Salvation – Cover av Jennifer Lidén

Nu var det ett tag sedan Jennifer stod för bloggunderhållningen. Det passar extra bra idag då hennes älskade morfar skulle fyllt år. ❤
Jag önskar er en trevlig helg. Halva augusti har snart passerat revy. Sista sommarmånaden har varit riktigt behaglig. Imorgon är det sista dagen för våra Jojo sommarkort. Det tänkte vi som vanligt fira med en tågresa någonstans i Skåne. Då borde jag få guldmedalj av WalkLogger. 🙂 Det är ju det jag sagt hela tiden. Moderna mobiler är ett gift och beroendeframkallande medel. Mitt sabbatsår var lugnt och behagligt – även om det fanns de som störde sig på det.
Nästa inlägg kommer inte att handla om ”Sex mil hemifrån”. Istället rullade Volvon ungefär femtio mil och inne i bilen var det som förr i bilarna. Ingen AC under hela hemvägen. 😦 Vår räddning var att solen gick i moln och det blev svalare.
Kram till dig läsare, men helst lyssnare. 😉

34 tankar på “Salvation – Cover av Jennifer Lidén

 1. Både läsare och lyssnare. Tack!
  Vi har ingen AC i bilen och det kan verkligen vara jobbigt vid långresor.
  Hoppas att ni får en underbar resa.
  Augusti redan, ojoj, vart har sommaren tagit vägen?
  Kram och trevlig helg..

  • Tack själv. 🙂 Vår vanliga fläkt fungerade inte heller. Den hade tydligen fått fnatt. Jag hoppas tågen och tågtiderna stämmer bättre. 🙂
   Sommaren och hela livet rusar iväg. Fortare och fortare ju äldre jag blir, känns det som.
   Jag önskar dig detsamma.
   Kram Bosse

 2. Nu har vi lyssnat både jag och yngsta barnbarnet där vi sitter och värmer oss i morgonsolen. En toppen bra morgon med andra ord med ljuv musik, sol, bra läsning mm. Håller med dig om att mobilen är minst sagt beroendeframkallande men väldigt praktiska ibland som när man tappar bort varandra eller får motorstopp. Det gäller använda saken rätt. Allt gott! Kram!

  • Jag inser att du har det gemytligare och inte lika blåsigt som jag har det just nu. Livets efterrätt låter extra mysigt.
   Kloka råd. Jag försöker förhålla mig till dem så gott det går. Fortfarande händer det att jag glömmer ta med den när jag åker iväg själv.

   Svar: Nej. Den glasskiosken har tillkommit efter vi flyttade därifrån. Men vi gör återbesök då och då. En härlig liten stad.
   Kram

 3. Tyvärr är det precis som vanligt här när det gäller ljud – fungerar icke! 😦 Ljuset klipps ungefär var 3 sekund så man kan inte njuta av framträdandet, som förmodligen var väldigt fint! 🙂
  Vi har tre bilar, en liten pickis (måste man ha på landet), en äldre öppen sportbil (Rolles leksak sen förra året) och så den vanliga – en Kia med AC. Man är ju numera så vansinnigt bortskämd att man knappt klarar sig utan AC, speciellt när man har hund, så det blir naturligtvis den vi åker i mest. Miatan har Rolle inte ens reggat på i år, jag kan förmodligen inte komma upp ur den – i kommer man väl alltid – han har inte heller fyllt min leksak sen förra året, poolen. Så nu sitter man här på torra land i skuggan med datorn….. 😦
  KRAM
  Susie

  • Det låter jobbigt för dig att lyssna på ljud på det sättet. 😦 Jag skulle bli galen.
   Inte ens fläkten i vår bil funkade under hemfärden. Vilken tur att solen inte lyste som när vi åkte iväg på morgonen. Då var det tvärtom. AC gick för högvarv och gick inte att lugna ner. 🙂
   Tre bilar låter lyxigt. Den där leksaken lät spännande. Tristast tycker jag det är att du inte kunnat njuta i din leksak denna säsong. Hoppas 2016 blir ett riktigt ank & badår för dig.
   Kram Bosse

