32 tankar på “Godnatt från Wisby

   • Har sovit djupt … vet att jag drömde något, men det försvann i samma ögonblick som jag slog upp ögonen 🙂 Jag myser med eld i vår järnspis och fika vid köksbordet – promenad väntar jag med en stund 🙂
    Kram

   • Belevue heter hotellet som vi brukar bo på i Hjo. Men det fanns en stadsdel i Ystad som hette/eller kallades så. En gata också om jag minns rätt.
    Det låter mysigt med en järnspis och fika vid köksbordet. Vi har bara en fuskis som är liten men vacker att titta på. Det går att få värme från den också.
    Då har du något trevligt att se fram emot.
    Kram

   • Jo tack, vi har nu varit ute på en morgonpromenad och även fått frukost. Tänk så jag njuter dessa dagar, försöker att ta till vara dom ”braiga” dagarna på ett nyttigt sätt.
    Hoppas att du får må bra och orkar med alla frågor, tabeller och allt däremellan denna november. Jag tycker att det är så roligt att jag kan vara med fast har ingen chans att komma först. Min gamla dator är seg och sitter jag i vardagsrummet så ska jag ut mot köket, genom hallen plus lilla hallen till mysrummet där datorn finns. Inte kan jag ha någon pling på den, som andra kan. På mobilen har jag heller inte den möjligheten, gammal söt mobiltelefon som inte har varken appar eller mappar, inte heller ta foto. Men jag trivs med den. Den går att ringa på och sms:a.
    Trevlig dag önskar jag dig och än en gång tack.
    Kram

   • Härligt att läsa att du kommer ut och du njuter extra av promenaderna. De är superviktiga av olika anledningar och du har rätt inställning. De dåliga dagarna som varit gäller att glömma så fort som möjligt. Den taktiken försöker jag ständigt ”tuta” i mig. Ofta fungerar det. Ibland inte.
    Det är mycket praktiskt arbete, men jag blir stimulerad av er deltagare. Som med allt annat försöker jag skapa ”tidshål” då jag inte är uppkopplad på nätet.
    Igår var du snabb och det gav resultat.
    Ta leken/julmotiven för vad det är. Det var något nytt som jag hittade på av olika anledningar. Mest för skojs skull. Enda stället jag kan fortsätta bestämma tid. 😀
    Korsordsbiten (och bilden som blev en tävling när den ändå ligger där) är det som är huvudskälet. I år var jag ”snäll” och tydlig. Om inget ”dumt” händer lägger jag in alla 30 uppgifterna någon gång mellan 18-18.30. Än så länge har jag varit supersnäll som valt exakt klockan 18.00. (orsaken är att S varit hemma i fyra dagar och jag har beställt mat/fått mat klockan 17.20.) Då behöver ingen sitta och vakta alls. Bara göra sig bekväm några minuter innan. Men man måste trycka på hemknappen eller sin personliga datorknapp för att vara uppdaterad när det börjar bränna till/klockan närmar sig inläggningstid. Hem står det på min blogg så den kommer alla åt.
    Jag har heller aldrig följt med i mobilmodet. För det mesta saknar jag inte extra finesser som slukar tid. Hellre tar jag till större skärmar och större tangentbord.
    Dags för skönhetssömn.
    Kram Bosse

  • Godmorgon. Jag hade hunnit stänga av och hoppa i säng igår. Så jag platsar bland alla trevliga poliser och detektiver. Inte dåligt. 🙂 Jag börjar bli riktigt ökänd.
   Varsågod. Jag tror inte jag vågar sätta på åttan. Då hade S aldrig fått ut mig på en söndagspromenad.
   Kram

  • Det är det inte. 🙂
   Men vi återgick till en normal måndag efter S haft två dagar höstlov och två dagar helg. Vilket innebär uppstigning 05.50. Jag är frukostNisse och fixare av ”ätsaker” till S lunch. Rätt som det är har hon jullov. Det har hon inte haft på 3 år så det är efterlängtat. För att inte tala om vinterlov, påsklov och sommarlov. Då ska vi utforska denna speciella ö.
   Tack ska du ha.
   Önskar dig detsamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s