Fr

Ibland blir inte saker gjorda. Det är så lätt att skjuta upp vissa saker. Helst om de är obehagliga i hörnen. Jag har länge undvikit en sak i min korg. Min inkorg för mejl. Därför är fortfarande texten svart. Extra svart av orsaken att jag inte tryckt och öppnat mejlet. Nu är frågan om jag ska ta mod till mig. Har jag något att förlora? Kommer jag att råka ut för något obehagligt? Tänkte mest på efteråt. Om det skulle visa sig att jag hade det för roligt. Eller för mysigt. Kommer Solveig att bli svartsjuk?

Jag skulle gissa på att det dykt upp flera hundra nya mejl efter det där magiska ankomstdatumet 121212. Mail som jag öppnat, läst och slängt efterhand. Det måste erkännas att jag även varit pirrig i magen när jag läst rubriken på det mejl som alltid finns kvar i korgen. Hon är rätt söt har jag sett på TV och i tidningar. Ska sanningen fram så består den svarta texten av två olika möjligheter. Den ena behöver inte vara sämre än den andra. Ändå tycker jag att man ska gå på första känslan. Magkänslan. Lunch är själviskt ett bättre alternativ än en trerätters middag med Carola. Vilken Carola förresten? Precis som om att alla i Sverige förstår att det handlar om tjejen som Robban Broberg sjöng om. 😉

Skjut. Jag tar mod till mig. När det gäller vissa saker får man bara en chans i livet. Jag ska öppna mejlet. Snart. Efter det att jag har lagt in detta inlägg. Stressa mig inte. Vad jag svettas. Kan det vara förstadiet till klimakteriet? Redan vid 26 år? 🙂
Om ni tycker att jag lägger in ett inlägg extra sent någon dag den närmaste tiden kan det bero på en lunch som drog ut på tiden. Jag får inte glömma bort att vid ett lämpligt tillfälle, kanske vid desserten, dra upp min blogg och mitt manus för henne. Ramla inte av stolen om det i framtiden dyker upp en gullig och intim kommentar från en Filippa på min blogg. Jag vill att ni låtsas som om det snöar. Även om det är vårregn. 😉

Då trycker jag på det svarta. Vi får se vart det leder…

LUNCHA MED FILIPPA REINFELDT ELLER GE BORT EN TRERÄTTERS MIDDAG MED CAROLA.

26 tankar på “Fr

 1. Det var ett svårt val. Ska du vara snäll mot Filippa eller ge Carola chans till en trevlig trerättersmiddag med någon av dina sympatiska vänner? 

  Jag har ju redan ätit frukost med fru Reinfeldt en gång, och det gick ju bra, det var ingen av oss som behövde tillrättavisas eller för den delen visas ut. Vi satt ju visserligen inte vid samma bord heller, men det var väl för att hon var lite blyg och inte så talför på morgonkvisten kan jag tänka. Tryggare då med de vanliga väninnorna med bronsglänsande klackskor och guldtofsar på handväskan då kanske. Men en lunch med dig kan hon säkert våga. Du kan passa på att be henne hälsa till Fredde. Eller kanske inte. Då kanske stämningen blir tryckt i alla fall…

  Med Carola kan det säkert gå mer livat till. Se upp för flygande blomkrukor. Och stormvindsfläkten har hon säkert också med. Undertecknad har redan ganska nyligen ätit fyrarätters med en grevinna och hennes betjänt, så välj gärna någon annan att hålla Amadeus mamma sällskap, om nu inte Robban, fd herr Zero, vill.

  Eller är det mera att du ska ge bort middagen *tillsammans* med Carola? Då kan ni ju välja Filippa, så får ni glädje av den alla tre!

  Ha en fin tisdag! 🙂

 2. Ja det händer att det kommer givande mejl.. 🙂
  För några år sen fick jag ett mejl från nån kontaktperson för någon rik man.. han saknade anhöriga och hade valt ut mej.. att få ärva.
  Tjohooooooo….. Hurra… Yes… Jippi..

  Allt som behövdes var att jag lämnade några personliga kontouppgifter.
  Har inte hört nåt sen dess
  men.. alla mina 23 kronor försvann från mitt kontot.
  Märkligt..

  • Vilken stor ära för dig. Just du av alla naiva blåögda kvinnor i sina bästa personnummersår. 🙂

   Ha tålamod kära utvalda. Det kommer. Snart kommer pengarna att ta slut och en ny rundringning är nödvändig.

