Passande låttitel

Idag passar det utmärkt att Jennifer står för underhållningen. Här har vräkt ner hela natten och det ösregnar just nu. Vad skönt det är att ha tak över huvudet och slippa ex. dela ut post som brevbärare eller räkna regndroppar. 🙂 Inte heller blir jag blöt när jag bloggvandrar. Vilket märkligt mirakel. 😉 Jag önskar alla mina bloggläsare en fin fredag. Händer det något spännande i helgen som du vill berätta om?

56 tankar på “Passande låttitel

 1. Vad duktig hon är! Förstår att du är stolt. Vet du? Jag har kommit in i en ny läsfas, tack vare din bok 🙂 Du kan aldrig gissa vad jag börjat läsa igår 🙂 hi hi! 🙂 Ibland är det bra att ha dåligt minne… Ha en fin fredag, själv skall jag sätta mig på bussen och åka några mil bort mot Smålandsskogarna och skall ha en toppenhelg 🙂 Kram!

  • Tack! Har jag lyckats för andra gången med att locka dig tillbaks till läsningen. Vad glad jag blir. Minns ju att du hade läst mycket innan du blev sjuk. Tänk att jag kan göra lite nytta fortfarande. Jag måste få gissa. ”Mina fotsteg i ditt hjärta” blir min vilda gissning. 🙂 Vilken självisk gissning men den ligger i luften med ditt hemlighetsmakeri. 🙂
   Hoppas du slipper regn och rusk och att du får den toppenhelg som du så väl är värd. Man kan ha det mysigt inomhus, nästan bättre när det är busväder ute. Fast ibland är det skönt att få komma ut en stund och andas friskt syre.
   Kram

 2. Vilken fin melodi att lyssna till på morgonen. Det är grått men det regnar inte … TACK Jennifer för din sköna sång! Vilken tur du har Bosse som får lyssna till vacker sång i familjen!
  Önskar er alla en skön och trevlig helg – gärna med solsken … Kram på er!

 3. Finstämd sång, Jennifer!

  Vaknade med migrän i morse :-/. Håller huvudet väldigt stilla. Som tur är kommer helgen att bli lugn. Fortsatt regn under lördag och söndag verkar det som. Planerar att läsa mycket under helgen. Läser just nu En doft av apelsin av Joanne Harris. Efter en inledning där jag kände mig lite ointresserad, är jag nu sen länge helt fast. Jättebra bok, som bl.a. beskriver Tysklands ockupation av Frankrike under 2:a världskriget på ett nytt, chockartat men väldigt mänskligt sätt.

  Önskar dig och din familj en skön helg! Kramar från Ethel

  • Funkar det att läsa när du har migrän eller du brukar bara ha det jobbigt under en dag? Migrän är inget trevligt att ha. Jag har läst om många olika framsteg om ”sjukdomen”. Hoppas någon av dem är något som funkar.
   Det är en vacker och lockande titel. Varför heter den så? Har du fått någon klarhet i det ännu? Där ser man. Jag brukar ge böcker ungefär 50 sidor. Det beror på författarnamnet och ämnet. Vissa är jag snällare inför. Har författaren skrivit böcker tidigare som jag gillat fortsätter jag ett tag till. Hoppas ingen tappar sugen efter att ha läst ett kåseri i vår bok. 🙂
   Tack! Önskar dig en fin läshelg och att du får må bra. Kram

 4. Jennifers röst är mycket bättre till den här låten än vad originalartistens röst är. ♥ Himla fin tös ni har!
  I helgen blir det hemmafix, äppelplock, målning och städ. Förhoppningsvis kommer vi ut i skogen några timmar.
  Ha en fin start på helgen. Kram

 5. Otroligt vackra döttrar du har! Måste ha ärvt en massa från sin mamma, eller…..!? 🙂
  Igår kom boken och trots att jag satt uppe till ett och bloggade, så har jag hunnit med att läsa det första kapitlet – och ”so far, so good” som man brukar säga. Återkommer med en mer utförlig recension när jag läst mer!! 🙂
  KRAM ❤
  Susie

  • Vem är det som har ett så häftigt bloggalias tänkte jag när jag godkände dig. Inte behövde jag hälsa dig välkommen till min blogg. 🙂 Jag hade för några dagar sedan plockat bort dig från mina favoriter eftersom jag inte tilläts att lämna en kommentar. Jag tycker om att bli positivt överraskad. Välkommen till wordpress skriver jag istället. Vilken fin header du har lagt in. :D. Stort lycka till med nya bloggen.
   Tack för de snälla orden. Helgkram.

