Bilen i väggen

Ögonblicksbild; Tjugonio

Jag hade otur med tjugofemte bilden. Mitt sjätte sinne klickade inte till, trots att jag såg bröllopsgästerna.
Här förstod jag vad som kunde hända. Bilen kom i alltför hög fart på de slingrande vägarna ner mot havet. Den 103-åriga damen lekte racerförare. Så gick det som det gick. Damen som efter alla års timmar med husmorsgymnastik hoppade vigt ner och satte sig vid det dukade middagsbordet i huset. Tror inte ens hon hann presentera sig förrän hon hade munnen full med slottsstek. 😉

Lite mer avskalat och vuxenmoget. Jag tycker fotot platsar perfekt in i kategorin ÖGONBLICKSBILDER. Vi hade precis varit och fikat och njutit av ett besök på Liste gård, nära Norrlanda. Som vanligt uppskattar jag att göra ”en runda” och inte åka tillbaka exakt samma väg. Därför frågade jag Solveig om jag kunde ratta … givetvis hade jag och visste hon, att jag hade minst ett hemligt kort i armen. 🙂 Mitt huvudmål var att få en dos av ett nytt fiskeläge. Tacksamt såg jag att det var asfaltsväg ner till Baju fiskeläge. Det var då vi åkte förbi platsen med bilen i väggen (som jag aldrig hört talas om). På tillbakavägen stannade vi till och tog några kort. Här får du ett till. Undra hur många som stannat till ”lite dumt” för att ta kort eller titta lite extra?

17 tankar på “Bilen i väggen

 1. Risken finns att man får fler bilar i husväggen när nån åker förbi, ser i ögonvrån, tappar koncentrationen och svänger… Uppskattades av de två bilentusiasterna hemma i huset!

 2. Som jag skrev i din andra blogg, Hade bilen varit blå, då hade jag trott det var du som tagit ut svängarna ,,-))) Härlig bild och vilken idè ,-)
  Kul att ni körde den vägen ,-)))
  Bra idè var att köra en annan väg hem, kul att se andra platser, Likadant tycker jag att det är intressant att köra fel ,-) Då får man uppleva ställen man inte tänkt att åka till ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

 3. Otroligt nog har jag inte sett bilen, så nu börjar jag undra om vi verkligen varit till Baju fiskeläge!? Trodde vi hade varit till dom flesta. Men OK, det var ju några år sen nu och den här bilparkeringen verkar vara ganska ny. Även huset ser mycket fräscht ut. Måste nog bero på det….. 🙂
  KRAM/Susie

  • Du är säkert ifatt sanningen. Antagligen har både asfaltsvägen och bilen tillkommit senare. Nu har det samlats lite på hög sådana FL som är svåra att nå direkt. Först får det bli de andra. De är rätt många som tur är.
   Kram, Bosse
   Ps. Hoppas du inte blåst bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s