42 tankar på “En duett som jag kom att tänka på

 1. Vad annorlunda din blogg ser ut när man först går in. Känner inte igen den, men när man trycker på kommnetar ser den ut som vanligt igen!??!
  Har det hänt något? Förstår inte vila i frid.

 2. Så otroligt sorgligt! Hon var så fin och unik!
  Så vacker låt som berörde mig så mycket så jag kan inte ens lyssna på den mer än en minut!
  KRAM och ha det fint Primrose ,-)

 3. Ofattbart att Josefin är borta, så pass ung, så otroligt duktig och i mina ögon väldigt vacker. Jag blev ledsen när jag läste vad som hänt. Totta var också bra!

 4. Så sorgligt. Jag lyssnade på låten. Alldeles för ung. Livet är inte rättvist. Jag tittar på Sofias änglar och tänker likadant. Tack för att du tittar in på min blogg och kommenterar 😀 Trevlig helg. Kram Katarina 🙂

 5. Vilken chock! Gotland har verkligen varit i sorg och det här blir svårt att smälta. Jag blev erbjuden biljetter till genrepet till Sistrarna sisters men gick aldrig. Så jag ångrar det nu.
  /P

 6. Så oerhört tråkigt det var att höra detta i veckan. Har alltid tyckt om hennes röst och musik. Att gå bort så ung och så plötsligt kan inte vara mera fel …
  Sådant här får en verkligen att tänka till … Hur skört och värdefullt livet är.
  Kram

 7. Sorgligt! Två duktiga sångare och musiker som gett avtryck. Saknar fortfarande Björn Afzelius. I min närhet har min väninna mist sin son som också var man till en annan väninna. Musiker och nöjesprofil, endast 46 år, sörjd och saknad av en hel bygd. Livet är tungt och oförklarligt för att i nästa stund vara hisnande ljuvligt.
  Var rädd om dig och dina nära!
  Kram / RosMarie

 8. Tack för denna duett. Detta med Josefin är såååå sorgligt.
  Man borde inte dö så ung.

  Man ska älska, glädjas och leva livet med man kan.
  Vi vet ingenting om morgondagen.

  Fint inlägg.
  Sov gott .

  En lördagskram till dig

 9. Ojjjj, att du hittade den låten! Och med dessa båda! Och ingen av dom är med oss mer……Hon så vacker, sjunger så vackert och Totta bara älskade jag! Det var en höjdare! Tack för det!
  Kram

 10. Så tragiskt !Livet kan försvinna lika fort som det kom !! Så viktigt att ta vara på allt man tycker om känna sig nöjd här och nu !
  Kunde inte vara med i lekuppgiften då jag legat på sjukhuset hela veckan snyft hoppas på nästa tävling att den ger MÅNGA poäng så man kan hinna ikapp hihi
  Kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s