Mina egna skogsvändor

När Solveig kryper omkring och letar efter frivilliga objekt med sitt macro brukar jag ibland traska iväg på egna äventyr.

Det här påminner om ett pepparkakshus. Jag vågade inte knacka på eller undersöka om det stämde. 😉

Ser väldigt nice ut. Jag noterar till vänster havet mellan träden. Undra om de har havsutsikt från översta våningen? Skulle jag våga bo här själv en mörk stormig höstkväll? Är rädd för att det alltid brusar här. Platsen heter nämligen Brucebo.

10 tankar på “Mina egna skogsvändor

 1. Känns nästan som jag skulle kunna gå vilse i det huset … ser stort ut. Lite påminner det om en pub vi hade i Södertälje för många, många år sedan, William Shakespeare hette den och hade liknande byggnadsstil. Och visst skulle du kunna bo där. Det heter ju Bruce-Bo …

  Kram och fin onsdag!

  • Vi kunde lekt gömme som en bloggleksmoment. Vad spännande det skulle varit. Minns att det var hopplöst när vi körde Gömme bland stugorna när tjejerna var små och Texas var med. Till slut fick vi ”binda” honom på ett ställe. Han avslöjade alla. 🙂
   Där fick du till det. 🙂
   Kram, Bosse

 2. Brusandet skulle inte oroa mig men få ett träd i skallen när man sitter i soffan…. Ser tight ut mellan stammarna och huset.

  Jag skulle väldigt gärna vilja gå in i första huset och titta runt, pepparkakshäxan eldade ju Hans och Greta upp.

 3. Wow vilket vackert hus. Skulle gärna titta in och se hur det ser ut. Klart du vågar bo i det andra eller tror du trädtrollen tar dej
  Kramar från oss

 4. Tänk att det finns sådana hus på din ö i världen. Trodde nästan att ni hade flyttat längre söderut någonstans. På den här ön finns nog inget liknande i alla fall.
  Säger Karin som har uppstått eller vad man ska kalla det efter en lång bloggpaus. 🙂

  • På denna blogg gör jag bara gästspel då och då. Den mesta fokusen är på gotlanduppochner.com
   Undra om du hunnit gå igenom hela ön redan. Vad spännande det låter med ett nytt ö-äventyr. Även om det tillkommer praktiska problem.
   Kul att få läsa nytt från dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s