Hon försvarade sin titel

anki

Priskategori ett: Pallen (3 lotter)
Stort GRATTIS till Korsordsmästaren 2016 – Anki Arvidson. ❤ ❤ ❤
som efter dramatik igår försvarade sin titel från förra året.
Förra året vann Anki på två av sina vinstlotter. Jag hoppas på en repris.

znogge

Stort GRATTIS till silvermedaljören – Znogge   ❤ ❤

asa

Stort GRATTIS till bronsplatsen – Åsa Bäcklund   ❤

Priskategori två: Trettio titlar (En lott)
Vinnare: Znogge   ❤

Priskategori tre: Plats fyra till tio (Två lotter)
Vinnarna: Signhild och Wiolettan   ❤

Priskategori fyra: Plats elva till tjugo (Två lotter)
Vinnarna: Maj Johansson och Minton   ❤

Priskategori fem: Plats tjugoett till trettio (En lott)
Vinnare: Eva Rohlén  ❤

Priskategori sex: Roligaste felsvaret (En lott)
Vinnare: Cecilia Ottosson  ❤

Tusen tack till alla er som ställde upp i Korsordsmästerskapen 2016.  ❤
Sedan 2013 har jag upplevt det som att november blivit lättare att umgås med.

Från och med 1 december blir det ett helt annat bloggliv för mig. En sak längtar jag efter. Gissa vad?

Det är att bloggvandra till denna bloggstation och vara en gäst.  😀

http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.se/

Om några timmar startar bloggkalendern. Då tar Gunnel över stafettpinnen. Inte med tävlingar. Istället har hon en mycket trevlig adventskalender med olika tema för varje år. Undra vad hon ska ha detta år? Gå in imorgon och kika så får du se. Risken är stor att du blir glatt beroende och återkommer varje dag. Förresten är hennes blogg mycket läsvärd året om. Du som följer hennes blogg instämmer alla gånger.

Ps. Jag var inne och tjuvkikade nyss och vet vilket tema som hon valt till december 2016. Hon berättade om det i dagens blogginlägg.
Ett tema som det dunkade extra av och jag blev varm av hennes val.
Helt i min smak.  ❤

56 tankar på “Hon försvarade sin titel

 1. Stort Grattis till Anki! Tusen tack Bosse för dina gulliga ord. Du är ju också med lite på ett hörn i kalendern och var det i fjor med. Traditioner ska man vara rädd om. Välkommen att öppna lucka 1 i morgon. Kram

  • Du gör det där så bra. Därför tror jag att det finns flera av mina nya bloggbesökare som skulle ha stor glädje av att hitta till din härliga åretruntblogg.
   På tal om traditioner. Jag gör som förra året. Skriver in Gunnel i min bordskalender. 🙂 Minnet är inte det bästa. Vågar inte berätta om vad som hände nyss. Jag roar vissa. Oroar andra. 🙂
   Tack.
   Kram Bosse
   Ps. Jag var och läste första luckan redan klockan 6. Skriver min kommentar. Går vidare till ”Kommentera som ” och möts av helt vitt utrymme utan några alternativ. Trist. 😦 Vet att Wiolettan har samma problem som jag. Måste vara fler som inte kan.

   • Så trist! Jag vet inte vad det beror på. Har varit inne på mina inställningar och kollat och där står att jag har ingen kommentarsgranskning inkopplad, så egentligen borde allt fungera. Det har ju varit så tidigare med, men sen helt plötsligt blev det normalt igen. Kan jag hoppas på samma denna gången, tro? Kul ändå att du kan komma in på bloggen och läsa. För mig känns det viktigast. Kram

   • Tradition för mig i december för tredje gången. 🙂 För att inte glömma bort det skriver jag ditt namn i min plankalender. Så gör jag med allt viktigt. När det är gjort färglägger jag det med en överstrykningspenna. Passar mig bäst att läsa tidigt på morgonen. Innan jag börjar med frukostbestyren. Nu har jag tagit en liten paus i städandet.
    Kram

 2. Tack själv än en gång för denna trevliga tävling! Vilket hästjobb som du har lagt ner för att göra november månad ljusare och roligare för oss 😀

  Jag var också inne och tjuvkikade så det blir besök i morgon .D

  Kram och glad kväll!

