En julklapp till dig själv eller till en vän …

Hej!

Äntligen får jag en chans att låna bloggen. Jag är ju faktiskt en del av SolBo Förlag som har denna blogg som bas. Dessutom har jag en egen kategori. Inte illa. 🙂

Bosse ägnar sig åt julförberedelser och annat som han kommit efter med när han lekt med korsordstävlingen i november. Jag gissar på att han spånar på lekar och tävlingar som vi brukar ha på jullovet. Dessutom är jag rädd för att han smyger med något större skrivprojekt. Han vet de ”stränga” förutsättningarna. Jag har inte tid för något redigeringsarbete innan min speciallärarutbildning är klar till sommaren.
Sedan får jag hitta på ett annat bra skäl… 🙂

Här kommer vårt julklappserbjudande från SolBo förlag:

ReklamettSenare

Kåseriboken ”Skimrande ögonblick…” eller romanen ”Mina fotsteg i ditt hjärta” går nu att köpa för 100 kronor styck. Detta erbjudande  gäller fram till 19 december.

Porto tillkommer med 49 kronor. En bok + porto kostar alltså 149 kr, men eftersom det får plats två böcker i en påse kan du köpa två böcker + porto för 249 kronor. Två av samma titel eller en av varje – valet är ditt.

Glöm inte att gå in på  https://bosseliden.wordpress.com/kop-boken/ och följ de andra anvisningarna. Vi måste veta vilken eller vilka böcker du ska ha, om de ska signeras, din adress, namn m.m.

Jag önskar dig en fin fortsättning på december. Själv längtar jag till mitt jullov. Det är alltid guld värt för mig. Dessutom ska jag skriva på terminens sista delprov, en förberedelse inför nästa termins examensarbete.
Vänliga Hälsningar: Solveig

54 tankar på “En julklapp till dig själv eller till en vän …

 1. Hej solveig.
  Vilket jättebra erbjudande.
  Jullov såååå härligt. Själv längtar jag åxo till mitt jullov som närmar sig med stormsteg. Men tänk om man kunde knäppa med fingrarna ,å vipps så hade man Jullov morgondag.
  Men…..den som längtar på nåt gott…VÄNTAR ALLDELES FÖR LÄNGE.

  Önskar dig och din familj en toppen lördag och helg.

  Kramelikram från TantGlad

 2. Böcker är alltid min stående julklapp, men i år är det bara några småbarn som får julklappar och dom kan knappt läsa! Men fint erbjudande!
  Kramar i stormen, Helge kom åter och idag är hon riktigt sur…..

 3. Hej Solveig! Så roligt få träffa dig på blogglandia också! Gott jullov önskar jag dig och lycka till med ditt examensarbete och sista terminen på din utbildning. Tyvärr passar inte erbjudandet om böckerna nu. Vänlig hälsning Tove 🙂

 4. Hej Solveig! Vad kul med några rader från dig 🙂 Bosse får du nog passa på, han har mycket upptåg för sig, det har vi ju märkt här 😉 Ha en skön december!

 5. Hej Solveig! Vad trevligt att läsa ett inläg från dig!
  Jag tycker ditt erbjudande är jättebra och det var länge sedan jag köpte böckerna och har haft och har stor glädje av dem – .
  Jag hoppas givetvis att alla som läser Bosses blogg också köper eller har köpt böckerna . Och passar det inte nu kanske det gör det senare.
  Önskar dig all lycka med delprovet och givetvis nästa termins examensarbete.
  Vill också gärna tacka för att vi läsare får vara med om så mycket roligt tillsammans med Bosse, vilket jag uppskattar likväl som alla fina blogginlägg.

 6. Så trevligt att få läsa några rader ifrån dig Solveig, här på bloggen.
  Jag har ju båda dessa böcker och tycker mycket om dom. Den jag gav bort blev också mycket uppskattad. ”Skimrande ögonblick -och dagar i grått” där har du ju skrivit flera kåserier i slutet plus en dikt som heter ”Det är livet”, vilken berörde mig på ett speciellt sätt. Det var minnen som dök upp.
  Du och din mamma med äggkopparna. Ja, jag samlar ju på katter och kan väl snart sätta upp en litet museum.
  Hoppas att många nappar på detta erbjudande och får några timmar med intressanta kåserier bland mycket annat.
  Varm kram till er båda och trevlig 2:a advent.

 7. Vad kul att även du skriver här. Förstår att du längtar till jullovet.
  Vi på förskolan får allt jobba inget jullov här inte.
  Men visst blir det mindre barn under jultiden.
  Trevlig andra advent önskar jag dig och Bosse.
  Kram gun

 8. Hej svejs.
  Kul att se dig här. Hoppas att du har rätt då det gäller Bosses smygande. För han får gärna har fler tävlingar och framförallt nåt nytt skriv objekt på gång. Då jag har båda böckerna i min bokhylla så får jag fundera lite på om jag kanske ska ge bort en i julklapp.
  Kramen på dig.

