Behövde inte oroa mig

Där tog jag ut sorgen i förskott. För vid flytten från Ystad till Visby trodde jag att jag aldrig mer skulle få uppleva de vackra rapsfälten som vi så många gånger njöt av i Skåne. Kul att ha fel. Jag får min dos här med. Kanske inte ihop med havet i bakgrunden och några veckors fördröjning är det allt. Men det duger från bilfönstret.

30 tankar på “Behövde inte oroa mig

 1. Hej Bosse! Jag har mailat dig för någon vecka sedan och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Mvh /Katarina – Berte Museum Slöinge

 2. Så vackert, njuter själv av de härliga rapsfälten som finns här,-)
  Härliga foton.
  Vackra pilar gör sig väldigt bra med rapsfälten i bakgrunden.
  Härligt att ni trivs så bra!
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • De gula fälten är magiskt vackra. ❤
   Den här firarhelgen har varit magisk. Ändå är jag inte nöjd. Mycket kräver mer. 🙂
   Snart har S sommarlov. Hoppas det inte blir en regnig och kylig sommar.
   Kram
   Ps. Dags för mig att kolla in de sista tävlande bidragen och stänga av och göra en tabell…

  • Jag såg vallmo igår vid flygplatsen. Får ta en tur till något v-fält till helgen. Blåklint är också på gång. Det är nästan så jag skulle vilja stanna tiden snart. I alla fall sänka dess tempo. Jag har massor av platser som jag vill hinna besöka innan ”maxtiden” är borta för säsongen. Förhoppningsvis kommer det fler år. 🙂
   Fina barn du har. Såg det precis på Insta.

   • Jag har inte sett något vallmofält än. Men våra vallmo blommade det är väl dags. Blåklint är fint!
    Synd allt går så fort…
    Tack 😊 jag tänkte va? Hur vet du det? Sen visst ja, Insta 🙃

 3. Det är verkligen vackert och ursvenskt på något sätt. Är det kanske färgerna som gör det. :). Kram och må så gott i dessa underliga tider.

 4. Underbart med de gula rapsfälten! Det är ganska gott om dem här i Östergötland också. Såg på nyheterna igår att en del bönder fått sätta upp stoppskyltar för att hindra folk att bege sig ut och trampa ner – eller t.o.m. köra ut i rapsfälten med bilar för att ta selfies!
  Ha det gott!
  Kram

  • Jag såg ett inslag om det på TV. Enligt kvinnan verkade det hjälpa med deras skyltar. Riktigt dålig stil tycker jag. 😦
   Tack ska du ha. Vi njöt av det fina helgvädret. I lördags åkte vi iväg 04:45. Vaknade innan klockradion gick igång. Vad mycket som hinns med när det inte finns någon trafik på vägarna. Vi träffade på en människa på sju stopp. Han pratade vi med en längre stund. Men vi såg massor av kaniner utan trafikvett. 😉 Två rådjur och givetvis massor av fåglar. En del rovfåglar. Sådana dagar skulle jag vilja ha varje dag. ❤ Snart har S sommarlov.
   Kram

 5. Skönt att du fick ditt rapssug stillat här! 🙂 Idag fungerar teleonen, men man undrar ju hur länge. Kan det också bero på att jag skrev ett mycket ingående mail till Telia Support igår. Har dock inte fått svar på det…. 🙂
  KRAM/Susie

 6. Blommande rapsfält är bland det vackraste som finns! Här är rapsen överblommad sedan länge för den var ovanligt tidig i år.

  Kram och god fredag!

 7. Det är något alldeles speciellt med blommande rapsfält. Vi har inte många på den här ön men när jag hittar ett måste jag alltid stanna till för att njuta av utsikten.
  Ha en fin helg på den vackra ön!
  Karinkram!

 8. Underbara bilder på rapsfälten. Vi har såna här också då man åker på dom små vägarna så dyker det upp. Det livar upp också.

  Glad midsommar önskar jag dig och din familj
  Hälsning från Malin

  • Tack ska du ha Malin. Det är på de små vägarna som det finns mer tid att upptäcka saker.

   Jag som trodde du älskar musik och var intresserad av att tävla på min gamla blogg. 🙂
   Tack ska du ha. Önskar dig detsamma. Nu är vi trötta. Har varit bortresta i tre dagar och varit uppe två nätter för att cykla iväg och få uppleva en soluppgång, något som vi inte har i Visbytrakten.
   Kram Bosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s