 6. Trevligt att få se och lyssna på Jennifer live!😊
  Nu vet jag ju också hur det ser ut runt omkring, det är en bra ”inspelningsstudio” med fint ljus från fönstren.
  TACK Jennifer! Så roligt att du bjuder in oss till en musikstund då och då, det uppskattar jag mycket! 🎤🎼🎶🎹
  Önskar er en skön helg – utan regn – hela familjen! 🎎 👭

  • Tror du att jag kan ta betalt med tanke på att inspelningsstudion syns överallt i världen med tanke på YouTube? 🙂
   Vilket regnande hela förra dygnet. Det finns mycket vatten på flera bilder som de lagt in i dagens YA. Vi ska ut och ha kul efter lunch så jag hoppas det håller uppe.
   Tack! Hoppas ni har det kul i snön. Kram

 7. Ett mycket härligt sätt att börja dagen med vacker musik. Jennifer har en väldigt fin röst. Låten passar här med idag, för det är regnigt och grått. Ha en fin helg.

 8. Duktig tösabit. Sjunger bra och är så söt…Vad är en osteopat? Kanske något för mej.Just nu har jag legat på spikmattan och kan gå några steg.Ska ta på hästlinement om en stund Kram!

  • Tack skåningen! 🙂 En duktig och flerårsutbildad osteopat är oftast överlägsen en ”renodlad” sjukgymnast. Jag har gjort reklam här på bloggen för min favorit som håller till i Halmstad. Ethel Gustavsson. Hon ser till helheten och har tre suveräna utbildningar i bagaget som passar ihop. En bra osteopat flyttar inte bara på kotor som en ”kotknackare” gör. Istället följer man upp med att behandla området omkring ”skadan” så kroppen kommer igång igen fortare och förhoppningsvis får man inte återfall så fort igen. Spikmattan är bra på ett vis men löser inte alla problem. Oftast heller inte att gå till vårdcentralen och få ett recept på något starkt som istället ger magproblem.
   Hoppas att du redan idag är bättre. Kram Bosse

 9. Tur att jag inte är lika täppt i ögonen som i näsan för i helgen blir det nog sängläge då jag är sååå förkyld. Så det blir till att ligga och mysa och läsa en fin bok som heter Skimrande ögonblick…….. Öronen är det inge fel på heller som tur är för nu fick jag ju höra hur otroligt vackert din dotter sjunger. Här skiner solen men det sägs att det luktar snö Tyvärr vet jag inte om det är sant Prosit.
  Ha en fin helg. Kram (den smittar inte) Om jag inte har fått datavirus förstås….

  • Stackars dig. Jag tror att du råkat ut för dvärgsnuva, med tanke på Prosit och din fredagsfräckis. 😉
   Jag erkänner. Vi skickade med en dunderförkylning bara för att du skulle ligga ner en stund och inte springa runt och göra tusen saker. Fast papper smittas väl inte?
   Jag håller tummarna för att du är frisk snart igen och att du gillar våra kåserier. 🙂
   Undra om du får snö.
   Tack. Kram

 10. Vilken behaglig och vacker röst, som Jennifer har! Var stolta 😉 så roligt.
  Jag önskar er alla en skön helg. Här regnar inget idag, guskelov. Jag räknade regndroppar igår, det fick räcka 😀 nu väntar jag på brevbäraren. Var gift med en f.d. postis förresten.
  Kram och karma, Gerd

  • Tack Geddfish! Vi är stolta för båda våra barn precis som du är med dina. Både små och stora barn är härliga. 🙂
   Igår regnade det hela dygnet och var så mörkt inomhus så vi hade tänt hela dagen. Idag vill jag ha frisk luft och uppehållsväder och komma ut en sväng efter middagen.
   Din man och jag hade haft mycket att prata om, tror jag. Jag har mängder av gamla postminnen trots att jag jobbat på flera ställen efter de åren.
   Kram Bosse

 11. Så härligt att kunna skriva detta med musiken på gång. Duktig tös har ni med fin sångröst.

  Sv: När det gäller att gissa värdet på sakerna har vi haft rätt ett par gånger, vilket som var billigast eller dyrast.

  Jag har skött mitt hår själv i många år. Förr färgade jag det , men sen vi blev pensionärer, så började Sibbe hjälpa till, så jag slapp att stå med armarna över huvudet i långa stunder.
  När han fyllde sjuttio, så gav jag honom en ny rakmaskin i present, för den gamla var inte så bra längre. Men det tog många år innan jag kom på idén att använda den till luggen. Han har blivit renrakad i håret i flera år.

  Så han behöver inte tänka så mycket på frisyren, utan kan säga som min Pappa brukade säga: Jag behöver varken kam eller borste, bara jag har en dammtrasa.

  Antalet sprutor berodde väl på din diabetes? Skönt ändå att spetsarna har blivit tunnare. Jag har inga problem med sprutor.

