Trädet blev till flis – ny hit med Peter Jöback?


Foto nummer 22

Leken är STÄNGD. 😀
Inlagd klockan 07:27-15.07
Deltagare: 19 st
Först blev: Kersko

24 st julfoton i separata blogginlägg:
Lämna en kommentar; ex. glad gubbe eller vad som helst när ett ensamt julfoto dyker upp på bloggen under november.
Poängfördelning: 5-3-2-1-0 poäng. (Ettan, tvåan, trean, deltog, deltog inte.)
Jag skriver ordet STÄNGD som avslut. Tidigast en timme efter inlagd tid.

40 tankar på “Trädet blev till flis – ny hit med Peter Jöback?

  • 2 poäng. Då borde första hjärtat komma på plats ikväll vid redovisningen. Jäpp så blir det – om jag kommer ihåg det. 😉 13 poängs avstånd går bara att max minska med 10 poäng. Grattis en första gång här. Men du fiskar säkert efter något större och betydligt mer prestigefyllt.
   Hälsa till Robinson. 😉
   Domaren uppskattar att Gunnel fått kontakt. Vilket bäddar för en dramatikvecka som jag tror kan gå hur som helst. Någon outsider kan ställa till det för er då och då. Det beror mycket på om de fortfarande är på tårna och vill visa sin kapacitet. Själv tycker jag det låter som en bedrift att vara bland de tio bästa.
   Det finns en bra variation på sista fem uppgifterna. (tycker jag). Sedan blir det kanske ÖKEN av allt. 🙂 Alltid svårt att förutspå för mig. Blev otroligt överraskad igår av att de två snabbaste hade rätt svar. Vet knappt om det hänt tidigare med tanke på 11 ”säkra alternativ/möjligheter”. Hade jag fått välja fritt – både innan start – och nu när vi kommit så här långt så vill jag att det bara skiljer ett par poäng mellan minst 3 personer i toppen – inför sista uppgiften. Det hade varit en final som stavas duga. Ger ingen av er upp, trots en stor miss (1 poäng), kan det bli som jag vill. Varje kväll är en ny tävlingsdag. Fem uppgifter är mycket att tävla/spela om. Det krävs snabba tankar och fingrar. En portion tur. Skicklighet. Spetskunskaper är aldrig helt fel. 😉 Stort LYCKA TILL, TILL ER ALLA! ❤
   Måndagskram

   • Tack! Ja, den segern är hemma och det har jag koll på. När det gäller korsordstävlingen kan precis allt hända och det är många poäng kvar att tävla om. Spänning in i det sista misstänker jag! Tack och måndagskram!

 1. God morgon ! Jag minns ett gammalt äppelträd som vi fick klättra i . Vi hade varsin favoritgren,där vi satt och mumsade vinbär och pratade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s