Balkonghäng ikväll

nummer 14
Leken är STÄNGD . 😀
Inlagd klockan 20.35-07.20
Deltagare: 17 st
Först blev:Znogge

24 st julfoton i separata blogginlägg:
Lämna en kommentar; ex. glad gubbe eller vad som helst när ett ensamt julfoto dyker upp på bloggen under november.
Poängfördelning: 5-3-2-1-0 poäng. (Ettan, tvåan, trean, deltog, deltog inte.)
Jag skriver ordet STÄNGD som avslut. Tidigast en timme efter inlagd tid.

39 tankar på “Balkonghäng ikväll

   • Jag är ju med i alla fall … tittade på ett av mina favoritprogram och fick se ditt inlägg när det var slut 🙂

  • Vilket är ett av dina favoritprogram? 🙂
   Det var inte meningen att jag skulle ”slösa” bort ett julfoto till. Men tävlingsmänniskan inom mig ville spränga en gräns till. För när jag såg att jag hade chans att nå en gräns som jag aldrig varit i närheten av tidigare under min bloggtid ville jag ta chansen. Jag gillar att tävla mot mig själv. 🙂

   Sedan småler jag åt mina visningar de tre dagarna innan tävlingen inleddes. Då hade jag under ca två veckor haft samma inlägg. Det vill säga inbjudningen till tävlingen. 39, 46 och dygnet innan 53 visningar. De flesta hade varit inne på mina hyllningar till Henning Mankell och Kurt Wallander.

   Gissar på att det kommer att kännas som när jag startade min blogg, när jag i januari startar upp med en Gotlandsbaserad blogg. Kan bli rätt skönt. 🙂 Det dröjde länge då innan jag berättade för någon att jag hade startat en blogg. Istället höll jag helst till på en skrivsajt som jag tyckte var mycket roligare. Synd att den gick i graven på hösten.

   Igår hade jag tvåtusenetthundraåttiofyra visningar. 2184. Jag är förvånad att inte fler tar chansen att gissa/delta i korsordstävlingen. En annan del av mig är megatacksam för att inte hundra personer skriver en kommentar. Då hade jag inte hunnit med att sova för alla tabeller som skulle kontrolleras. En allvarlig sida av mig tänker tanken. Vad kul det hade varit om jag haft 2184 när jag berättade om en ny bok som jag gett ut, Eller ett kåseri som jag lagt ner lång tid på att skriva.

   Ni i toppen har hållit er kvar och på ett vis haft tur mot varandra de två senaste gångerna, när det kunde gått riktigt illa för någon av er. Ska bli spännande att följa fortsättningen. Vi har inte ens kommit halvvägs. Ni närmar er femtio poäng men verkar ändå inte riktigt nöjda. 🙂 Hur känner de sig längre ner i tabellen då? 😉 Det är härligt att ni går hårt in. 😀 Jag tror ni kommer att ta många titlar till. Men jag har gärna fel. 😉 För som fixare vill jag naturligtvis att tävlingen ska leva ända in i sista veckan. Jag fick svartsjuka som jag önskade och en svans efter. Givetvis vill jag aldrig att ”Ingen Vinnare” ska ta segern. Däremot trodde jag att svansen skulle följa Beppans alternativ. Istället drog det iväg åt ordet som betyder fobi för färger – – där de fixade till en bokstav till. Men jag skrev VISS FÄRG. 🙂 Nu är min gissning att ”Ingen Vinnare” får vänta ett bra tag på att knipa en titel till. Tyvärr har jag haft fel många gånger i mina gissningar.
   Idag var det ljusare när jag gick min morgonpromenad efter frukosten. Jag fick vårkänslor i november. 🙂
   Kram

   • Programmet jag avsåg är ”Det sitter i väggarna” – spännande med historien om och kring olika hus 🙂
    Vi är några som ligger aningen före en del andra, men som sagt, det är långt kvar! Tyvärr kommer jag att vara upptagen en del kvällar framöver och har inte alltid möjlighet att sitta med mobilen till hands. Kul med gårdagens fråga … och jag har lärt mig ett nytt ord! Jag förstod direkt att svartsjuka var fel, men kunde inte komma på något alternativ 🙂
    Efter en mulen morgon försöker solen titta fram även idag! Härligt!
    Kram

   • Det kan jag tänka mig att det är. Tur det finns möjligheter att se program lite när det passar tidsmässigt. När jag är själv och ex. fikar brukar jag se något samtidigt.
    Jag snokade runt i somras och tänkte att det kunde vara kul med en fobi. Milde tid så många det finns. Jag räknade bokstäver för att få alternativ och kom själv på ”motordet” svartsjuka och då föddes min idé. Främst vill jag skapa så googlefritt som möjligt. Men detta var ett undantag. Tror dock att en ny deltagare hade spetskunskaperna men hon valde färgen röd. De andra som nosade på mitt facit läste inte tydligt min text. De gick på rädsla för färger. Jag skrev VISS färg. 🙂
    Jag tror och hoppas allt att namnet Anki är där ikväll också. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s