Tripp-Trapp-Trull

Tripp

 

 

 

 

 

 

Trapp

 

 

 

 

 

 

 


Trull.

 

 

 

 

Det är så kul att än en gång få följa naturens vårinträde. 
I dessa speciella tider är vi tacksamma för att ha tillåtelse att vistas på Gotlands alla ”gratissmultronställen”. Antingen följer vi kustens dramatiska remsor. Eller så åker vi till naturreservat, änge, fiskeläge och medeltida kyrkor. Det är svårt att hinna med att lägga in ”allt” på gotlanduppochner. Där ”redovisar” jag i min egen takt. Precis som jag alltid gjort som bloggägare. Är du förtjust eller nyfiken på ön ska du gå in här istället https://gotlanduppochner.com/

29 tankar på “Tripp-Trapp-Trull

 1. Vårens inträde är ljuvlig ! Maj är en helt underbar månad, vårt landskap är nu ett härligt virrvarr av gult och grönt.
  Allt gott !
  Kram Åse

 2. Ja nu ser man hur växterna vaknar till liv och då njuter vi. Då fick jag se den fina hunden igen och de andra figurerna.
  Hälsningar från ett kylslaget Rottne.

 3. Den räcker ju ut tungan, figuren på sista bilden. 🙂
  Härliga tider är det nu om man bortser från den där eländiga pandemin. Skönt är att man kan hålla sig utanför på ett suveränt bra sätt. Att inta våren och bilderna tripp trapp trull säger allt.
  Kram från ett kvällssoligt Geta

  • Riktigt elakt gjort. 😉
   Naturen är fantastisk och den får mindre utsläpp över sig nu. Det gäller att hitta fördelarna så gott det. Framför allt hitta möjligheterna och inte deppa ihop helt.
   Kram

 4. Våren är mäktig tid, synd bara att den går så snabbt….eller så kanske det är tur, lite beroende på ur vilket perspektiv man betraktar den.

  Ha det toppenfint där borta på din rosenö!

  Kram Christina

 5. Jag får nöja mig med att se naturen ifrån fönstret, för det mesta, men det är inte det sämsta.
  Plus att jag kan följa med på denna resa och få se sina fina bilder.
  Kram!

 6. Vilka härliga bilder. Det är ju inte klokt att jag inte varit till Gotland. Förstår att det är mycket att upptäcka där. Förstår att ni trivs där. En av stenarna ser ut som en hund

  I morse hade vi regn men nu är det soligt och fint igen

  Ha en fin tisdag
  Hälsning Malin

  • Det får du lägga in någon gång på framtidsschemat. 🙂 Den hunden finns en liten bit från vår bostad. På denna blogg handlar det sällan om Gotland. Här är det mest musik som gäller 2020.
   Kram Bosse

 7. Tänk att jag aldrig varit vid hunden! Inte klokt ju! Men så är det och jag erkänner att jag glömt svara på en fråga du ställt till mej. Det gällde ju Austre Nora på Fårö. Stranden ligger ca 1 km runt kröken. I te långt alls, men du kanske redan hittat dit?
  /P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s