Snart ett år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://bosseliden.wordpress.com/2018/01/29/battre-an-bra/

I denna länk gav jag mycket beröm för en produkt som det snart gått ett år sedan jag startade med. Samtidigt var jag ”elak” när det gällde en viktig detalj. Doften. Den var inte att leka med.

Nu har det snart gått ett år sedan jag beställde första ”flaskan”. Om det är någon som undrar om jag fortsatt och hur mina fötter mår så … 🙂

 1. Det har jag. Varje måndag blir det totalt fyra pumpningar. Två till vänster foten och två till… gissa själv? Övriga dagar tar jag annan produkt med olivolja i.
 2. Fötterna mår bra och ser bra ut. Helt fantastiskt när jag tänker på hur de kunde se ut tidigare. Det behövs ingen slipning längre. Jag hade ”fulare” fötter som tonåring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag köpte en ”flaska” extra en gång och skickade den till en vän. I förväg hade jag varnat för den förskräckliga doften. Hon ringde och tackade. Jag frågade om hon stod ut med aromen. ”Ja. Jag tycker det doftar rätt gott”, svarade hon.
Eftersom ”flaskan” är dryg och ekonomisk tog det ett tag innan jag behövde beställa en ny.
Hm! Hon måste ju tro att jag är helt knäpp. Värre än vanligt. För hon hade rätt. Det doftade gott. De hade tydligen läst mitt blogginlägg i början av året. 😊
Numera går det att köpa Foot Mender på apotek. Vilken vardagslyx och kanske livsförlängande i mitt fall.

Var rädd om dina fötter också. 😀 Här står det om två förbättringar. Kosmetik är en av dem. Kanske hade de bara tänkt rikta sig till personer som förlorat helt sitt doftsinne/luktsinne. 😉 och … det var ju bra … att någon i den gruppen fick tillbaks sitt doftsinne. 😀  Alla sätt är bra utom de riktigt ”grisdoftiga”. Nytt ordspråk från undertecknad.

26 tankar på “Snart ett år

  • Unna dig det. Det är mysigt med fotbehandling. Mina har minskat på hemmaplan sista året. Jag borde kanske sluta med Footmender. 🙂 Inget bra utan det har något dåligt med sig. 😉
   Tack ska du ha. Undra om du har lätt eller svårt för att komma upp en mörk novembermåndag. Jag träffade på en i morse som längtade efter betalt jullov. 😉 Då hade jag precis kommit in från en uppfriskande morgonpromenad och kände mig pigg.
   Kram

 1. Jag är bortskämd med bra fötter som inte kräver nån större omvårdnad. Tyvärr gör de ont i stället. Nu för tiden undertill.
  Men i övrigt är de bra😜
  Konstigt med doften, det måste ju ha varit fel på din första!?

  • Det första låter härligt. Det anda mindre trevligt. Hoppas du fått svar på orsaken och möjlighet att ”rätta till” det om det är möjligt.
   Nej. Som det står har de ändrat på den. Min egen hypotes rör sig om att de inte tog med det som andra mindre seriösa gör först. Börjar med ”utsidan”. Givetvis hade det varit smartare att åtminstone starta med en neutral arom. Här handlar det om ”vetenskap” och inte en till produkt i ”reklammodeprylarsvängen”. 😀

   • Om det besvärar dig i vardagen eller på jobbet och du inte kan tänka bort det tycker jag definitivt att du ska söka för det. Annars kan det bli värre.
    Jag har haft många ”tuffa felskor” i yngre år. Men i sista fallet berodde det på löpbandet som jag köpt. Mina fötter lämpade sig inte för den aktiviteten. Hade jag inte varit så envis skulle jag slutat snabbare. Jag fick gå catwalk barfota i korridoren bredvid väntrummet. 🙂 Har för ”platta” fötter.
    ”Gå inte med det om du lider.
    Kram

 2. Nu blir jag nästan full i skratt … beställde en förpackning till Lasse igår. Hans fötter är lite jobbiga och då tänkte jag att den här produkten verkar ju bra … 🙂
  Kram

  • Vilket sammanträffande. 🙂 Minns att det var klurigt när vi beställde på nätet. Men det var en hundralapp i rabatt. Bra att apotek numera har det i sitt sortiment. Hoppas Lasse blir nöjd.
   Helt otroligt att jag kunnat slippa fil och annat under detta året och att det snabba resultatet stannade kvar, trots att jag gick från sju dagar i sträck första veckan till endast varje måndag. 🙂 Jag var övertygad om att jag var tvungen att gå tillbaka till tätare intervall. Vis av att det nästan aldrig finns något som håller vad det lova.
   Kram

 3. Den flaskan köpte jag direkt efter ditt tips trots att vi inte har diabetes, kanonbra! Superbra tips den spar in många fotbehandlingar som många går på…..
  Den rekommenderade jag till en kompis som har diabetes, så himla nöjd blev han!

