Världen & Vardagstankar: 28 av 30

DSCN7601

 1. Vilka tre kategorier uppskattar du mest på min blogg?
  I höger marginal har du 27 st att välja på. Det är inte förbjudit att kika in en kort stund.  🙂  för att få en uppfattning om vad de innehåller. För bloggägaren på den röda filten i Frösakull vid Västkusten, kunde det varit intressant att veta. 😀

 

Fast text: Personer som kommenterat femton gånger i detta torsdagstema deltar i en trisstävling. (De ska ha svarat på min fråga) Jag kommer också att dela ut en lott till någon som skrivit något som jag blivit extra förtjust i. Tänkvärt, roligt eller gulligt.
Jag kommenterar med en glad gubbe att jag läst din kommentar under resans gång och gör en sammanfattning i en fristående kommentar, strax innan nästa fråga.

42 tankar på “Världen & Vardagstankar: 28 av 30

 1. Skåne och Ystad med Österlen
  Boktips
  Sex mil hemifrån
  Dessa tre får det bli om jag måste välja men jag gillar faktiskt hela bloggen som den är. Den pågående tävlingen deltar jag dock inte i men jag tycker alla som gör det är väldigt duktiga med att komma på svaren.
  Här i Dalarna kom just den första snön!

 2. Boktips, kåserier och tävlingar. Slank in på din sida via Lmas blogg och besökt den sporadiskt en tid men den senaste veckan flera gånger/dag pga tävlingen.. Mycket jobb du lägger ner för att roa dina läsare. TACK

 3. Alltså… vilken svår fråga! Jag gillar nog allt du bjuder på, men måste jag, så gör jag detta val:
  Kåserier
  Boktips
  Lite galet
  Tack Bosse för att du förgyller min vardag!
  Kram ♥

 4. Svårt ja… så mycket. Jag bestämmer mig för

  Sex mil hemifrån
  Skåne och Ystad med Österlen och
  Världen och Vardagstankar

  Fin sommarbild på dig med solblekt hår!
  Jag har gett upp tävlingen om ord. Klarar inte att hålla tiderna. Men jag kommer igen i andra tävlingar…

  Kram från Ethel

 5. Vardagstankar är min speciella favorit ,-)
  Tävlingar, även om jag aldrig hinner med den du har just nu ,-))))
  Boktips är alltid kul.
  Sen gillar jag verkligen din blogg punkt slut ,-)))
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

 6. Vilken fråga! Jag gillar alla dina kategorier! Men Boktips är bra att få. Skåne, Ystad, Österlen ligger mig extra varmt om hjärtat, så det tar jag med och kåserier kan vi ta också.

 7. Det ska va gött å leva samt enkelt – kategorier hit eller dit – hoppar jag över- min brända hjärna håller inte längre på med brännbart så skriv du Bosse vad och var du vill . När jag läser läser jag och det brukar falla i kategorien tillbelåtenhet. Största kategoriska kram du nånsin fått – okategorisk menar jag troligen 🙂

 8. Hejsan du där på filten med det glada leendet! Vilken härlig pojkbild, ränderna går aldrig ur. Du känns igen! Den lille mannen med hatten är inte dum, han heller 🙂 även om han inte heter Charlie!
  Vad jag gillar mest i din blogg? Åh, det är än det ena å än det andra. Det beror på humöret för dagen, tror jag. Men om jag ska rannsaka minnet, så har jag alltid gillat dina kåserier. Och alla, ja jag tror faktiskt alla de många bilderna du lagt in, de är kanon! Österlen och Ystadbilderna i all ära, men alla har varit väldigt fina, i harmoni med texten och alltid med eftertanke.
  Du drar dig då inte för att ligga på knä och fota de små sopporna i backen, om det kniper. Det känns som om du respekterar dina bloggläsare… har alltid ett vänligt ord och är ”allmänt” positiv i tonen.
  Att du gillar att sätta upp oändliga tabeller på allt mellan himmel å jord, stör då inte mig.. för jag hoppar bara över dem. 😜 Lätt som tanken, min gode BosseBus. För min del går det i vågor – ibland tittar jag in och andra gånger gör jag nåt annat, när lusten drar åt annat håll. Då brukar jag efter ett tag läsa bakåt för att se om jag missat något, kanske ett tillfälle att förlänga livet genom att få dra på smilbanden.. Eller något klokt ord. Filmtipsen har jag också tyckt varit givande att läsa. Och så är det ju intressant att se vad som intresserar dig i bok- och filmväg!

