Det här bådar gott

Precis vad jag behövde i händerna, i lässtolen Frank. En lyckad första del i en ny bokserie med namnet Askerserien. Redan en kort bit in boken fick jag den speciella kriminalinspektören Leonore Asker som personlig favorit. För mig började det även ”dofta” en aning J Adler när han var som bäst med det udda källargänget. Här handlar det om förlorade själar som förpassats, av olika skäl, ner till Malmös polishus källare. Mycket intressant att lära mig om ämnet expeditioner i nedlagda fabriker, övergivna hus, glömda platser m.m. Häftigt med grottregn. Luftfuktigheten bildar synliga droppar i luften. Det hade jag också velat fotografera. Antagligen hade jag inte vågat bege mig in i ett sådant nedre äventyr. Jag vill gärna ha en säker returbiljett.

Här är Anders de la Motte tillbaks som ensamförfattare med en lovande start. Minns hur jag njöt av första delen av Årstidskvartetten. Därför är jag förväntansfull inför Slutet på sommaren som ska visas som Tv-serie under 2023.

Ps.
Jag är mer än fullt sysselsatt med olika mer eller mindre hemliga projekt och svarar med en symbol. Jag fick i alla fall till årets första blogginlägg. 😉

13 tankar på “Det här bådar gott

  1. Själv har jag tagit fram en ”gammal goding” i form av Snäcksamlarna av Rosamunde Pilcher. Jag hittade den på bokbörsen när min mamma så förtvivlat gärna ville ha den, men den inte längre fanns att finna i ”vanliga” bokhandeln. Hon har hunnit avverka den och nu är det min tur för en stunds härlig läsning i den där goa lässtolen.
    Men! Kanske skulle jag börja med att säga: Hallå där! God fortsättning! Efter lång tid tittade jag inom Sotrappan. Tack för hälsning! Den gladde mig. Och tack för tips. När jag slår igen Snäcksamlarna vet jag vad för nytt jag kan snegla åt. 🙂
    Nu öskar jag en riktigt härlig helg!
    Kram Mia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s