Skimrande erbjudande

skimrandetvaar

Nu är det plötsligt oktober och både Gotland och den behagliga septembervärmen känns avlägsen. Samtidigt finns det utrymme för andra aktiviteter. Själv är jag mycket för att mysa med levande ljus och skapa rätt stämning inomhus. Vad gör du gärna under hösten?

Jag fick förra veckan en privat inbjudan om att lämna in skrivbidrag. Det lät spännande & kittlande och det tänkte jag ägna mig åt under de närmaste veckorna. Jag har ändå den senaste tiden glidit mer och mer in i mig själv. Det finns så många historier som vill vävas ihop och jag börjar känna den där speciella känslan som uppstår när jag glömmer den ”riktiga världen”. Synd bara att kroppen och lilla jag inte har samma åsikter om längden på arbetspassen. Jag älskar möjligheten som jag är född med och som jag än så länge fått behålla intakt – att kunna göra inre resor vart jag vill i världen. Både till framtiden, dåtiden och till fantasins tankeskapelser utan vassa gränser. Alltid reser jag utan pass, pengar och vaccination. Men det händer att jag tar en eller annan spruta för minnenas skull.  😉

facebook

På lördag fyller vår kåseribok två år. Därför erbjuder vi boken till rabatterat pris under denna vecka.

Frakten (49 kr) får du stå för som vanligt. Det går i två böcker i samma portopåse. Vi sänker bokpriset från 150 kr till 100 kr per bok. Erbjudandet gäller vecka 40 för alla som läst detta inlägg.  🙂
1 bok = 100+49 = 149 kr
2 böcker = 200+49 = 249 kr

https://bosseliden.wordpress.com/kop-boken/

Här är länken och anvisningarna. Glöm inte att meddela om du vill ha boken signerad.

Då är frågan om jag ska skriva om läkaren som stal nio månader av mitt liv eller om den gången som jag blev kär i en CP-skadad tjej? Jag har oftast inte några problem med att ”hoppa” mellan mörker och ljus. Så länge det finns ett ljus tillgängligt som en försäkran är jag tacksam för att jag klarar av ”hoppen”. Den dagen som ljuset fladdrar kontinuerligt allt för svagt kommer jag givetvis inte ha den kraften och möjligheten.

Till alla bloggläsare som kommit hit i texten. Jag önskar dig en fin oktobervecka.
Kram Bosse

 

58 tankar på “Skimrande erbjudande

 1. Så otroligt duktig du är med din skrivande kreativitet. Härligt att läsa. Tycker också om tända ljus ich mys, men blir lätt otålig och tandlös denna tiden på året. Får försöka hitta sysselsättningar. Önskar detsamma till dej och att du får må bra, kramar. Vill gärna ha boken.

  • Vad snällt skrivit. 🙂 Hoppas inte alla dina tänder ramlar av denna höst. I så fall blir det till att äta mustig höstsoppa. 🙂 Det finns många trevliga saker som passar bra att göra på hösten. Det gäller bara att hitta det du är nyfiken på. Kul att du vill läsa min/vår kåseribok. 🙂
   Kram Bosse

 2. Livet är ljus och mörker under olika perioder så visst kan man skriva om båda är min spontana tanke. Önskar dig lycka till med skrivandet och en bra start på oktober!

  Kram

 3. God morgon. Och en riktigt vacker höstmorgon dessutom. Första frostnatten hos oss och även om det känns lite så och så där så måste jag säga att det är både vackert och lite mysigt. Visst är det viktigt att göra det så mysigt som möjligt inne nu på kvällarna. Jag kan tycka att det är skönt att man nu kommer i säng lite tidigare och kan då ligga och läsa lite längre.
  Du skriver att du ibland går in i dig själv och glömmer den riktiga världen. Det är sååå skönt att göra det ibland….då jag har växt upp med alkoliserad ”gubbe” i hemmet så var det min räddning att kunna drömma mig bort. Ett papper och en penna var då min allra bästa vän och gjorde att jag kunde blunda för verkligheten….Lycka till med ditt skrivande och njut av höstkvällarna. Kramelikram.