  Det måste ju vara kanon att hitta en produkt som verkligen hjälper dina fötter!!
  Ha det jättefint KRAM Primrose.
  Håller med den är dryg vi har vår första kvar ännu men vi kommer att fortsätta med den! ,-)

  • Den är superbra för ALLA. Hoppas de breddar informationen och reklamen snart. Den slår ut mycket mer attraktivt på marknaden. Men det ögat och näsan känner har en tendens att vinna hos alltför många. 🙂
   Den kan säkert räknas som dyr – men precis som du skriver tjänas pengar och obehag in snabbt.

   Lätt att glömma bort snabba framsteg och ta allt för givet. Men på måndagarna brukar jag tänka extra på fötterna. Som ikväll. 🙂
   Kram
   Ps. Varför ska jag behöva hämta dina kommentarer varje gång? Tänk om du är först och har rätt på korsordsuppgiften. Vad förvånade de andra kommer att bli om jag märker dig först efter det är stängt. 😀 Klockan när du skickar iväg är ju alltid rätt och facit.:)

 4. Är så lycklig för denna salva som jag köpte när du gjorde reklm för den. Nu är mina fötter som nya. Min diabetesläkare som jag besökte förra vecka blev imponerad.
  Grå novemberdag då vill jag inte gå upp men har lille Minton som vill gå ut som tur är.
  Snart dax för lunch rundan
  Kramar

  • Härligt att det funkade för dig med. Hur ofta använder du den? Undra när jag får tid hos läkare eller sköterska. Jag har aldrig besökt Visby sjukhuset. Bara ställt bilen en bit ifrån när vi ska ut på promenader.
   Bara att Minton håller reda på dig. Ni har stor glädje av varandra. ❤
   Här drar det ihop sig till lunch. Tror det blir motion inomhus idag.
   Kram

   • En gång i veckan men ibland slarvar jag och då blir det genast torrsprickor. Men dom läker snabbt när jag använder salvan.
    Du får kolla med sjukhuset så de inte glömt bort dej.
    Ha en skön innedag.
    Kram

   • Inte slarva. 🙂 Komplettera någon gång i veckan med något annat väldoftande.
    Tror inte de glömt mig. Pratade med en trevlig kvinna. När mina recept börjar ta slut kommer jag att höra av mig.
    Gick ut lite för att gotta mig i solen. Då var den borta. Här går det undan – när det gäller väder.

 5. Bra tips där för många, kan jag tänka mig. Jag har klarat mig mycket bra med mina fötter. Mysingen säger att de ser ut som barnfötter. Men han däremot skulle behöva detta så jag har rekommenderat honom att läsa på här, han med sina besvär.
  Hoppas att du får en finfin dag, både ute och inne. Här är det grått och mulet ute. Endast en plus grad i morse.
  Kram!

  • Som du kan läsa ovan funkade det lika bra för Minton.
   Var tacksam för dina barnfötter. Det är jag numera också.
   Det tycker jag verkligen att han ska testa. Finns att köpa på apoteket. På nätet tror jag att det fortfarande är hundra kronor i rabatt. Men vi hade strul med att beställa – minns jag. Vi är kanske för otekniska.
   Jag njöt av min morgonpromenad i mörker. Jag höll mig till cykel och gångbanor. Borde ändå ha reflex på mig. En cyklist verkade inte se mig. Jag flyttade mig ut på gräset för säkerhets skull.
   Kram tillbaka

 6. Har hemska plattfötter som förmodligen bidrar till mitt diskbråck, så jag gick till en firma som säljer och provar ut skoinlägg. Alltså har jag det sen ett par månader tillbaka…..och det har väl fungerat kanske. Men – jag kom då också ihåg att jag redan som barn fick hålfotsinlägg, men det hade jag glömt bort helt!? 😦 Men jag ska nog testa den här Footmender också, låter intressant! 🙂
  KRAM/Susie

 7. Det lär ta tid att vänja sig vid dem. Jag fick gå till en expert och få göra avtryck i gips. Sedan hämta personligt inlägg. Skitjobbigt att ha. Det festliga var att jag nästa gång hos fotexperten hade bra fötter. Då hade jag bara haft inläggen ett fåtal gånger. Det var gåbandet som jag köpt och börjat gå på som var orsaken. Funkar inte, direkt ”farligt” för de med plattfötter. 😦 Det sålde jag på tradera.
  Footmender är magiskt bra men hjälper nog varken mot förkylningar eller plattfötter. 😉 Möjligtvis mot inbillningssjuka. 🙂
  Kram

 8. Hej Bosse!
  Jag började använda det när du skrev om det förra gången. Har fungerar jättebra och nu använder jag det bara vid enstaka tillfällen och en vanlig fotkräm däremellan. Har inga självsprickor längre och behöver inte fila något alls. Har också svårt för lukten, dessvärre köpte jag lite extra då dom vid ett tillfälle hade extrapris, det gör att jag fortfarande har kvar av den gamla ”illaluktande”. Men då vet jag ju att jag har något att se fram emot 🙂

  Ha det fint på ön!
  Kram Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s