   Oss emellan. Du ska få ett gratisråd. Förvara ALDRIG alla ägg i samma korg. Du måste ha fler konton. Om inte annat finns det fler kontaktpersoner för både en rik man och en rik kvinna. Hade du nu varit förståndig och haft fyra konton kunde du haft tur och det med 8 kronor hade klarat sig. 😉

 3. Ingen av dessa två kvinnor är några favoriter för mig. Ibland får man faktiskt mejl som man inte vill öppna. Dina låter ju spännande värre 😉 Det är lite underfundigt så det kittlar fantasin lite och man får tänka till.

  Ha en fin dag

 4. Äsch, mail är väl alltid trevliga, vidgar vyerna, så bara att öppna.. ju längre du väntar desto värre blir det, haha! Kan vara falska förhoppningar… Inte ens säkert att det är en inbjudan, kanske en kallelse – från tandläkaren vid klostret t.ex. Har hört att han fått en ny assistent på F, hur var det nu med tandtråden.. aha, det är därför du inte vågar öppna!

  • Det är just det jag var skraj för. Att det skulle vara som en såpbubbla med olika färger. Måste du skrämmas så? Jag har inte mer lediga pengar att ge mottagningen vid klostret. Jag vill istället ha hål i mitt schema. Däremot skulle jag kunna tänka mig några lugna och tysta månader inne i klostret för att skriva utan störningsmoment.

 5. Pia har inte bara parkeringsskräck utan även e-postskräck så hon öppnar aldrig något som ser misstänkt ut och men det tycker hon ju att alla gör kom jag på nu. Jag brukar få hjälpa till eftersom hon tror att vårt hus kommer att bli invaderat av virus och brinna upp på några sekunder. Jag ser till att drottningen inte ska vara orolig i onödan och det är ett ansvarsfullt jobb och ytterst givande.

  Tack för en toppenblogg.

  • Jag förstår att det behövs en Kung i Kammebornia och att det vilar ett tungt ansvar på dina axlar. Tillsammans är ni också oslagbara.
   Jag är också anti mot okända mejl. Vi öppnade fyra Teliakonton när vi flyttade. Det drällde in snuskiga och skumma mejl. Som tur var bara på mitt konto. Finns det ett samband med att mitt nya efternamn tillsammans med just mitt smeknamn är känt i musiksammanhang? Cornelis översättning av ”Me and Bobby McGee” (Jag och Bosse Lidén) Det fanns även en dansbandsorkester med mitt fullständiga namn.
   Efter en lång trevlig 😦 köväntan hos Telia hamnar de flesta oönskade mejl numera utanför mina bruna ögon.
   Tack för att du gillade min blogg.

 6. Det var ett underbart mail tycker jag och jag hade gjort valet enkelt för mig. Det hade börjat på F så mycket kan jag säga. Vad mycket det finns att diskutera på tu man hand…..blir en sen kväll och alldeles fantastiskt givande sån kan jag tänka.

  Lycka till och hälsa från mig med 🙂

  • Jag börjar bli lite nervös. Vad ska jag ha för kläder på mig? Jag har lite svårt för det där med många gafflar och knivar. Kan visserligen ramsan med innifrån och ut.
   Man ska inte ta ut bekymmerna i förskott. Det blir säkert bra. 🙂 Blir jag nervös tänker jag bara på den roliga historian du berättade i din blogg. Den var ju verkligen till fördel för oss män. 😉

 7. Jag förstår dig precis. Måste säga att jag i nuläget inte kommer på någonting alls som jag är lika bra på som att skjuta upp obehagliga saker.
  Skulle gärna tipsa dig om vad man kan göra åt det, men har ingen aning faktiskt.

 8. Du lyckades kittla nyfikennerven ordentligt och jag satt som på nålar för att komma fram till vad du var så kallsvettig inför. Jaha, var det ”bara ” det … att umgås med två kändisar! Ja ja … du som är omsvärmad av kvinnor i din vardag kanske skulle behöva komma ut på nåt ”grabbigt” istället?
  Skämt åsido – du lyckades som sagt och då får du vara nöjd. Jag blev nöjd! 🙂

  • Det är nog tur att jag har den grabbiga biten bakom mig. Minnena går forfarande att plocka fram om jag vill småle. Tempot var inte att leka med under flera hektiska år. Numera trivs jag utmärkt under min korkek. Var sak har sin tid.
   Hoppas det blir en bra vecka för Er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s