Grattis till en åttaåring

Idag för åtta år sedan startade jag denna blogg. Då hade jag ingen aning om vilken väg den skulle ta. Var säker på att den raka motorvägen inte var aktuell – varken då eller nu. Besökarna har kommit och gått genom åren. En del har stannat kvar och till och med följt med till https://wordpress.com/home/gotlanduppochner.com – som är förstachaufför sedan 190101. Men min målsättning att varje månad lägga in ett inlägg här, har jag än så länge lyckats med.

38 tankar på “Grattis till en åttaåring

 1. Grattis till åtta år och en dag! Följer dina båda bloggar och hoppas fortsätta följa dom länge … Alltid ett nöje att titta in på båda ställena och tänk så mycket jag lärt mig om Gotland … och en massa annat också 🙂

  Kram Anita

 2. Stort grattis!!! Och tack för alla fina inlägg och nu även upplevelser från Gotland, jag som ännu inte besökt ön tycker att det är fint att få se bilder och läsa om den lite då och då.
  Önskar dig en fortsatt fin sommar och god blogglycka!
  Kram

 3. Grattis till drygt åtta år på denna blogg. Otroligt så fort tiden går, det blir jag varse ibland.
  Hoppas att du mår bra och tål denna värme. Vi har omkring 30 plus och det är inte så nyttigt, inte för alla.
  Trevlig helg.
  Kram!

  • Tack ska du ha. Åren har gått väldigt fort, liksom livet. Det har gått x antal år sedan jag uppskattade extrem värme. Men vi försöker anpassa oss. Går upp tidigt när det är underbart ute. Kommer hem tidigt. Har markisen ständigt nere över balkongen. Där sitter vi och äter alla måltider – om vi är hemma. Nu ska det bli svalare väder nästa vecka.
   Hoppas du haft en fin helg.
   Kram

 4. Grattis till de 8 åren och tack för alla fina inlägg och alla kluriga tävlingar du roar oss med.

  Ta hand om er och ha en fin sommar. Kram ❤️

 5. Stort grattis till de åtta åren. Bra jobbat. Tack för alla fina inlägg och alla tävlingar du roat oss med genom åren. Lika roligt varje gång jag tittar in hos dig.

  Ha en skön sommar till dig och familjen. Kram 🙂

 6. Här kommer ett sent GRATTIS från mig till 8-åringen … 😀
  Min första ”I mitt Tankerum” är 9 år, så du ligger mig hack i häl 😉
  Kramis

   • Här kommer sent svar på din kommentar 😉 Hittade tillbaka hit för att jag letade efter en lämplig plats att fråga om det finns en anledning till att dina menyer syns så dåligt? Det har gjort så ett tag, men nu tänkte jag att jag ska få fram frågan någonstans (Du kanske inte har tänkt på det själv?)

    Men eftersom jag här blev påmind om bloggarnas ålder, ska jag naturligtvis ge respons även på den saken. Kanske att jag ska följa ditt råd och hitta på något särskilt. Får fundera på hur jag ska förhålla mig till alla delar av mina bloggar.
    Jag har ju haft flera bloggar och flyttat med mig innehållet från de gamla där det allra första blogginlägget gjordes 2009-07-19, med sajten bloggproffs. Sedan har jag testat flera sajter (bl.a. Bloggspace) innan jag landade i wordpress, men jag har hela tiden flyttat med mig inläggen … Undrar om jag ska förhålla mig till när bloggarna skapades eller till när inläggen skapades … eller till båda?

    Det känns som att jag haft blogg i en livstid, men det är ”bara” 11 år???
    Konstigt känsla … 😉

    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s