  • Frost är vackert, men jag tycker inte om när allt som blommar utanför drar sin sista suck och vissnar. När väl kroppen och knoppen vant sig vid de nya yttre förutsättningarna är det upp till oss att fylla dem med sådant vi mår bra av. Alkoholiserade gubbe låter inte som något trivsamt att växa med. Helst inte för ett barn. 😦 Tur du hade din förmåga att ta till. Barn är ofta extra bra på att skjuta bort verkligheten en stund. Det får bara inte bli för ofta.
   Tack ska du ha.
   Höstkram Bosse

 4. God morgon! Önskar dig också en fin vecka! På onsdag bär det av till Cypern för mig. Ser fram emot att träffa min syster. Under de senaste sju åren har vi träffats, tror jag, en gång om året. Kram från Ethel

 5. Jag önskar att alla dina läsare tar tillfället i akt att beställa båda dina böcker. Jga har haft stor glädje av dem.
  Vad roligt Bosse med ett skriverbjudande! Grattis! Och att du och kroppen inte alltid är överens kan jag förstå, men kanske kan ni jämka ihop det hela så att det blir bra för båda.
  Att göra inre resor tror jag mycket på och de är väldigt värdefulla för välbefinnandet. Jag kan nog fortfarande leta efter saker som varit och stundtals fastna där för att i nästa moment raskt ta mig framåt igen.
  Önskar dig en fin oktober med mycket skrivarglädje.
  Kram!

  • Hoppas det är många som lyssnar på dina kloka ord. 🙂
   Det lät spännande att prova något nytt. Sedan vet jag inte ännu om mina inskickade bifogade filer passar in i sammanhanget. 🙂 Jag har passat på att skriva nya alster. Än så länge spretar allt åt olika håll vilket får mig att inse hur jag ska börja min nya längre skrivperiod.
   Tack ska du ha. Undra om du är kvar i värmen eller ”brottas” med hösten i Stockholm.
   Kram Bosse

 6. Så spännande, med erbjudandet som du har fått. Tror säkert att det kommer att gå galant för dig, fast kroppen ibland stökar till det.
  Hoppas att många nappar på ditt generösa erbjudande om dina böcker också och passar på att köpa. Jag tycker att det var så intressant att läsa dom.
  Vad jag gör på hösten? Nja, levande ljus är mysigt, men jag kryper gärna upp i en soffhörna och läser eller försvinner in i mig själv ett tag.
  Hoppas att du ska få må bra och varm kram till dig.

  • Det var stimulerande att välja ut texter. Nu är det ivägskickat. Hoppas något passar in i sammanhanget. 🙂
   Jag tror vi är rätt lika där. Samtidigt behöver vi våra promenader då och då. Har man bara väl kommit ut och har rätt kläder är det trevligt. Sedan är det extra mysigt att komma hem igen och unna sig något varmt att dricka. En bra bok är guld värt. Jag har haft tur med de tre senaste böckerna. Ganska ovanligt. Mer om dem senare i blogginlägg.
   Igår fick Solveig vara med och välja ut 30 bilder till korsordstävlingen i november. Jag kopplade datorn till vår stora Tv och då gick det att njuta av bilderna mycket bättre. Jag såg att du ledde vid ett tillfälle tävlingen i 2015. Hoppas du/ni har lust att vara med nästa gång också. Som jag skrev tidigare. Mysingen får gärna tävla också. Bara han skriver sitt namn om han använder din ”ingång”. Det är okej att skriva bådas chansningar i samma bloggkommentar till mig. Visserligen tar det lite längre tid för. Annars får han skriva efter du lämnat in. Då har ni två chansningar och kan skojtävla med varandra om det är något ni har delad uppfattning om. 🙂
   Tack ska du ha.
   Kram Bosse

 7. Vad roligt med ett skriverbjudande! Det fixar du med bravur.
  Annars är väl oktober i sig en utmaning? Det tycker i alla fall jag.
  Önskar dig en skön skrivarmånad med några havsstänk som friskar upp, sol runt husknuten och ljusa stunder inne i ”skrivarlyan”.
  Ha det gött där du är!

