Ville se om det hände

Ögonblicksbild; Tjugoåtta

Jag såg kvinnan en bit längre ner och hoppades att hon skulle söka sig till just denna bit av Botaniska Trädgården i Visby. Mitt mål var att titta på hennes agerande och hålla tummarna för att hon tittade på Solveig och jag fick till en ”tretittsbild”. Samtidigt hade jag ingen aning om vad som hände bakom min rygg. Någon smarting kanske fotade rakt bakom mig och .. bakom den personen stod en annan medmänniska på medeltidsmuren och fick till en ”femtittsbild”. 😉

35 tankar på “Ville se om det hände

  • Det gäller att önska sig möjligheter. Här var jag mest med som bärare av utrustning och ”damväska” och ”Förletare” av nytt och grönt. Botan är en härlig och populär stadsoas. ❤ Nästa gång önskar jag dock att vi sticker dit ännu tidigare på morgonen.
   Kram

 1. Den där satte du perfekt 😉
  Roligt att se hur fler än jag kravlar omkring och letar motiv 😀
  Rolig tankegång där, som med dominobrickor. Så gör jag också ibland … funderar mig förbi horisonten liksom 😉
  Kram

  • Tack. Det är spännande att tänka i förväg. Annars händer det tyvärr ofta det motsatta. Jag hinner inte få upp kamera och missar ”möjligheter för stunden”.

   Jag har sett den synen flera gånger de sista veckorna. 🙂 Några timmar senare åkte vi iväg till ett änge. (finns på andra bloggen). Där fick S blöta och smutsiga knän.
   Det är kul att fundera förbi horisonten och ”boxen”. Härligt att vårvärmen tilltagit och solen gjort längre besök. S har tagit ledigt imorgon. Då far vi söder ut en bit.
   Kram
   Ps. Hoppas allt är bra med dig

   • Så är det för mig också, att jag missar chanserna med kameran. Jag måste ha långsamma, helst stillastående motiv 😉

    Det är bra här, så bra det nu kan vara i dessa tider. Mycket att göra däremot, och orken tryter. Önskar att jag inte behövde jobba heltid, men det är som det är.

    Hoppas att det är bra med er också ❤

   • Synd du inte kan trappa ner.
    Det har varit och är fortfarande en lång väntan på sticken. Hoppas leveranserna inte tar tvärstopp. Vi längtar snart ihjäl oss efter att samla familjeflocken. Så det kan bli lite som vanligt igen.
    Sköt om dig ❤

  • Ibland kliar det extra i mina fingrar. Det händer att det är bäst att inte veta. 😉
   Fick du fem rätt igår? S hade noll och jag fick två rätt och leder nu med 3-2 efter två omgångar. Sex stycken återstår. Hoppas de rör sig åt Gotland eller Skåneland i något program.
   Kram

  • Vi har ofta med ett vikbart underlägg, men hon tänker inte alltid på det vid varje tillfälle.
   Här lyser solen på en blå himmel. Solveig har tagit ledigt idag. Efter en tidig lunch sticker vi iväg söder ut. Helst innan solen går i moln. Ska du med? 😉
   Kram

   • Det blev en perfekt dag. För igår var vintern tillbaka igen. Nu regnar det. Men enligt min app ska det snöa under hela dagen. Vi har ju något som heter ”aprilväder” som ett vanligt uttryck i svenskan. Det stämmer ofta.

 2. Det blev en väldigt lyckad tretittsbild. Och du hade inte behövt fundera på hur den passerande kvinnan skulle reagera … kan av egen erfarenhet säga att alla förbipasserande alltid tittar när man befinner sig på knä eller raklång i gräset med macrot i högsta hugg. Men det skulle varit väldigt intressant att veta om något hände bakom din rygg 🙂
  Vårvärme här idag. Ikväll blir kvällspromenaden vid vår närmsta insjö Måsnaren.

  Kram från fastlandet

  • Jag hade själv tagit en blick, medveten om att personen inte har några ögon i nacken. 🙂
   Men jag hade tur att kvinnan inte valde någon annan stig.

   Idag har jag varit iväg ensam på en tidig runda. Då hände det att en kvinna vände sig om ”dumt” och jag fick börja klicka lite upp och ner i ”naturen”. Pinsamt.
   Jag gissar på att du har ännu varmare än vi har. Här är 9.9 men sol och klar himmel. Ska bli sol bakom moln vid tvåtiden. Solveig har tagit ledigt idag. Vi ska inta en tidig lunch och sedan fara iväg på utflykt med fikakorg. Den här gången ska vi ta åt söder.
   Låter härligt med kvällspromenader i ljus. Hoppas den blev extra mysig. Du verkar ha nära till väldigt mycket fint.
   Kram, Bosse

  • Hon gjorde exakt som jag skulle gjort. För jag kan vara riktigt nyfiken i en strut. Samtidigt kan jag vända på korten och göra ingenting.
   Nog vet jag att du är ett riktigt sådant freak ända ut i fingerspetsarna. Du trivs säkert extra bra en sådan här dag. Solveig har tagit ledigt och vi tänkte efter en tidig lunch åka ner till Klinteberget. Hon ”jagar” en speciell färg till bloggen.
   Kram, Bosse

  • Hon ligger sådär lite överallt numera. Senast på Klinteberget. Men det är bra att hon använder och forskar kring min födelsedagspresent till henne. Efter makro har det blivit två stativ ”i olika höjder”.
   Den utlovade snön i min app har än så länge ”bara” varit regn. Jag tror jag tar en innedag och städar.
   Kram, Bosse

 3. ,-))) Härligt, kul att det blev som du önskad med en tre tittsbild! ,-)) Och häftig om nu någon som du skriver kanske fotade dig osv ,-)
  Har det blivit en fyrfotad familjemedlem ännu, är ju nyfiken på det och vilken ras ni valt att skaffa! Allt gott KRAM Primrose ,-)

 4. Nej läste tillbaka hos mig men förstår nu att det var för längesedan, när du skrev att du blev otroligt förvånad när S sa att du fick köpa hund. Och din äldsta trodde det inte utan sprang till S o frågade osv. Jag trodde det var nutid men kommer ihåg att ni haft hund, så kan det bli.
  Hoppas nu njuter på för fullt, eller vet ,-))) foton du sätter ut visar precis det, ni njuter! ,-))
  KRAM och nu Maj månad…lika förvånad varje gång!
  Primrose ,-)

  • Vår äldsta träffar på många hundar under sitt jobb som djursjuksköterska, men har inte skaffat någon egen ännu. Hon kommer garanterat att göra det när hon fått sina pusselbitar på plats.
   Livet rullar på snabbt. Trots det ovanliga liv som vi levt länge. Men på denna bloggen är jag inte speciellt ofta. 😉
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s