Bloggtävling sexton: Para ihop statyn med orten/ön

 

Bild ett

Bild två

Bild tre

Bild fyra

Bild fem

Bild sex

Bild sju

Bild åtta

Bild nio

Alternativ: Ystad, Halmstad, Trelleborg, Kivik, Sundsvall, Bornholm, Ängelholm, Backåkra, Piteå, Viken, Ven och Smygehuk (som ni ser har jag medvetet lagt till tre extra alternativ)

Bilderna kallar vi A-I (allt i den ordning som de är inlagda i blogginlägget)
Ni lämnar en sådan här tabell eller skriver bara de aktuella nio orterna i en ordningsföljd. Ex. Halmstad-Ängelholm-Ven-osv.

A = Kivik
B = Smygehuk
C = Backåkra
D = Bornholm
E = Ystad
F = Halmstad
G = Trelleborg
H = Ängelholm
I = Viken (Inlagd 22.00) Äntligen fick jag en segrare i en statytävling. 🙂 Redovisning imorgon. God natt!
Regler: Para ihop rätt bild med rätt namn. OBS! Det ni INTE ska göra är att berätta offentligt vilka statyer ni är säkra på. Denna regel gäller både er som tävlar och ni som bara skriver ner en vanlig kommentar. Gör ni det av misstag suddar jag ut er hjälp till andra och er kommentar kommer att se lite konstig ut att läsa. 🙂
Däremot kommer JAG under dagen att hjälpa till med att fylla i tabellen.
Jag börjar med A och fortsätter ända ner till H under dagens lopp (jag vill ju gärna ha en vinnare i denna statytävling). Ni har bara EN chans. Den FÖRSTA som har alla nio rätt vinner tävlingen och en Trisslott. Taktik: Ska ni chansa eller vänta på en Bosse Pusselbit till? Jag kan också berätta att minst sex av dessa statyer finns med på bild och med text i min blogg. Denna tävling gynnar med andra ord er som följer min blogg. Annars finns möjlighet att ”leta” upp i bloggen. Lycka till! Jag kan berätta att det första rätta svaret kommer klockan åtta. Ha en fin söndag. Tävlingen avslutas klockan 22.00 om ingen klarat uppgiften.

 

26 tankar på “Bloggtävling sexton: Para ihop statyn med orten/ön

 1. Tyvärr har jag inte en aaaning om var någon av statyerna står – alltså får jag avstå! 😦 för det är ju ingen större chans att man kan gissa ALLA rätt…..
  KRAM ❤
  Susie

 2. Säg som så: hade det varit kallt och regnigt ute hade jag kastat mig över tävlingen. Nu är det 25 grader och strålande sol, så den här gången hoppar jag. Men himla roliga statyer och en skoj tävling:-)

  • Det gäller att suga tag i alla sommar-rester och njuta. 🙂 Tävlingen kommer att ändra karaktär allt eftersom dagen går. Jag kan se att många har varit inne och tittat. Kanske återkommer de för att se om jag lämnat fler rätta svar. Jag har lovat att lämna åtta, har fyra kvar att berätta. Sedan är tävlingen inte speciellt svår längre om den fortfarande lever då. Fyra alternativ. Ett av dem är det rätta. 🙂

 3. Vad roligt med tävling 🙂 skulle kommit in tidigare, nu har du ju fyllt i hälften.
  A= kivik
  B= Smygehuk
  C= backåkra
  D= bornholm
  E= ystad
  F= Halmstad
  G= Trelleborg
  H= Piteå
  I = Viken

 4. Kul idé men eftersom jag dels inte känner igen en enda staty och dels känner att jag inte orkar fundera just nu (har nog fortfarande lite tankesemester tror jag 😉 så avstår jag tävlingen och bara skickar en liten ”hoppas-helgen-har-varit-bra-hälsning”.

  • Tack ska du ha. 🙂 Jag var inne på din blogg tidigare idag och insåg att du har ett riktigt sommarlov, till och med ett liv utan blogg. Det var inte många inlägg denna sommar. 🙂 Du har förhoppningsvis haft en massa andra trevliga aktiviteter istället.

  • Du fick mitt liv att stanna upp. Jag hade skärmat av från nästan allt socialt under några veckor och kastades rakt in i ”elden” när jag läste ditt första blogginlägg. Därefter har jag följt nyheterna och läst på Text-Tv och följt din blogg. Vad små vi människor är mot sådana katastrofer. Kraaam Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s