Tionde bloggtävlingen: Vem av grabbarna är jag?

CCI201402090001

En av fördelarna när man skriver en roman är att man IBLAND kan använda sig av sanningar eller saker som man tycker om eller inte tycker om. 🙂
I min debut bok ”Mina fotsteg i ditt hjärta” lät jag Sebastian spela fotboll i ett lag i Halmstad som heter IF Leikin. Denna fotbollsklubb var ledande när det gällde ungdomsfotboll på sjuttiotalet. Jag vet inte hur det är i nutid.
Mannen till höger kallades för Mr Leikin eller Didi och hette egentligen Boris Bengtsson. Materialförvaltaren till vänster var också en legend i staden. Flosse var hans smeknamn. Bo Larsson var han döpt till, men det visste inte många grabbar.
Vem av de femton grabbarna på bilden är jag?
Jag eller någon annan familjemedlem lottar ut en trisslott till en av dem som gissar rätt. Bara en gissning var. Tydliga lämnade svar tack. Deadline: Kl. 00.01 tisdagen den 11 februari. Lycka till.

64 tankar på “Tionde bloggtävlingen: Vem av grabbarna är jag?

 1. Lätt! Nr: 3 från höger längst ner. Göran påstår att det är Janne Brodén 3:a från vänster längst ner, värt en bonuspoäng kanske?

 2. Jag tänker inte vara med och tävla den här gången, jag har ju redan vunnit, kan jag skylla på. Och jag ser bara en massa killar från min skoltid. Det var ju så där de såg ut!!! 🙂 ♥ Tack för lotten jag vann, jag vann 100:- på den och naturligtvis blev det tulpaner för slantarna. Syster, mor och jag har haft en alldeles egen läsecirkel här med din bok och vi var alla överens om att den var riktigt bra. Jag kände igen mig själv i massor! Och varje gång du gjorde hänvisning till någon gammal låt så kunde jag sjunga den! Jag hade skitkul när jag läste den. Massor av igenkänning och avdamning av minnen. Tack snälla goa Bosse för finns dedikationer i alla böckerna 🙂 Kram 🙂
  (om jag hade gissat hade jag gissat på att du var den i mitten)

  • Man kan vinna flera gånger Lippe. Vad himla kul att du vann på lotten och jag är ännu gladare för er läscirkel. 😀 Skönt att läsa att ni inte kastade ris på böckerna.

   Där ser man. Det var tur att du inte gissade på att jag var målvakt.
   Gladkram och Tacksamkram

 3. Å så roligt det är att se ”gamla” kort! Jag får vibbar från ”Dead poet society” och ”Caaarpe diiiiem” väser i mitt huvud!
  Vem av de stiliga gossarna som är du kan jag omöjligt gissa, men jag ville ändå kika in och hälsa:)
  Kram

 4. Jag fick titta riktigt noga. Du sitter på nedersta raden, trea från höger. 🙂
  (Har inte tjuvtittat på de andra svaren, bra med mobilen.)
  Ha en fin måndag! Kram

 5. Ja det var inte lätt, pojkar i den åldern ser alla lika ut, men jag tror att det är du som sitter 4 från vänster med bollen klämd mellan dina fötter.
  Kram från Skogsfen.

 6. Jaa, du Bosse… jag tycker då inte det var lika lätt som alla andra. Kanske är jag påverkad av majoriteten – men jag säger nog detsamma – nr. 3 från höger i främre raden…
  Kram

 7. Kan ha tokfel! Men den första jag ”såg” var grabben i mitten längst fram. Så det får bli mitt svar. Jag känner inte igen vuxna människor från gång till gång heller 🙂
  sv. Jag köpte Ciecilia Hagens kåseribok en gång för länge, länge sedan, Ur ett vällingbefläckat liv, har jag för mig den hette. DEN var riktigt, riktigt rolig och bra. Så får kanske öppna det fönstret 🙂 Kramen

 8. Ser att nästan alla gissat som jag – du sitter som nr 3 från höger räknat (bredvid killen med vita jackan och glasögon).
  Må så gott och ha en fin fortsättning på veckan!

 9. Ja…det är ju inte så många som ser pillemariska ut och även har en räv bakom örat (eller är det bara jag som ser den…?), så jag gissar på , som så många andra, nr 3 från höger i första raden…
  Kram kram

  • Vilka vi? 🙂 Jag scrollar och scrollar men hittar inget alternativ från Shamrock. Vilken är din chansning? Än så länge har jag fått in många svar på samma kille, men några har valt andra grabbar. Tävlingen är öppen till midnatt. Svar och resultat kommer någon gång imorgon.

  • Varför var det enkelt för dig? 🙂 Precis som din man hade vi häftigt långt hår och var supercoola. Du klarade tidsgränsen med god marginal, kan tacka min dotter Lizette som kastade tärningen. Fru Fortuna var på din sida även denna gång. Hoppas att du vinner på lotten. Gjorde du det sist?
   Kraaam
   Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s