  Egentligen vill vag inte dela in i kategorier. Jag läser oftast allt, men kanske inte alltid när det är aktuellt. Inbillar mig ju att jag har ”all tid i världen”. Jag menar, bloggen ligger ju kvar och hur många Bosse Lide’n finns det som har din energi??
  Nä just det – du skulle haft en ”hålla-igång-folk”-medalj, en blank och lysande i ädel metall eller åtminstone i mässing… det går ju att få tag på utan att lägga ut en förmögenhet.. Men antagligen nöjer du dig med en virtuell, misstänker jag. Här har du den! 🏅Oj då, den blev ju för ynklig men jag hittar ingen annan. För det säger jag dig, Bosse Lide’n: din blogg 📖 håller för att bita i om – man vill kolla valören! 😁
  Hej å ha det! Och trevlig helg! 🙋🏼 Ni har hittilldags sluppit minusgrader och snö.. men vänta bara. Ingen slipper ifrån det i längden. Får väl hoppas att det blir lindrigt hos er nere i Ystad! Paa gensyn!

 9. Vilken fråga! Jag gillar det mesta hos dig, så enkelt är det bara 😀 Därför blir det svårt att välja ut tre kategorier men jag gör ett försök:

  1. Tävlingar. Synd bara att jag inte kan sitta som en hök över datorn för jag vill också vinna 😉
  2. Världen och vardagstankar. Trevliga reflektioner över lite gott och blandat.
  3. Skåne och Ystad med Österlen samt Sex mil hemifrån som nu blev en gemensam kategori så här lite spontant på eftermiddagen 😉

  Sedan uppskattar jag alltid dina bilder som så bra kompletterar det skrivna.

  Kram

 10. Jättesvårt att välja bara tre, för jag gillar att läsa allt du skriver på din trevliga blogg.
  Om jag nu ändå ska försöka välja, blir min topp 3-lista så här:
  kåserier
  6 mil hemifrån
  Skåne och Ystad med Österlen
  kram,
  Gigi – som gärna väljer bort tävlingar.;)

 11. Jag tar gärna alla. Tycker det är jättesvårt att välja så jag lotttade och då blev det slumpmässigt: Världen och vardagtankar, Sex mil hemifrån och Skåne Ystad och Östelen.
  Men jag är lika förtjust i allt du skriver och i dina bilder. Bara så du vet! Dina kåserier får ett hedersomnämnande och jag är så glad för att jag har dina böcker. Härlig läsning.
  kram!

 12. 1.Skåne och Ystad med Österlen…..för då känner jag mig nostalgisk.
  2.Lite galet…..tokigheter kan man aldrig få för mycket av.
  3. Kåserier…..du kan fånga intresset från första raden.
  Egentligen vill jag ha med fler kategorier, men jag få nöja mig med dessa tre.
  Kram

 13. Kåserier, funderingar och lite galet får det bli om man nu måste välja. Gillar din blogg som har så varierande läsning. Sen din tävling som jag bara älskar. Vi kanske hörs 18.18
  Ha det gott kramen.

 14. Vilken fin bild på dig, från en gången tid … 🙂
  Det där med kategorierna var inte lätt, men till slut bestämde jag mig för följande:
  • Funderingar
  • Jennifer
  • Kåserier

 15. Svårt val min bästa herre! Men jag försöker att välja tre!:)
  Skåne och Ystad med Österlen, Världen och Vardagstankar, Vackra ord…men jag gillar också de kategorier där du busar till det lite!
  Kramar, Gunilla

 16. Allt är bra på din blogg. Men 6 mil hemifrån, Skimrande ögonblick – och dagar i grått. och bilder från Ystad och Österlen är mina favoriter.
  Lördags kram Anki

 17. Det är onsdag och jag ska sammanfatta. Undra om någon har läst någon av mina avslutningar sex dagar senare. 🙂 Jag gissar på zero. Därför kan jag skriva vad som helst. Dagens uppgift kommer exakt klockan …. nu tog bläcket slut. 😉
  Bilder på Skåne, Ystad och Österlen var populärast enligt de som skrivit. Därefter kommer Kåserier och Boktips. 11 kategorier fick poäng. Bra att inte Nätmobbing vann. Annars hade det inläggets första dygn länge rekordet när det gäller antalet visningar. Först i förra veckan blev det utraderat från tronen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s