  • Och utan er skulle allt falla pladask. 🙂

   G gör det så bra. Älskade hennes ängelluckor 2014. Njöt av förra årets tema som väl var ljus. Hjärta låter spännande. Jag vet inte hur länge hon hållit på och vilka teman hon haft genom åren. Hoppas bara det går att kommentera hos henne. Det har jag inte lyckats med de sista gångerna. Varken hos henne eller Anki. Samma sak för Wiolettan (skrev hon)
   Kan du inte göra ett till besök hos mig om en stund? 😉
   Kram Bosse

 3. Vilket arbete du lagt ner – före, under och nu efter denna roliga tävlingsmånad! Imponerande hur du orkar!
  Gunnel är ju en bloggvän sedan flera år – och visst är det kul med hennes kalendrar 🙂
  Kram

 4. Grattis till Anki, Znogge och Åsa. Bra gjort att vara så snabb och på alerten och dessutom svara rätt.
  Jag följer Gunnels blogg så jag har kollat nu i kväll också. Läsvärt och spännande med hjärtan som tema. Det gick inte att kommentera, hur jag än försökte.
  Bra gjort av dig Bosse denna månad med allt jobb. Tack och gärna välkommen igen med nya klurigheter.
  Kram!

  • Igår var det väldigt många som var sekundsnabba. Jag hade gärna velat veta hur många sekunder som skiljde mellan de tio första svaren. Det hade inte förvånat mig om det handlade om hundradelar.
   Gunnel har en trevlig blogg. Hoppas vi kan kommentera där imorgon. Jag har bara gjort som vanligt och det är inte så mycket att välja på Inget alls. Bara ett vitt fält istället för avsändarval.
   Tack ska du ha. Nu ska det bli en lugnare december med andra aktiviteter.
   Jag tycker allt du ska göra ett nytt besök på min blogg. Solveigs högerhand styrde sin rörelse mot en viss vikt lapp som hon sedan vecklade upp och därefter läste namnet …. för mig. 🙂
   Kram Bosse

 5. Tusen tack igen till dig Bosse, som lägger ner så mycket arbete på att roa oss andra, under hela november måndag. ❤

  Tack för bronsvinsten! 🙂
  Stort grattis till alla övriga vinnare också!

  • Du var nära att vinna Korsordsmästerskapen de tre första åren. När det gäller lottning tycker jag alltid du har tur. Jag sparade denna priskategori till sista pausen i Bonde söker fru. Klippte ut de sju lapparna och vek ihop dem ordentligt. S skakade dem ordentligt i skålen. Hon tog upp en lapp. Vecklade ut den så jag inte såg och bad mig gissa.
   ”Signhild” sa jag säkert.
   Den lär inte dyka upp förrän på måndag hos dig. Vi hade inte tillräckligt många kuvert hemma och jag ska jaga en del adresser. Bättre att ta allt på en gång.
   Hoppas du vinner något.

 6. Grattis alla vinnare och ett extra stort grattis till Anki! Tack till alla medtävlare för en trevlig november.
  Tack för vinsten, jag gillar just den kategorin särskilt mycket. 🙂
  Och så till sist det allra största och varmaste tacket till Bosse tävlingsdoktorn. Det jobb du lägger ner på det här för att förgylla vår november är imponerande.

  • Du är rolig och bra på den. Dessutom vann du som vanligt några gånger. Synd att tiden inte passade dig perfekt, med tanke på att den dök upp tjugo gånger.
   Tack ska du ha. 🙂 Jag fixar inte att få dit ett ❤ hos dig så du får det här istället. För det blir bara de "trista" tecknen istället hur jag än försökte.

 7. Nej men titta där, vilken tur jag hade även denna gång. Tack så mycket Bosse för lek/tävlingen och till Solveig som drog min lott.
  Det ska mig ett sant nöje att skrapa den lotten. Ska dra ut på det länge, så varar det roliga längre. Det är min slogan. (Enligt mysingen).
  Ha en trevlig dag och sköt om er.
  Kram och än en gång ett stort Tack.

  • Där är vi lika när det gäller att dra ut på det länge. Vinsten lär dyka upp hos dig på måndag. Hoppas du vinner. 😉
   Tack ska du ha. Den första december kommer jag in i ett nytt livstempo. Det börjar alltid snöa på mig blogg.
   Kram Bosse
   Ps. Trist nog kan jag inte kommentera på Gunnels första lucka.