 9. Trevligt med ett inlägg från dig också! Som lärare förstår jag precis din längtan efter det välförtjänta jullovet. Så håll ut för snart är vi där. Under mitt lov ska jag bland annat läsa era böcker vilket jag ser fram emot 😀

  Kram till er båda

 10. Jag gillar båda era böcker och ser fram emot att det kommer fler. Jag önskar både dig och din familj ett fint jullov. Själv har jag lov hela året och det är underbart. Kram och hälsa Bosse.

 11. Jag har köpt boken Mina fotsteg i ditt hjärta Den tyckte jag mycket om!! …….SVAR..Tur att jag inte hoppade eller kröp. Då hade jag kunnat skadat mej eller blivit fast med baken. Nu kasade jag över ,vilket var bra då kunde vi fortsätta promenaden. Kram!

 12. Hej Solveig! Den boken har jag! Skriv en ny, vetja! Snöfall och allt har ni där i Skåne ser jag, mycket snyggt! Varma kramar till er båda! Tycker att du är väldigt lik på Bosse!!

  • Hej! Nu kom jag på hur jag skulle ”bli av med” Bosses bild 🙂 Kul att du köpt en av böckerna. Kramar tillbaka från Solveig

 13. Hejsan Solveig, det var ett väldigt fint erbjudande, böckerna ser väldigt fina ut berörande omslag.
  Hoppas att ditt jullov ger dig styrka och kraft inför kommande termin och att ditt sista delprov ska gå bra, jag minns hur dessa prov kunde sätta griller i huvudet och medföra onödigt mycket tankar.

  Hälsa Bosse och tacka för titten hos mig, har sett honom hos en gemensam bloggvän – znogge och han har alltid positiva kommentarer och den positiviteten lyser genom hos dig också.
  Ha det så gott båda två

  Kram

  • Hej Veronika! Nu är jag nästan klar med delprov 3. En jättespännande avhandling om läsning som jag granskat. Att läsa till speciallärare är det bästa jag någonsin gjort! Kramar tillbaka från Solveig

 14. Hej Solveig!

  Lycka till med terminens sista delprov och tänk, snart är du i mål. Inte långt kvar nu. Härligt! 🙂 Och vilket bra bokerbjudande. Detta ska jag tipsa familj och vänner om som brukar sucka över att de inte vet vad de ska önska sig till jul eller vad de ska köpa i julklapp till någon. Perfekt! 🙂 Nu när den ena efter den andra bokhandeln i Skåne tas över av de stora kedjorna och samma smala utbud av böcker saluförs i alla, behöver bokälskare upptäcka att det finns mer litteratur än den som går att finna på de stora kedjorna eller i matbutiken. Så tack för tipset och jag skickar vidare. 🙂

  Ta hand om varandra och ha det gott!♥

  Kram Lotta

  • Hej! Tack för att du delar tipset vidare. Jag är jätteglad över att jag snart är klar. Denna utbildning har tillfört mig så oerhört mycket. Kram tillbaka från Solveig

 15. Hej Solveig 🙂
  Håller fortfarande på att läsa skimrande ögonblick. Den är så bra och mina fotsteg i ditt hjärta ska jag beställa lite senare.
  Önskar er två en härlig jul
  Kram

 16. Hej Solveig!
  Vill önska hela er fina familj en trevlig Luciadag.
  Jag klarade inte av att beställa och betala böckerna via er, så det blev från Adlibris, (osignerade tyvärr)! Gav skimrande ögonblick i julklapp i fjol till en dotter.
  Kram från Lisbeth i Bennäs

 17. Lycka till med din utbildning! Skönt att du snart är klar.
  Har köpt en bok men tänker skicka efter den andra.
  Inte som julklapp men i Januari ,-)
  Då blir det mysigt att ha något att läsa!
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  • Hoppas att du tyckte om boken. Det är skönt med lediga dagar. Man behöver det ibland för att ladda inför nya utmaningar. Vänliga Hälsningar: Solveig

  • Jag minns när vi flyttade till Hjo. Första hösten kändes det som om vi var sommargäster som glömt att åka tillbaka dit vi kom ifrån… För mig är Hjo nostalgi, precis som alla andra orter i Västergötland. Jag brukar skämta med Bosse om att vi ska flytta tillbaka dit nu när jag är klar med min utbildning, men han verkar inte så intresserad av det. Vänliga Hälsningar: Solveig

 18. Hej kära Bosse, jag har så många frågor till dig. jag har skrivit färdigt min trädgårdsbok nu, och står inför många kära beslut i dagarna. Tänkte höra om du har tid att mailas lite någon dag. många kramar Lycke / Laila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s