Skyltsöndag med all rätt

Vissa skyltar har sin bakgrund, som läsaren vet alltför lite om. Varför har den hamnat där? Hur många procent humor? Hur mycket irritation finns begravd? Finns det en hund begravd? 😉

En givmild uppmaning som gör mig varm om hjärtat. ❤ Jag kan nästan höra Babbens röst.

Ett tänkvärt uttryck som jag hört lite för många gånger i livet? Vissa fraser kan slitas ut. Både kläder, ord, förhållanden, kamratskap. Ändå är de två orden fortfarande så fina tillsammans, att det platsar på ett brunnslock. Ska inte kastas ner i brunnsmörkret.

Triggar söndagsskylten igång hormonfyllda ungdomar att göra precis tvärtom? Det kan bli med ett högt pris. Eller lågt?

Var sak har sin tid? Det är tyvärr få medmänniskor, som vågar reagera på de offentliga ”felstegen”. Det gör mig nedstämd, ilsk och ledsen. Framtiden känns inte ljus. Kommer tomten med en tuff moppe kan det självklart blåsa andra vindar. 😉 Själv odlar jag skägg.

Inte så pjåkigt. Tänker jag en tanke på Roy & Roger? Tyvärr inte. Sanningen ligger ändå inte så himla långt ifrån macken. Pump som pump.

Bra att de varnar för lösslingrande livsfarliga ormar och giftiga rostaggar som ramlat ner i rabatten. Genast tar jag på strumpor och grova skor som ger rejäla avtryck. 😉

Känns alltid tryggt att veta hur långt jag har kvar att trampa. Helst de veliga dagar där jag inte är helt säker på om jag ska välja. NY, Oslo, Kiruna eller Nya Zeeland? Jo. Lätt vägval. Det sistnämnda skulle det blivit. Helst med tanke på att NZ är ormfritt och halkfritt. Idag hade jag tur som höll i Solveigs hand i en rejält brant nerförsbacke. Där en dold isfläck kunde ställt till det. Sand och saltkorn delas inte frikostigt ut på de allmänna ytorna. Pengarna måste naturligtvis räcka till julfester, fallskärmar, hattar och annat superviktigt.
Själv räcker min tid bara till hemligheter. Trevliga sådana. Eventuella kommentarer besvaras med en symbol.

15 tankar på “Skyltsöndag med all rätt

 1. Tips till halkiga promenader! Jag har köpt bästa uppfinningen någonsin, skor med inbyggda dubbar! Vid behov tar man en liten ”nyckel” och fäller ut dubbarna. Kanske inte bästa uppfinningen, choklad är det bästa nån kommit på, men därefter!

 2. Den tankvärda skylten gillar jag. Hade passat lite varstans.Vr hittade du fotskylten. Har aldrig sett en sådan tidigare. Hade det inte varit enklare med en text så man visste vad man skulle var uppmärksam på? Kram

 3. Kul kombination av olika skyltar med budskap och information. Detta att ”fånga dagen” känns onekligen trött samt och utnött. Funderar på om man ska springa efter den med en håv. Och vad händer om man inte fångar in den. Kanske är dagen mer lättfångad på ett brunnslock- Man kan ju ha det bra ändå utan att fånga den.
  Stannade till extra vid ”Tankvärt” .
  Kram

 4. Härliga skyltar, humor i alla, då tas uppmaningen bäst ,-))
  Sånna skyltar finns inte här. Här bor tydligen många strikta skylt tillverkare ,-)) Mer humor ska det vara.
  Jag har inte kunnat kommentera hos dig eller Znogge. Men så kom znogge på ett tips som jag provade och efter några ändringar kom jag in ,-))
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s