 8. Stort grattis till Anki och alla andra som lyckats så bra. Och även en extra eloge till dig Bosse för all tid och allt engagemang i alla kluriga lekar och uppmaningar.
  Och jag kommer tillbaka i lekens värld.
  Kram!

  • Tack Ditte! Du är alltid välkommen på bloggbesök. 🙂 December brukar vara min lugnaste bloggmånad. Då återhämtar jag mig och funderar över framtiden och hoppas få njuta av mysiga helger och trevligt sällskap. Men just nu är här alldeles tyst och mörkt.
   Kram Bosse

 9. Härligt och GRATTIS till vinnarna. Sen så ska jag titta in i gunnels blogg som jag brukar besöka lite då och då. Fin blogg.

  Nu måste jag ila….dricker kaffe samtidigt som jag bloggvandrar. Hej å hå.

  Kram från TantSnabb som är en kaffetunna

 10. Grattis till alla vinnare!!! Jag ha inte hunnit med så många tävlingar som jag önskat, men det går fler tåg 🙂
  Nu gjorde du mig nyfiken på hennes blogg, får nog ta ett besök där.
  Kramen
  Pia

 11. Tack för alla grattis,!

  Säger som Comsi Comsa, har också redan abstinens. 😉
  Ser fram emot nästa november Bosse! 🙂

   • Vänta då tills du kommer upp i min ålder, Bosse. 😉 Då hinner man knappt blinka på ett år. Allt ”di gamle” sa förr, börjar man nu själv uppleva. Men alternativet till att inte uppleva detta , är ju sämre. 😉

   • Din sistamening är ofta mitt sätt att konfronteras med tidsrytmen. Det är bara att gilla läget och göra det bästa så ofta som det går. Ibland misslyckas taktiken. Oftast går det att hitta ljuset och vara tacksam för varje dag som erbjuds. Själv har jag haft en hemlig agenda under flera år. 🙂

 12. Grattis till vinnarna… Du är duktig på detta Bosse! Tyvärr hinner jag inte alltid att vara med.
  Jobbet tar för mycket tid tycker jag:).
  Kram gun

   • Det blev vinst på den ena så nu är jag 30 kronor rikare 😀 kanske blir det en ny lott men jag har ladrig vunnit när jag köpt lott för vinstpengarna…

    Kram

   • Jag hoppade och hoppades när jag såg att du skrivit igen på denna tråd.
    Bättre än inget. Synd det inte var mer.
    Det är alltid min taktik (efter några tidigare missar). Alltid ta pengar istället för en ny lott. Sedan köpa en lott på ett annat ställe. En annan dag. Ibland sparar vi de pengar vi vinner/får på olika sätt och gör något trevligt av dem.
    Jag har alltid en fast taktik när jag köper lotter till bloggen. Aldrig köper jag en extra som är till mig/oss. Dem köper jag/vi vid andra tillfällen. Därför kan jag verkligen hoppas och önska er alla höga vinster. Det hade varit underbart om det hände någon gång. 😀
    Kram Bosse

 13. Tusen tack för vinstlotten Bosse!

  Det ser mycket lovande ut med bokstäverna, än så länge. Lovar meddela om jag bli miljonär. 🙂
  Har två tomtenissor här till min hjälp att skrapa. Den ena somnade mitt i allt, så vi får vänta tills hon vilat färdigt. 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  • Varsågod! Den hade du gjort dig väl förtjänt av. Skönt att veta att den kommit fram.
   Statistiken är för närvarande 100 %. Både Znogge och Maj har hört av sig efter sina vinster. 😀
   Det är slitsamt att skrapa. Tar på krafterna. 🙂 Det låter som du har det mysigt med två tomtenissor hos dig.
   Tack ska du ha. Jag har just kommit in från en solskenspromenad. Jag stannade ibland och stod och njöt av sol och värme i ansiktet. Fler sådana dagar tack. Det gäller att passa på när stunderna erbjuds. Snart blir det mörkare och jag går in i mysfasen. Kurar först skymning och börjar därefter tända levande ljus och väntar in fåren.

   • Ja, det är slitsamt för fingertopparna att skrapa. 🙂

    Kan ju inte lägga in bildbeviset här, men tänker göra det på FB, för visst blev det vinst på vinstlotten. Så du träffade verkligen på Fru Fortuna, när du köpte lotterna. Kanske köper jag två nya eller så köper jag karameller för pengarna. 🙂

    Än en gång, tusen tack för både tävlingen och vinsten och vinsten!

    Sov gott! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s