De tre vinnarna är…

Vad trevligt att så många skrev kommentarer under de tio dagarna och att det trillade in 24 tävlingsbidrag.

Det var IFK Göteborg-tröjan som jag sparade. Samma tröja vann också, med liten marginal över Kalle & Hobbe, när det gällde fråga två; vilken tröja som ni skulle ha sparat. Nio av er tjugofyra svarade rätt trots att jag försökte locka er att välja ett annat alternativ och slog några slag på känslosträngar. Tänk att hela åtta av tio plagg fick röster. Endast Jonas Thern och Ayia Napa blev utan röster på både fråga ett och två. Nu kom jag på en knasig sak. Egentligen borde jag lottat ut och skickat tröjorna som jag slängde, till de som valt att spara just den tröjan. En känsla säger mig att Solveig INTE gått med på det, även om jag strukit lite snällt på dem. Tröjorna alltså. 😉

Den hårda men rättvisa domaren drog först de två vinnarna efter de ”stenhårda” reglerna. 🙂  Sedan mjukande han till för att det var så roligt att dra lappar i den fina kristallskålen och bestämde sig för att köpa en lott till. Han klippte därför ut och vek ihop lappar med namn på de som missade tiden, men hann lämna svar innan han besökte bloggen imorse och lät dem vara med i extralottningen. Det finns ju t.ex. några timmars fördröjning mellan Ystad och Singapore och mellan Ystad-Uppsala & Fagersta. 😉

Stort GRATTIS till Skogsfen, Regnbågen och Petronella. Se nu till att vinna på era lotter. Det festliga var att alla tre valde rätt plagg som jag sparade.
Ps. Jag har kvar era adresser och ”bättre postnamn” från när ni köpte ”Mina fotsteg i ditt hjärta”. Titta lite extra noga i er postlåda på onsdag.

Tack till alla er som deltog i tävlingen. Ni är välkomna till den tionde tävlingen en annan gång. Först tänkte jag pröva på att ha en månadstävling på Facebook.
Hänger mina vänner på den har jag redan klart en annan till november, som ligger långt in till vänster i min skruvade hjärna. Syftet är att dra mitt strå till stacken för att lysa upp höstmörkret.

Imorgon ska jag bli ytterst seriös i mitt inlägg. Hoppas att ni är med mig då…

27 tankar på “De tre vinnarna är…

 1. Oh, så roligt att få en lott med Ystadstämpel på kuvertet, tack Bosse! Jag kommer att gräva i botten på lådan, hoppas jag vinner 1 miljon.. eller i alla fall en tia! Eller annars nöjer jag mig väl med poststämpeln då… Jamen, det är ju kul att få en lott, det räcker för mig.. Den ska jag spara som minne, jag har ju redan vunnit, eller hur! 😉
  Så fint du har broderat ut mitt alias! Vackert! 🙂

  • Hoppas nu att de inte glömmer bort att stämpla. 🙂 Solveig fick med sig de tre kuverten i morse när hon cyklade iväg i mörkret ner mot stationen. Vi har själva haft tur på lotter de sista gångerna så det hoppas jag att ni också får. Vinner du en tia blir du unik. 😉 Fast i år har de ändrat och har fler valörer, men jag tror att trettio är det lägsta fortfarande.
   Tack! Vet inte om det liknade en riktig regnbåge men tanken var god. 🙂

   • Hälsa Solveig och tacka för leveransen. Jag vann inget, som tur var.. Hur skulle jag ha delat med mig till dig då? Hade ju inte kunnat behålla om det blivit en stor summa. Som de har ändrat i lotten! Hade fått 5 ggr vinsten och hela summan om det också hade varit en stjärna med. Det är åratal sedan jag köpte trisslott, brukade få en i födelsepresent av min mor.
    Stämpeln var fin med pilevall och korsvirkeshus, Ystad såg man däremot inte en bokstav av. Tack för lotten, det var kul att få den fastän jag inte vann. 🙂

 2. Grattis till vinnarna, du menar alltså att Glenn ja han som heter precis som alla göteborgare inte var en favorittröja och blev sparad, jag lovar hade du haft Roland Nilsson på tröjan hade du garanterat haft den kvar. 🙂 🙂

  • Förlåt Åse. Jag lovar att inte göra om det. 🙂 Visst är det högst egendomligt att alla män heter Glenn i Göteborg.
   Har du också haft planerat strömavbrott idag? Jag är glad att den kom tillbaka före tiden som stod på broschyren så jag får varm mat.

 3. Yeeeeääääää! Jag visst det! Jag visste att du sparade 3:an! Jag visste det redan när du visade den!!! Tackar och niger allra ödmjukast för att du var så bussig!!!!!!! GLAAAAAAD!

  Kraaaam
  Petronella

 4. Ja grattis till vinnarna. Tyvärr har jag inte hunnit med att kolla runt i bloggarna så mycket sista tiden, så jag var inte med och röstade. Men jag kikar in så ofta jag hinner och har nu kollat i efterhand på dina tröjor. Självklart hänger jag på och kikar in i morrn. Hej svejs och kram på dig.

 5. Ja va kul, jag vann, bara det att ha blivit först nån gång är en vinst. Ska kolla noga på onsdag, för på torsdag drar vi till Göteborg och bokmässan…jag, gubben, och våran vagn. Kanske har jag vinstpengar att handla för då. 🙂
  Kram från Skogsfen.

  • Förhoppningsvis har du kuvertet imorgon om man kan lita på posten. Solveig la på vinsterna i morse. Vem vet. Ni kanske åker och tittar på nya husbilar när ni är i härliga Göteborg och har blivit miljonärer. 🙂 Ha det så trevligt. Bokmässan är alltid trevlig att besöka. Vad bra att ni har boendet ordnat. Annars gissar jag på att det är svårt att få något bra rum dessa intensiva fyra dagar.
   Kram

 6. Grattis till vinnarna i denna eminenta tävling! Själv hade jag fel i allt, men det var kul att vara med 🙂 Nu ser jag fram mot dagens seriösa inlägg… och längtar redan efter nästa tävling.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s