Grattis till två sovande tjejer och en vaken kvinna

EJ

Sista tävlingstimman kom det in en röst som gjorde att det blev två segrare i 2014 års sovtävling. Det blev en jämn tävling mellan de tio fotona. Endast bilden där Jennifer hade halvöppna ögon blev utan poäng. Bilden med en lättöl ledde länge. Tack till alla er som röstade och som kommenterade under de tio dagarna. 🙂 Extra grattis till alias Miatankar som vann en Trisslott. Hon var faktiskt den som lämnade in sin röst först av alla igår. Det var Solveig som fick dra vinnaren denna gång.

Imorgon blir det kåseri på bloggen. På torsdag en riktig filmklassiker som filmtips. Jag borde även skriva och visa bilder från mitt besök på Ystads Teater förra lördagen. De sista tre dagarna har vi fått uppleva vårkänslor. Vilken skillnad mot förra året.

21 tankar på “Grattis till två sovande tjejer och en vaken kvinna

 1. Inser att jag missat en massa. Får vara mer uppmärksam. Men jag gillar att titta in här och det är en trevlig belöning. Härliga bilder med de sovande.

 2. Underbara bilder! Men jag håller fortfarande på ”pianoflickan”. Tänk att vara så trött att man somnar på ett piano, undrar vilket som var den sista tonen den lilla fröken hörde innan hon somnade… Ha det fint! Kram Christina

 3. Jag fattade inte, var det ovanstående bilder som vann, eller?
  Söta och näpna var de emellertid alla tio!
  GRATTIS till vinnaren!
  Ha det gott, kram, Gerd♥

 4. Tack för alla grattis här! Och tack för vinsten! Jag ser även att ”min” bild vann också även om det är en delad plats… Jag gillar tjejen på golvet skarpt! Kanonfin bild… och kul att den vann. De två jag valde mellan var flickan i barnvagnen och denna sovande på golvet. Men den sistnämnda vann mitt hjärta… 😉

  Hälsa Jennifer! Hon heter väl så, om jag minns rätt!

  • Tidigare hade jag lätt sagt den med lättölen eftersom det var ett så starkt och roligt minne. Bildkvaliteten blev tyvärr inte så bra. När jag återser de tio bilderna i bloggen blir jag mer tveksam. Det är flera som tilltalar mig. Jag har ju en annan relation till korten jämfört med mina bloggbetraktare. Egentligen satt det massor av bilder i ett collage på två tavlor. Våra döttrar har beskådats av tusentals personer som besökte ”Söta rummet” på Lidéns Samlingsmuseum.

  • Jag drar till med min gamla favorit med min lättöl på bordet. Det var det roligaste av dessa tio minnen. Sedan finns det mer ”galna” bilder där våra barn somnade rakt ner i maten vid köksbordet.
   Nu har du mitt hundkåseri. Hoppas att du och andra gillar det.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s