SolBo Förlag

DSCN3694SolBo Förlag grundades av Solveig och Bo Lidén, i mars 2013, i Ystad.
30 maj 2013 debuterade Bosse Lidén med romanen ”Mina fotsteg i ditt hjärta”.
Under sommaren 2014 jobbade vi gemensamt med kåseriboken ”Skimrande ögonblick – och dagar i grått”. Denna bok kom till vårt förlag 8 oktober 2014.
Foto: Åfåran, Ystad. Fotograf: Bo Lidén

 

9 tankar på “SolBo Förlag

 1. Bosse, jag ska läsa nu i 4h. Sitter på Blå tåget på väg till Sthlm. Härligt. Bara ett avbrott för kaffeinköp ska det bli. Nu… Bachs franska sviter i öronen… Nu ska jag slå upp första sidan… Nu…

 2. Vill gärna tipsa om:

  FANTASTIKNOVELLTÄVLINGEN 2013 – SNART DEADLINE!

  31 aug är det deadline för 14:e Fantastiknovelltävlingen, arrangerad av Sveriges äldsta E-postlista för skrivande SKRIVA och stödd av föreningen Novellmästarna.
  Skicka novellbidrag inom sf, fantasy eller skräck som ren text (inte bifogade fil, t ex Word-fil) till fantastiknovell@hotmail.com SAMT ahrvid@hotmail.com . Rubrik ”tävlingsbidrag” och språk svenska. Rek maxlängd 50 000 tkn. Vinnarna utses av en erfaren jury: författarna Niklas Krog, Karolina Bjällerstedt Mickos och Pia Lindestrand.
  Förstapris 999 kr. Andrapris 499 kr. Tredjepris 299 kr. Juryn kan även avge hedersomnämnanden. De tre på prispallen erhåller också en gratsprenumeration på tidningen Skriva (som bör skiljas från E-postlistan som här stavas med versaler). Noveller som placerar sig på någon prisplats postas även på SKRIVA-listan. Vinnare och hedersomnämnda erhåller även som extrapris Novellmästarnas nya E-antologi Sista resan och andra slutstationer, http://www.welaforlag.se/ebok.htm#sistaresan – finns även till E-lån på ditt lokala bibliotek, om du nu inte råkar erhålla den. Överraskningspris kan tillkomma!
  SKRIVA-listan startades 1997 och tar upp skrivande, kultur, fantastik o dyl (listan är omodererad och småchat om ditt och datt må förekomma). För att ansluta, maila skriva-request@freelists.org, med subject/ämnesrad: subscribe. Se mer om listan och tävlingen på infosidan http://www.skriva.bravewriting.com

 3. Bosse, jag vill ha din bok!!! Kan jag beställa den av dig så att jag får den signerad? Hur gör jag? Hälsningar / förvirrad läsare som inte har ro att kolla upp saker ordentligt och bara slänger ur sig frågan istället 🙂 Kram!

 4. Jag läser och just nu så lider jag med Sebastian och alla hans bekymmer och tonårsproblem. Det tar lite tid att läsa för jag måste fundera ibland på det som händer. Boken fångar mig!

  • Solveig har fått pengarna. Kul att du ville köpa boken. 🙂 Vi signerade den lite försiktigt. Nu ligger den i en blå påse. Eftersom det är helg och inget går iväg lämnar vi in den på Kvantum imorgon förmiddag. Förhoppningsvis kommer bokpåsen fram till dig på måndag. Trevlig läsning. 🙂
   Kram Bosse som ska fortsätta med städningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s