Väntan som fick ett tvärstopp

Ögonblicksbild; tjugotvå

Jag tyckte det skulle vara kul att ta ett kort i exakt rätt läge. När denna blogg fick fyrahundratusen visare. Därför satt jag och väntade. Tog kort när det var elva ifrån. Uppdaterade. Tog kort på 399 997. Uppdaterade. Insåg att det fanns en chans att jag skulle missa. Att det dök upp två besökare samtidigt och det skulle stå 400 001. Det hade inte varit lika kul. Det problemet hände aldrig. Istället gick strömmen när jag tog detta foto. Det blev inte ens en Latte. 😦

Men jag är född ”tokoptimist”. När https://gotlanduppochner.com/   når samma visningsantal ska jag vara beredd. Oavsett om jag sitter i himlen eller på ”hemmet”. 😉

 

40 tankar på “Väntan som fick ett tvärstopp

  • När strömmen kom tillbaka var det passerat med ett tiotal visningar. Antagligen några ”knäppisar” från landet långt bort. 😦 Som tur är tar WordPress hand om dem. Än så länge. Det har blivit mycket värre sedan jag börjat försumma denna blogg. Trist när jag kommer på besök och ser alla jätttttellåååånga kommentarer med massor av länkar som jag ska ägna tid åt, för att INTE missa det högra alternativet. Tur jag har två chanser om jag skulle missa. 🙂
   Solig helgkram Bosse

  • Garanterat. I alla fall förr. 🙂 Sedan några år tillbaka har jag skapat en ”Stänga-av-knapp-i-hjärnan.”
   ”Nähä. Det var väl inte meningen” skulle den kunna heta. 🙂 Saker som inte går att göra något åt är det ingen idé att lägga ner negativ energi på. Fast det händer fortfarande att knappen strular. 😉 Behöver antagligen smörjas med jämna mellanrum.

  • Vi har haft stora problem med Com Hem. Mycket större/oftare än strömavbrott.
   Jag uppskattar att ha reklamfritt på den nya bloggen. Men nu är det ju ingen idé att betala money för det på denna blogg. % ytan minskar. På gotlanduppochner har det än så länge bara gått 1 % och den har dubbelt så stor ”yta”.
   Helgkram från ett soligt Visby

 1. Det där var ju humor! ,-))) jättekul blev det nu och en häftig bild ,-)
  Mycket häftigare än 400 000!
  Strömavbrott ställer till det! ,-)
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

  • Det var faktiskt riktigt kul tycker jag i efterhand. 🙂 Undra hur många % som kommer från skummisar? Det har blivit mycket värre. Längre texter med massor av länkar och fler kommentarer sedan jag drog ner på tempot i denna blogg. Sorgligt. 😦 Det ironiska är att det oftast rör sig om blogginlägg som knappast skulle kunna vara intressant för människor i andra länder. Ex deltävlingar i Novembertävlingen. Ganska avslöjande. 🙂 ”Du har en fantastisk blogg blablabla …. 😦 Hade de varit lite smartare skulle de valt ett inlägg med fina foton. Eller är det en robot som styr allt?
   Helgkram

 2. Hihihi … så likt dig Bosse.
  Men jag förstår dig faktiskt. Sådana här detaljer kan vara lite kul (om man får ögonen på dem vill säga)
  Kramis

  • Det är jag i ett nötskal. S är tvärtom när det gäller sådant. Kanske därför vi passar så bra ihop. När det gäller ”viktiga” saker/värderingar är vi väldigt lika. Mer och mer ju äldre vi blivit.
   Sedan blir jag inte sur som här när jag missar ögonblicket. Vänder det istället till något annat håll. Det kan man ha nytta av i olika sammanhang. Hitta en ny väg. Inte köra fast. Funkar inte alltid. Ibland blir det tvärstopp. 😉
   Kramis tillbaka

 3. Typiskt! Som när de visar reklam på TV under en fotbollsmatch, precis när de lägger ett mål. Tror inte det händer nu, men det har hänt.
  Häftigt med så många besökare!

  • Det blev nästan roligare så här. 🙂 Lite snopet bara att de är här när jag lägger ner så många timmar på en annan blogg. Klart de kommer via google och försvinner iväg efter de läst sidan. För jag har väldigt få nya inlägg här i år.
   Kram

 4. 1…2…3 ..där satt den…eller inte hihi. Du gjorde bra som satt där å lurpassade. Det där exakta ögonblicket ….kanske man missar, eller så inte.

  Nu ska jag försöka bättra mig på att blogga igen. Jag har ju gått i vinteride, men känner att nu….Nu jäklar börjar jag att piggna till. Våren du vet .
  Ha det gott från TantGla…….Anne christine menar jag haha

  • Du är på ”fel blogg”. Här är jag bara sporadiskt. Hoppas du hittar ur ditt vinteride. Fast just nu snöar det här så jag kanske letar upp ett eget ide. Om det är någon idé. För snart måste våren vinna fighten mot vintern.
   Kram från Bosse Glad;)

 5. Du vet Bosse; ”Underbart är kort, alldeles för kort”, för att citera en ordkonstnär. 🙂 Men de små ögonblicken kan å andra sidan vara helt fantastiska.
  Jag hoppas att du har en riktigt solig och härlig tisdag.
  Kram Mia

 6. Glömde ju kommentera ditt hus det gula, otroligt tjusigt!
  Senaste avsnittet hade jag 2 rätt, inte är det lätt inte.
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s