  • Glömde skriva att jag rekommenderar Solboböcketna, har läst båda med nöje, som du vet! 👍 Det gäller att inte tappa hoppet om ”kraften”. Den finns där den senast befann sig, men det är bara du som vet det hemliga stället 🙄
   Hoppsan, nu har jag visst fått en annan id-bild här. Vart tog den gröna vägen… har du stoppat undan den Bosse Bus?
   Jomen visst duger den här nya lilarosa också, jag är flexibel. Man vänjer sig vid det mesta här i världen. 😏

  • Kul när det dyker upp något spännande. 🙂 Sedan vet man aldrig vad det mynnar ut i. 🙂 Nu är det i alla fall ivägskickat och jag kan fortsätta det jag startat med. 😉 Men först ska jag avsluta lekandet och börja tävla intensivt i november. Precis som jag gjort de sista tre åren. Den trista månaden november har blivit den snabbaste månaden för mig. Helst förra året när jag hade tre timmars inlämningstid. Det erbjudandet kommer jag INTE att göra om. 🙂
   Så fort solen tittar fram lyfter jag från stolen och går ut och hälsar på den. Nu är det nästan helt mörkt under min morgonpromenad vid sjutiden. Ett skönt sätt att starta dagen. Aktiviteten är inställd vid regn. 🙂
   Kram Bosse

 8. Tända ljus när hösten omfamnar, det är mysigt. Jag kan riktigt längta efter att krypa upp i soffan, ta fram boken jag länge velat läsa, elda en brasa i kakelugnen, ta långa skogspromenader bland prassliga löv, dricka varm choklad, ägna tid i köket åt en söndagsstek med bra musik i bakgrunden, pröva nya recept som vi är nyfikna på. Vissa saker behöver helt enkelt ha lite höst omkring sig för att göra sig.
  Jag önskar dig också en fin oktobervecka och många fina dagar med skaparglädje och skrivarlust. Spännande!
  Förresten blir jag nyfiken på kåserierna, så jag ska passa på att lägga en beställning.
  Ha de! Kram!

 9. Tycker om hösten med alla vackra färger. Känner ett speciellt lugn och gillar skogspromenaderna med Minton. Har även börjat släkt forska så det blir mitt höst pyssel. Har mina rötter i Skegrie, Trelleborg, Håslöv och V Vemmerlöv på pappas sida. Det är så SPÄNNANDE.
  Önskar dej en skön vecka
  Kram

  • Hade jag inte börjat med att skriva dessa två böcker och startat med bloggen hade det blivit släktforskning för mig med. Nu vågar jag inte starta. Är rädd för att jag skulle brinna för det. Förstår att det är spännande.
   Tack ska du ha.
   Kram Bosse

 10. Du är härlig, jag reser själv gärna utan pass ,-))
  Jag känner starkt för att du ska skriva när du blev kär i en CP skadad tjej ,-)
  Det är så många som ror dom måste vara helt utan något ovanligt för att bli älskade!
  Jag har ju den boken, men tänker nu betsälla din andra bok ,-)
  Önskar dig allt gott!
  KRAM Primrose ,-)

  • Det blev så. Det kåseriet är färdigskrivet. 🙂 Var det hamnar sedan står skrivet i stjärnorna. Hela veckan har handlat om texter och jag har inte haft ont av allt mörker och busväder utanför. Ibland tittade solen fram. Snabbt tog jag mig ut och hälsade på den tills den försvann bakom nästa mörka moln. Viktigt att fånga de små ögonblicken av värme.
   Skönt att veta att kåseriboken kommit fram till dig. Hoppas du hittar något favoritkåseri i den. 🙂
   Kram Bosse