  Kram/Gilla

  • Tack Gilla! 🙂
   Vad bra att du har hjälp på nära håll. Ibland kan det vara en stor fördel att inte ha så mycket hår däruppe.
   Sprutorna förr skulle jag inte vilja ta. 😦 Jag har inga problem med att ta många sprutor på mig själv, men fördelarna med pump är fler än jämfört med sprutbehandling. Det blir ett friare liv och fler möjligheter att leva som ”frisk”.
   Helgkram Bosse

 12. Det var en passande låt! Hu, vad det regnar 😦
  Helgen? Jag ska ha kalas för familjen, så i eftermiddag ska jag fixa maten och duka, det blir lunchkalas, så lika bra att göra klart idag 🙂 Ha en härlig helg!

 13. Härlig början på helgen med skönsång av er duktiga dotter. Förstår att ni är stolta. Ha en skön helg hela familjen. Varma kramar 🙂

 14. Bosse din dotter blir en ny Veronica Maggio, förstår att du är en stolt pappa.
  Grattis till den duktiga dottern.
  Kram/ Eva

  Ps jag skrivit om Saras nyckel, nedan.

  • Tack Eva för de snälla orden och framför allt stort TACK för det långa personliga inlägget du la in på veckans filmtips. 🙂 Jag har som policy att bara skicka med en glad gubbe som ett bevis på att jag läst när det gäller just den kategorin, men jag läser givetvis med glädje alla kommentarer jag får och är glad för dem. Tänk med mycket sann fakta du vet om ämnet. Du har aldrig funderat på att skriva en egen bok? Filmen var bra. Kram Bosse

 15. Vilken vacker sång, passande en sån här regnig period som vi är inne i.
  Vad som händer i helgen? Hela tjocka släkten att träffas och fira de yngsta
  medlemmarna. Har vi riktig tur kommer även vår mor (mm) att orka vara med!
  Jag köpte din bok för flera månader sedan, men ”livet kom emellan” och den
  ligger oläst kvar i hyllan – bland många andra olästa böcker.
  Förstår av kommentarer ovan att jag nog ska börja läsa den.
  Kram

  • Tack Moi! 🙂
   Hoppas din mor orkar vara med. Det är både mysigt och viktigt att träffas över generationsgränserna. Vi lär av varandra.
   Stackars ”Mina fotsteg i ditt hjärta”. Skönt att läsa att den har många andra bokkompisar. 🙂 Annars får du köpa ”Skimrande ögonblick – och dagar i grått” så återses de som boksyskon. Någon regnig dag 2028 kommer du att öppna en av dem och … slänga den i väggen? Somna med boken på näsan? Skrika svordomar för det var det sämsta du någonsin läst? Jag vet inte. Jag tror inte ens att jag lever då. 🙂
   Kram från en tramsig och trött Bosse

 16. Förstår att du är världens stoltaste pappa.Tjejen är inte bar skitsnygg, hon sjunger helt ok också.

  PS. Dessutom ska jag genast sluta gnälla om de få regnstänk vi fick i nollåtta idag. Men svinkallt var det allt;-) DS.

  • Nu blandade du väl ändå ihop skyltarna och sådde fel gräsfrön? 🙂 Hon sjunger skitsnyggt och ser helt ok ut. 🙂 Eller så mimar hon bara och det är jag som sjunger på riktigt. 🙂
   Idag har jag inte gnällt istället hyllat en grå oktoberdag för det var så skönt att slippa ösregnet som varade i nästan ett helt dygn i sträck. Rejäla översvämningar som jag kunde haft på bloggen, men jag höll mig inomhus istället. Jag har ju tyvärr inte betalt som bloggreporter. Har du det?
   Hoppas du har en fin lördag.

 17. Ja du Bosse…spännande och spännande, inte vet ja…det får helgen utläsa. Men en liten surftur i bloggvärlden blir det allt. Måste ju få till mig vad alla mina bloggvänner hittar på. Annars blir det nog bara lungt för det utlovas en regnig helg med mycket av det där blöta. Så mys i soffhörnet och nya avsnitt av Så mycket bättre står på agendan ikväll. Ha en riktigt trevlig kväll. Kramiz

  • Det finns mycket intressant att hitta på Bloggpromenader. Sedan älskar jag att göra promenader i friska luften också. Det blev en trevlig i eftermiddags utan regn. Med tanke på vad de lovat i vårt vackra landskap får man vara glad för det lilla. 🙂
   Idag ska jag se flera tolkningar av Ola Salo. Vad heter mannen nu om man vänder på hans namn. Låt oss se. olaSalO. 😉
   Tack! Önskar dig också en myshelg i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s