25 tankar på “Det är bara kaffet som saknas

 1. Jättefin kopp.
  När kaffet saknas är det kris, eller hur? I alla fall för oss som inte klarar oss utan denna ädla dryck

  Ha en fortsatt bra dag

  • En av många fina koppar som vi hade på vårt porslinsmuseum. Jag tillhör de få som inte är beroende av den svarta drycken. Jag och min personliga mage. Men ibland kan jag känna suget.
   Hoppas att du har sol på dig idag, denna måndagsförmiddag.

 2. Tack för grattisar till alla, du är gentil idag. Det gör inget att kaffet saknas, koppen är fin utan kaffe också! Syns jeg! Kom hit å drick kaffe, vi har så det räcker! Vad trist med regn, Ystads vädergudar sköter sig inte ens på Mors Dag! Här är någorlunda, det regnar inte i alla fall.. Och gräset blev klippt för 1:a gången i år.. Så det tar sig! Doftar som om det var tid för skolavslutning redan.. Ha de’!
  PS. Jag är duktig, håller mig i skinnet och frågar inte ett knyst om bo–n. Bra va? DS. Vem annars?

   • Kan inte tänka så här tidigt, vad kan jag ha menat? Om det klickar till så ska du få veta.. 😉 ”Spelar roll”? Huvudsaken är att smilbanden får lite morrongymnastik, det enda som betyder nåt just nu. Det kan inte ha varit bolån, för det är inget att skratta åt. Oj, de glider uppåt, jag börjar tänka på nåt roligt.. ja, det är nyttigt att le. Det börjar på bo, det är jag säker på. Om jag går till Nästa —> börjar det kanske strama? Jag tror jag gör det.. eller bakåt..
    <—– Föregående låter tristare än vad det är.. Så är det alltid här!
    Nu minns jag! Nej, där försvann det igen. Men första bokstaven är b, som i blått, det är jag säker på 🙂

   • Om man kan lita på ett mejl i dessa tider. Vi har fått flera konstiga dena våren. Senast i förra veckan. Annars är bo-ken på väg från Århus i vårt grannland. Tror dock att det blir en annan typ av bok som dyker upp här imorgon. Författaren heter Solveig Lidén.

 3. Kram tillbaks och tack för dina otroligt rara kommentarer inne hos mig i veckan. Du skall bara veta hur mycket jag uppskattar din omtanke!

  Hoppas att du och familjen har en riktigt härlig dag i dag!

  kram Anna

 4. Koppen är verkligen jättefin! Här har solen lyst på oss mammor, och jo, antagligen på alla andra också, hela helgen 🙂 Du vet, Bästkusten!!
  Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s