Bild G


Farmor hade en ängels tålamod med uppgiften att få små barn att somna. ❤
Dessutom såg hon det som en sport att lyckas fort. Hon hade ett bättre utgångsläge med sin trygghet än när jag ex. visste att jag måste ner och städa 160 kvadratmeter, putsa ett hundratal montrar inför nästa buss, bokföra dagens kassa m.m. Sådant känner barn på sig. Inre stress går inte att gömma. Synd att mamma inte bodde några mil närmare oss under de mest hektiska åren.

Sol idag med. Kanske dags att ta bort tegelstenar, snören och presenning. Börja se över utemöbler. En betydligt trevligare uppgift än motsvarande på hösten. Den blir jag bara dyster av. Upplevs som lite tuffare för varje gång.
Vi vann mot alla stormar denna säsong. En härlig seger. Så har det inte alltid varit. Urkraften följer inga mänskliga regler. Den tar och slukar efter egen smak.

Tävlingsregler & fast text:
EFTER jag lagt in alla deltagande foton från A till S kommer ett tävlings-blogginlägg. OBS! Det är endast där som du deltar i tävlingen. Sedan pågår omröstningen några dagar.
En av er som lämnar poäng och deltar vinner en Skrapkryss. Jag eller någon familjemedlem lottar från det svarta porslinshjärtat.
Du har 15 poäng till ditt förfogande. Poängen fördelar du precis som du vill.
Ex. ge alla poäng till det fotot som du tycker bäst om, ge fem poäng var till tre foton, ge en poäng var till femton foton. Eller en helt annan personlig poängvariant.
Domaren är dock bara intresserad av hela poäng. 🙂

 

15 tankar på “Bild G

 1. Underbar bild på din mamma o liten tjej ,-)
  Kanon att få små barn att somna,,-)
  Barn är som djur inre stress känner dom på sig.
  Jättekul att se alla söta bilder ,-)
  Ha det fint KRAM Primrose ,)
  Mycket roligare att göra fint inför våren än att ta bort!

 2. Vilken fin bild på farmor med sitt barnbarn. För att få småttingar att sova kan det krävas en hel del talang och vana.

  Kram och ha en vin kväll!

 3. Vilken fin bild! Och fint att ha sina nära och kära i närheten när så är möjligt. Stress och sömn är ingen bra kombo för någon.
  Kram och en vårlik sådan från Stockholm.

 4. Hålla handen, skönt att somna då.
  Påminner om en bild som jag har med min Mathias då han var bara några månder gammal, då han inte var medveten om vem farmor var.
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s