Nionde segraren i år

8

Stort GRATTIS till Ingrid Levander. Det gjorde du bra! ❤
Nio olika segrare under 2015.

Månadsbloggtävlingar & Segrare 2015: Januari: Susie Bloom, Februari: Gunnar Carlstedt, Mars: Tove Olberg, April: Eva Rohlén, Maj: Bosse Lidén, Juni: Gunilla Wahlberg, Juli: Znogge, Augusti: Signhild Hortberg September: Ingrid Levander, Oktober: ?

Personligt: Jag tycker det är både kul och intressant att testa nya sorters tävlingar och moment. Vad häftigt det var att en av de djärva som försökte sig på att vinna två lotter, trots att det fanns 168 möjligheter, lyckades hitta både rätt veckodag och tid. Givetvis ville jag inte gå in och stoppa tävlingen i förtid. 😉 Då skulle jag inte få reda på vad som händer i de andra två momenten och lära mig något nytt, när jag lämnade ledtrådar. Vad överraskad jag blev att det inte var fler som chansade mellan klockan 18-22. Där blev jag lurad av att besöksstatistiken ökade rejält fram tills jag tog paus och såg på Idol.
Nu till facit. Så här stod det under några veckor i min personliga statistik på WordPress:
Torsdagar 16 %. 21.00 8 % är mest populära att besöka din blogg ….
För någon vecka sedan togs denna nyhet bort. Det finns så många andra trevliga saker att utläsa. I oktober tänkte jag testa en ny form av tävling. Hoppas någon kommer att gilla den och vågar/har tid lämna in en kommentar. Annars får Bosse Lidén skrapa själv. 😉
Ps. Ingrid! Hoppas du skrapar fram ”rätt saker”. 🙂

 

11 tankar på “Nionde segraren i år

  • Du kan tro att jag blev förvånad när du lämnade din röst. 🙂 168 olika varianter fanns det att välja på! Jag trodde få skulle skriva något innan klockan sex då jag gjorde förutsättningarna betydligt lättare. Hade ingen prickat rätt då borde någon fixa det när jag skrev andra ledtråden klockan 21.00. Själv blev jag överraskad eftersom jag denna veckodag har kört frågor under 19 månader. Jag är nyfiken på hur många % övriga sex dagar hade.
   Kram. Ps. Jag har skrivit på FB till dig.

 1. En ny tävling??? Det låter spännande…….Nej, oliiiiiiiiiiiidligt spännande. Den ser jag fram i mot.
  Låter spännande att kunna se vilken tid i bloggen som är mest välbesökt.
  Har inte du nattöppet Bosse i din blogg? Eller……det kanske du har. Det är bra. Nattöppna bloggar är bra. Det kan vara mysigt att kika in i nån blogg på natten med en bulle och ett glas mjölk då man kanske har svårt att sova. Vi bloggare har ju blogghem som är som en chokladask. Man vet alldrig vad man får. Det är det som är så spännande.

  Kvällskram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s