 11. OJ jag läsde lite slarvigt och har nu beställt din andra bok, (den här har jag redan!
  Men beställde mina fotsteg i ditt hjärta , och betalade 149!
  Men får då betala lite mer!
  KRAM Primrose ,-)

 12. Jag säger också grattis till skriverbjudandet, så roligt det måste vara. Nu har jag en hög böcker som ligger och väntar på att bli lästa. Passar då bra att hösten är här. Trots en busig valp i huset ska jag försöka få tid till att läsa, och det blir mest på kvällen förstås.
  Jag älskar hösten förutom när det blåser kalla vindar och regnet står som spön i backen, men även det kan ha sin tjusning när man kommer hem efter en promenad med hundarna och får mysa in sig med gofika och en lässtund….
  Kram och sköt om dig♥

  • Jag tyckte det var så roligt att jag gjorde det på en gång. Nu återstår att se vad det blir av det hela under 2017. 🙂 Hösten är en perfekt årstid för att läsa en bra bok. Valpen/hundar är ett bra skäl att gå ut i alla väder. 🙂
   Du verkar ha rätt inställning till den hösten. November har gått riktigt fort sedan jag började med min korsordstävling.
   Tack ska du ha.
   Kram Bosse

 13. Oktober har börjat som september slutade med sol och lite ”go värme!” 🙂 Älskar ju hösten och då njuter jag av höstfärgerna ute och inne blir det mycket mys med levande ljus och goda höstgrytor!
  Lycka till med skrivandet…låter spännande! Tycker mycket om er bok. ❤
  Kram, Gunilla

  • Du laddade verkligen upp med Italienresan. Vilka fina bilder. 🙂
   Härligt med människor som älskar hösten. Själv har jag ”dubbla” känslor för den. Numera kan jag styra över det hela bättre och då får det positiva större plats. Men jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag längtar till ljuset kommer tillbaka och våren.
   Tack ska du ha. Jag har varit inspirerad och kreativ under fem dagar. Tack snälla du. ❤
   Lördagskram Bosse

 14. Gotland ligger där det ligger men det är inte så varmt längre. Hösten har än så länge varit torr och fin så det har inte varit någon hopning av kunder som vill ha tider. Lagom med hundar bokade som är lagom långhåriga för vädret och inte toviga och allt för smutsiga. Perfekt. Jag jobbar på som vanligt alltså. Reflexvästen och halsbanden är faramtagna till den mörka morgonpromenaden och på kvällen tänder vi gärna ljus.
  /P

  • Det låter som du haft det perfekta vädret för din verksamhet. Bra att du är laddad och förberedd på det som väntar. Själv väntar jag tills ljuset återvänder. Under tiden går det utmärkt att göra det mysigt inomhus. Läsa böcker och umgås med nära och kära.

 15. Fin oktober till dig också Bosse. Ser fram emot att få läsa din nästa bok när det är dags för den att ges ut.
  Ha det fint! Och fortsätt att mysa med levande ljus i höstmörkret, sådant mår man bra av.
  Kram Christina

 16. TACK boken kom idag ,-))))
  Glad är jag, nu ska här läsas, ska bara avsluta en bok först.
  Hoppas att du har det fint, ja hela familjen.
  Du skrev att vi skulle välja vad du skulle skriva om.
  Men måste vi välja?
  Båda skulle vara så intressant att läsa om, så jag hoppas du ändrar dig där.
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  • Braatt den skötte sig. 🙂
   Nu bär det iväg ner mot centrum. Hoppas Kurt själv visar var han satt och åt. Hur kunde han glömma sitt tjänstevapen. Dumma sjukdom. Dumma Herr A. 😦
   Jag har en lång lista av tänkbara ämnen. 🙂
   Lördagskram Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s