skulle åka på söndagsutflykt så hon hade huset för sig själv. Stativ och ett tryck på knappen. Sedan plats på pianostol. Klippning efteråt av film. Vi kom hem ca en minut efter sista tagning berättade hon. Bra tajmat. De andra fem inspelningarna har skett med vanlig mobil. Bättre ljus nu tycker jag.
   Nu mot annan aktivitet med lillasyster.

   • Ja, den här filmningen lyckades bra! Thanks to J!
    Bra med eget driv och strävan efter självständighet. Nej, jag tror inte på slavdriveri och piska, usch.. Tacka vet jag morötter, gärna ett helt knippe! Hur man än gör som förälder, kommer en dag när man bedöms.. utan pardon. Och så lite senare, en annan dag (medan man fortfarande lever) när man bedöms en andra gång, det får gärna bli lite mildare då… Är inte där – än.
    Då tänker jag, som en sorts tröst, på Tranströmers ord: ”Två sanningar närmar sig varann – en kommer inifrån och en kommer utifrån – när de möts har man en chans att träffa sig själv.”

  • Tack! Hennes dröm sedan hon var liten har varit att bli veterinär. Utbildningen finns närmast i Köpenhamn. Annars bara i Uppsala i Sverige. Snart har hon läst ett år på gymnasieskolan, som har ett nära samarbete med Ystad djurpark. Det var därför vi flyttade till Ystad.

 4. Har du en sångerska hemma så kan du sluta ladda ner förbjuden musik, he he… Nej, jag skojjjar bara, din dotter har en fin sångröst…

  Kram!

  • Tack för tipset. 😉 Jag är nog ganska ovanlig. Jag vet inte ens hur man laddar ner olaglig musik. Bäst är det när hon varierar sig och inte håller på och tränar på samma låt hela tiden. Eller när vi måste vara tysta när hon spelar in. Det är alltid då jag drabbas av ett nysanfall eller behöver något nära pianot. Jag är inte lika stark som förr. Då hade jag burit in det på hennes rum ibland. 🙂

 5. Så fiiint! Jätteduktig dotter du har.
  Vår yngsta har också lagt ut lite låtar på youtube och det är kul att gå in och lyssna på henne, när längtan blir för stor.
  Må så gott!

  • Tack! Jag ser inte fram emot den tiden. Men det går säkert som allt annat. Det viktigaste är att de har det bra på alla sätt och vis. Hoppas att din dotter inte har flyttat för långt ifrån dig.
   Ps. Du får lägga in henne på din blogg en gång.

 6. Vackert. En väldigt fin röst, klar.

  Stackars lille Walter. De gånger jag var på djurparken när han också var på plats satt han mest och tuggade och tittade på folk. Det måste har varit urtrist, lite som att sitta instängd på ett serviceboende. Nu skuttar han omkring i de sällare jaktmarkerna. 🙂

 7. Åh vad duktig hon är! Sjunger jättebra. Lyssnar på Min pappas stad nu 🙂 Antar att du är stolt som en tupp, det borde du vara 🙂 Kram!

 8. Det låter jättefint Jennifer!
  Fast Bosse.. nyser du för att du vill vara med på ett hörn?
  Ett så kallat ”jag-tänker-visst-medverka”-beteende?
  .. och om ni spelar in duetten ”Pappas stad 2” går nysattackerna plötsligt över??
  Hm??? (jag kanske måste ringa Dr Phil.) 🙂

  • Du får inte avslöja alla mina små hemliga knep. 😉 Det är klart att de går över då. Snälla! Ring inte Dr Pihl. Han är så himla kass på halländska. Jag lovar att hålla emot nästa gång. Vet du inte att det kan vara direkt livsfarligt att hålla igen när man behöver nysa? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s