 4. Dottern sjunger fantastisk bra!
  Vi har ingen AC men fönster som vevas ner ,-)
  Vackert namn har dottern också ,-) Så heter vår äldsta dotter också ,-)
  Ett sabbatsår verkar kanonbra ,-) det borde nog många ha.
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  • Tack Primrose! 🙂
   Fläkten funkade inte heller. Konstigt nog fick vi varken nackspärr eller öroninflammation av draget. Tur att solen och värmen försvann efter ett tag.
   Eftersom jag inte hamnade i något riktigt brådskande och akut läge hade jag det lugnt och skönt på den fronten under mobillovet. 🙂 Nu har jag lovat att ha med leksaken när jag åker iväg själv på rundor.
   Helgkram Bosse

 5. Din dotter ……er dotter sjunger jättevackert.
  Så fint på just hennes morfars födelsedag.
  Tackar för ett fint och känslomässigt inlägg.
  Det berörde mig.
  En kram till Jennifer och din familj.

  Kram från en berörd TantGlad.

  • Hoppas nu det är min dotter. Tur du inte skrev Solveigs dotter. Fast med tanke på sång och pianospelning …. nu börjar jag bli rädd …. asch jag gillar henne skarpt ändå. Jennifer alltså. Solveig måste jag ha ett allvarligt samtal med, mellan fyra ögon.
   Tack för de snälla orden TantGlad. 🙂 Nu blev jag så berörd att det skorrar ända in i hjärteroten.
   Lördagskram Bosse Bus

 6. Så vackert! Vilken talangfull dotter ni har och jag är glad över att du delar med dig av den vackra sången och musiken.
  Ett sabbatsår tror jag var välbehövligt och ”sabbat och sabbat”, jag tycker du har haft fullt upp.
  Trevligt att få läsa om var ni hamnar på sista resan med jojokortet. Jag får se så mycket av Skåne via dig och lär mig så mycket.
  Vda gäller bil och ac har jag haft det i den senaste bilen, men den är nu ett minneblott och har fått ett nytt hem hos min dotter. Vi behöver ingen bil när vi bor mitt i stan så jag är glad om hon kan ha glädje av den.
  Ser fram emot att få läsa vidare om biläventyret.
  Kram!

  • Tack Ditte! Hoppas ingen oseriös talangscout hör av sig. 🙂 Jag hade hellre tänkt mig att hon sökte sig upp till dina barns trakter nästa höst och att hon hade musiken som en hobby genom hela livet.
   Det var inga som helst problem att avstå från mobil. Det ryckte aldrig i fina fingrar eller tår. Hade jag inte börjat räkna steg de sista dagarna hade det varit en risk att den hamnar någonstans och inte var på. Riktig vän kommer jag aldrig att bli med någon som stavar åt mig. 🙂
   Extra trevligt var det att Jennifer frågade om hon fick följa med. 😀
   Vad bra att ni kunde glädja henne med bilen. Precis som du skriver är ”nästan” en bil för er mer till besvär än glädje med tanke på hur bra till ni bor till mycket.
   Kram från en trött men nöjd Bosse

 7. Det är tidig morgon och här var fint att vakna upp och få höra en vacker sång. Vilken talang hon har din dotter, söt är hon också. Förstår att du är en stolt förälder 🙂
  Önskar er en finfin fortsatt helg 🙂

  Kram

 8. Tack för skönsång… Min fläkt i bilen försvann lagom i vintras när den behövdes för att få bort isbeläggning på rutan… det fick åtgärdas snabbt, men blev en aning dyrt.

 9. Tack, hoppas morfar hörde han också! Om det nu skulle kunna funka på det sättet så blev han väldigt glad och stolt över sitt söta och välsjungande barnbarn! Det är jag alldeles säker på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s