Tävling, Plagg FYRA; Ayia Napa

4J4

Denna fiskeby på Cypern var inte stor första gången jag kom dit. ”Ska ni verkligen åka dit?” frågade kvinnan på resebyrån och tittade förvånat på mig och min kompis. Numera kan jag Medelhavsön på mina fem fingrar och tyvärr är det ingen liten lugn sovande by längre. Bara under siestan. Däremot kan jag med en snabb vespa och en välpackad fikakorg, hitta till små romantiska nästan orörda badvikar, där vattnet är kristallklart.

Jag tvekade en stund innan jag sa nej till erbjudandet om att ta hand om minigolfbanan från september till april. Kanske var det ett felbeslut. Då.

Tävlingsregler: Se plagg ETT till TRE.

Ha en fin måndag.

18 tankar på “Tävling, Plagg FYRA; Ayia Napa

  1. Jag börjar verkligen tro att du har värre ekorrtendenser än jag! Men med härliga minnen till plaggen kan det vara svårt att göra sig av med dem.
    Ska du höra dig för om minigolfbanemöjligheten finns kvar? Det låter ju onekligen inte så dumt.

  2. Den tröjan kan vara bra att titta på idag när det regnar och är småkallt. Vad är det för typ av garderob du har? Jag gillar med att spara kläder, men de har en tendens att krympa. Jag ger mig katten på att Göran har isolerat mina alldeles för dåligt.

    • Det är en konstig ekvation som jag heller inte förstår. Varför krymper de för? 😉 Jag tror att du är sanningen på spåret. 🙂
      De där stora platsboxarna går att använda till mycket. Mycket bättre än papperskartonger. Vi förvarar dem i vårt varmförråd.

  3. Hej !! Längesen men finns kvar . Har haft problem med mobil o nätverk .. Kör hem från en härlig semester!! 😃👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s